Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
6.3.16 09:31

@Kissie9 Mám krátkou paměť :pocitac: Pravdu díš. Černoušata to jsou - jedna holka bude celá babička Abinka, druhá zas po mámě celá Hvězdule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.3.16 10:58

Jů to jsou bobínci :hug: @Duckula A která holčička je tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
6.3.16 12:44

@Icestar: v poho…já bojuji s pamětí také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.3.16 12:50

@hrubik ještě to není rozhodnuto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
6.3.16 19:48
@Duckula píše:
@hrubik ještě to není rozhodnuto ;)
Tak to jo. No za chvilku už bude jasno a budeš se moct těšit na konkrétní štěnisko :-)Úplně si vzpomínám, jak jsme na netu sledovali fotky, jak Balto roste a hrozně moc se těšili, až ho uvidíme na živo :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
6.3.16 21:38

@hrubik a věděla si to od začátku že to bude on? Já se těším na první návštěvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
7.3.16 09:13
@Duckula píše:
@hrubik a věděla si to od začátku že to bude on? Já se těším na první návštěvu :D

Jj, věděla. Bylo to jediné volné štěňátko. A pak se teda uvolnil ještě merlatej brácha, ale nám se víc líbí ti čb, takže bylo jasno :-) Věřím, že se moc těšíš! Kdy tam pojedete? Někdy brzy nebo až povyrostou? My jsme Balťase viděli když měl 5týdnů myslím. Měli jsme to přeci jen kolem 300km, tak to nebylo na návštěvu každý víkend. A taky jsme se nemohli dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
8.3.16 16:05

@hrubik mě hlavně limitují děti. Petinek má 9m a je to přes dvěh. jízdy, v autě málokdy spí, mě samotné by to nevadilo. Těším se strašně moc, a taky na to, že si budu moct vybrat, mají zadané kluky, holku jen jednu a to ne na 100%. Pojedeme předvelikonoční pátek, budou mít měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
8.3.16 17:37
@Duckula píše:
@hrubik mě hlavně limitují děti. Petinek má 9m a je to přes dvěh. jízdy, v autě málokdy spí, mě samotné by to nevadilo. Těším se strašně moc, a taky na to, že si budu moct vybrat, mají zadané kluky, holku jen jednu a to ne na 100%. Pojedeme předvelikonoční pátek, budou mít měsíc.

To je jasné, že s malýma dětma je to cestování vždycky náročný. Já už těm větším pustím na dvd pohádku a maximálně řeším čurací pauzy a případně ty blinkací :lol:
Každopádně je super, že můžeš vybírat a uvidíš, která ti padne víc do noty na živo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
8.3.16 17:54

@hrubik těším se až budu řešit jen ta čurací pauzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
8.3.16 19:52
@Duckula píše:
@hrubik těším se až budu řešit jen ta čurací pauzy :mrgreen:

To věřím :mrgreen: Já si taky s dcerou jako mimino užila, nesnášela cestování a řvala a řvala a my hodně cestujeme, takže to bylo náročný. Syn byl proti tomu cestovatel od malička. No a teď zas řeším psa, kterej auto taky nesnáší a nechce do něj nastupovat :jazyk: Ale už se lepšíme, oba. Já se obrnila trpělivostí, těma nej pamlskama a klikrem a ťukám na dřevo, že už po dva dny pes nastupuje do auta sam :dance: Tak snad mu to vydrží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.3.16 20:33

Ahoj holky, musím vám napsat, co se nám dnes na procházce stalo. Potkali jsme kluka (cca 13 let) s borderákem. Kluci (psi) se už znají, už se očmuchali a vše ok, oba na vodítku. A dnes se zase tvářili, že dobrý, Balto si lehl jako vždy když potká psa, tak se prostě svalí na zem, položí hlavu mezi tlapky a číhá, až k němu pesan přijde. Borderák vrtěl ocasem, olizoval se, vypadlo že vše ok. Tak jsme je pustili k sobě blíž a co se stalo pak, to jsem ani pořádně nestihla zaznamenat, ale najednou byl ten pes zakouslej do Baltova krku. A držel a nepustil. Já byla hned u nich, snažila se tomu psovi roztáhnout tlamu, kluk toho psa hystericky řval na něj ať Balta pustí, jinak nic. Šla jsem se sousedkou a jejím kokrem, kterej měl naštěstí košík, jinak se do toho borderáka zakousl, jak Balta bránil. Sousedka se taky snažila toho psa z Balta sundat, já mu rvala tlamu od sebe a nešlo to a nešlo. Balto strašně plakal, to ani nebylo kňučení jako nářek. Rvalo mi to srdce. Nevnímala jsem nic jinýho, jak ty dva a jak Balta zachránit. Děti mi na chodníku řvaly, jak se bály. Nakonec přišel nějakej pán a toho psa od Balta odtrhl, nevím vůbec jak. Já hned kontrolovala jak Balto dopad a měl trošku krve na krku, byl v šoku, ale jinak ok. Nechtěl se ani nést, hned šel v klidu domů. Radši jsme jeli na veterinu a žádnou ránu jsme nenašli, jen má pohmožděný trochu krk a má mít pár dnů klidový režim. No řeknu vám, že mi spadl kámen ze srdce. Na to jak hrozně to vypadalo to naštěstí dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.3.16 20:48

@hrubik no tak to bych se taky zbláznila..ani nevím jak bych se zachovala.ja většinou v takovych situacích zachovavam paniku jak ja rikam…no hlavně ze je Baltik v pořádku..my teď teda řešíme taky napadání ale lidi..Amy teď zacla štěkat a napadat lidi, sice nekousne ale okamžitě se rozběhne a jde po nohách..nevím co to do ni vjíždí..přikládám to k její pubertě, ale jsem z toho docela na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
9.3.16 20:55
@zolik18 píše:
@hrubik no tak to bych se taky zbláznila..ani nevím jak bych se zachovala.ja většinou v takovych situacích zachovavam paniku jak ja rikam…no hlavně ze je Baltik v pořádku..my teď teda řešíme taky napadání ale lidi..Amy teď zacla štěkat a napadat lidi, sice nekousne ale okamžitě se rozběhne a jde po nohách..nevím co to do ni vjíždí..přikládám to k její pubertě, ale jsem z toho docela na palici :zed:

Hele já neumím reagovat hned a taky bych do sebe řekla, že začnu panikařit. Ale na to nebyl čas. Já měla v hlavě jen „zachraň svýho psa“ a to jsem se snažila udělat. Vůbec nic jinýho jsem nevnímala a na nic jinýho nemyslela. Pak až zpětně mi spoustu věcí co se dělo kolem řekly děti a sousedka, já to prostě nevnímala. A řvala jsem až pak, až bylo po všem.

Ty jo Amy jde po lidech? A co ji před každým setkáním s lidma, dřív než si jich všimne posadit a začít prokrmovat pamlskama? Já to tak dělám občas se psama, když vím že na Balta štěkají a nechcou se kamarádit. Tak si ho posadím, dřív než on psa zmerčí a krmím a krmím, takže on pak čučí na mě a vnímá jen mě a psa ne. Pes projde a my jdeme dál. Zkusila bych to i u těch lidí. Pokud se jich z nějakýho důvodu třeba bojí, tak si to aspoň spojí s tím - potkám lidi, bude dobrota. Já bych to řešila takto. Víc asi poradí zkušené pejskařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.3.16 21:10

@hrubik právě ze je to vždy kdyz chodime na sachtu a ja ji hazim klacek..driv jsem psala ze jak ma klacek nebo míček nic na světě ji nezajima, ale teď se to otočilo..klacek z huby pustí a utíká a štěká a štěká…nevím jestli to dělám správně, ale když ji odvolam tak samozřejmě chytne hned klacek a číhá kdy ho hodím…ja řeknu ne a uz ji za trest nehazim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný