Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
30.3.16 06:10

@hrubik ahoj…ja obojek nemám, koupila jsem ho, ale nepouzivame..chodíme bez vodítka a když uz tak dávám ksirky…na obojku mi Amy táhne a v ksirkach chodí vzorně :palec:,ale jinak mám širší. ne úplně, taková zlatá střední cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
30.3.16 10:17
@zolik18 píše:
@hrubik ahoj…ja obojek nemám, koupila jsem ho, ale nepouzivame..chodíme bez vodítka a když uz tak dávám ksirky…na obojku mi Amy táhne a v ksirkach chodí vzorně :palec:,ale jinak mám širší. ne úplně, taková zlatá střední cesta.

Tak to jste dobří, že to dáváte bez vodítka :palec: Smekám. Já mám pořád strach Balta pustit, je to takovej prdlouš a hlavně ho třeba od psa nebo něčeho zajímavýho neodvolám. A tak mu říkám, že dokud neposlouchá, bude na stopce :jazyk: Ale na volno taky chodíme, když jdeme na naši klasickou procházku, kde vím, že je to v pohodě. Ale minule mi i tam na poli chytl nějakou stopu a valil ode mě pryč a já řvala „ke mně“ už s hysterií v hlase, ale naštěstí poslechl a vrátil se. Ale když má u sebe psa, tak na mě peče :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.3.16 10:46
@hrubik píše:
Tak to jste dobří, že to dáváte bez vodítka :palec: Smekám. Já mám pořád strach Balta pustit, je to takovej prdlouš a hlavně ho třeba od psa nebo něčeho zajímavýho neodvolám. A tak mu říkám, že dokud neposlouchá, bude na stopce :jazyk: Ale na volno taky chodíme, když jdeme na naši klasickou procházku, kde vím, že je to v pohodě. Ale minule mi i tam na poli chytl nějakou stopu a valil ode mě pryč a já řvala „ke mně“ už s hysterií v hlase, ale naštěstí poslechl a vrátil se. Ale když má u sebe psa, tak na mě peče :cert:

Tak kluci jsou takový divocejsi, ty fenky mi přijdou klidnější..dokonce s ni i moje holka jezdí na kole a ona běží bez vodítka, ale ja tím jak jsme na vesnici a bydlíme u lesa tak jsem s ni chodila uz od stenda bez vodítka..taky občas neposlechne ale opravdu jen někdy..ale ja si pořád říkám kdo se bojí, nesmí do lesa :lol:.takže jsem s ni experimentovala uz od mala..to dolatite s Baltasem. :D taky ji uz vlastně tahne na devaty mesic a prijde mi ze se trošku uklidnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
3.4.16 07:12
@zolik18 píše:
Tak kluci jsou takový divocejsi, ty fenky mi přijdou klidnější..dokonce s ni i moje holka jezdí na kole a ona běží bez vodítka, ale ja tím jak jsme na vesnici a bydlíme u lesa tak jsem s ni chodila uz od stenda bez vodítka..taky občas neposlechne ale opravdu jen někdy..ale ja si pořád říkám kdo se bojí, nesmí do lesa :lol:.takže jsem s ni experimentovala uz od mala..to dolatite s Baltasem. :D taky ji uz vlastně tahne na devaty mesic a prijde mi ze se trošku uklidnila..

To je super, že bydlíte u lesa :) My jsme hned u silnice, takže vyjít s natěšeným štěniskem před barák na volno, to je na průser. Ale je to mým velkým snem a cílem, abychom mohli na volno chodit vždy a všude. Zda se zadaří, kdo ví. Ale makat na tom budu :mrgreen:

Jinak my byli včera na extra tréninku shapingu a bylo to strašně fajn, spoustu věcí jsem si ujasnila. A dnes nás čekají přivolávací hry, tak to bude úplně super :dance: A potom s dětma do ZOO. Balťas bude mít premiéru se zvířátkama, tak jsem na něj zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.4.16 10:39
@hrubik píše:
To je super, že bydlíte u lesa :) My jsme hned u silnice, takže vyjít s natěšeným štěniskem před barák na volno, to je na průser. Ale je to mým velkým snem a cílem, abychom mohli na volno chodit vždy a všude. Zda se zadaří, kdo ví. Ale makat na tom budu :mrgreen:Jinak my byli včera na extra tréninku shapingu a bylo to strašně fajn, spoustu věcí jsem si ujasnila. A dnes nás čekají přivolávací hry, tak to bude úplně super :dance: A potom s dětma do ZOO. Balťas bude mít premiéru se zvířátkama, tak jsem na něj zvědavá :lol:

Ahoj, no taky to ma teď svoje minusy ten náš les. vzhledem k tomu, ze se tam stahuje místní omladina a dělají tam bordel, rozbiji láhve atd.,tak ma zas ta moje koza rozrizlou packu :(..minulý měsíc ji měla taky..ona jak lítá jak posuk tak samozřejmě opět brzdila a byly tam strepy..No uz se z toho po… :jazyk:.takže jsme ani na cvičáku nebyly..to je fajn ze mas takový aktivity s Baltasem..u nás nic poblíž není, kromě cvičáku..do zoo se taky chystáme do Chomutova..chci tam jet vlakem, at máme změnu, pořád člověk jezdí v autě, tak jsem taky zvědavá..co vy v Zoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
4.4.16 13:53
@zolik18 píše:
Ahoj, no taky to ma teď svoje minusy ten náš les. vzhledem k tomu, ze se tam stahuje místní omladina a dělají tam bordel, rozbiji láhve atd.,tak ma zas ta moje koza rozrizlou packu :(..minulý měsíc ji měla taky..ona jak lítá jak posuk tak samozřejmě opět brzdila a byly tam strepy..No uz se z toho po… :jazyk:.takže jsme ani na cvičáku nebyly..to je fajn ze mas takový aktivity s Baltasem..u nás nic poblíž není, kromě cvičáku..do zoo se taky chystáme do Chomutova..chci tam jet vlakem, at máme změnu, pořád člověk jezdí v autě, tak jsem taky zvědavá..co vy v Zoo?

Tak to mě mrzí, že má Amy pořezanou tlapku, chudinka malá :( Je to pěkně blbý, když je v lese bordel od děcek :cert: Já tohle nesnáším. Nejsem nějaká šílená ekoložka, ale jakmile vidím někde pohozený papírek třeba od sladkostí, tak bych rvala ruku tomu, kdo to tam zahodil. Tak hlavně ať se tlapička brzy zahojí a můžete být zase aktivní ;)

Jinak my v zoo dobrý, Balto štěkal akorát na páva a nějakýho buvola či co to bylo :mrgreen: Jinak ho zvířata moc nebrala. Ale z těch pachů kolem byl úplně potrefenej a táhl celou dobu jak blbej :roll: Takže mám dnes pěkně namožený ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.4.16 08:33

Týjo holky já nevěděla, žepsi můlžou do zoo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.4.16 09:09
@megoska píše:

Jj, ale jen do některých..všude nemají přístup. ty jo uz ti harala megi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.4.16 09:16

Jinak holky u nás ve vesnici se teď rozšířila psinka..prý na to to očkování nefunguje co mají, takže jsem to konzultovala s vetem a jdem na nějaký očkování do nosu.jsou to prý kapky, který ji da do nosu..má to zabránit i když jen cichne k exkrementum..přenáší se to bohužel kapenkove jak chřipka..takze mám zas radost..to je pořád něco. :,(.samozřejmě to není nic příjemného pro toho psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.4.16 12:09

Megí ještě nehárala, ale myslím, že to bude zachvíli..bude mít 10 měsíců.. psinky bych se bála.. ale megošce je už ted strašné horko, nevydrží tolik běhat atd. je mi ji líto vůbec ji epřeju ty vedra v letě, co vaši hafani je jim taky horko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
5.4.16 16:23
@megoska píše:

Jj, do některých ZOO můžou. My jsme loni zvládli v létě Lešnou, ta je krásná, ale psi tam nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
5.4.16 16:23
@zolik18 píše:
Jinak holky u nás ve vesnici se teď rozšířila psinka..prý na to to očkování nefunguje co mají, takže jsem to konzultovala s vetem a jdem na nějaký očkování do nosu.jsou to prý kapky, který ji da do nosu..má to zabránit i když jen cichne k exkrementum..přenáší se to bohužel kapenkove jak chřipka..takze mám zas radost..to je pořád něco. :,(.samozřejmě to není nic příjemného pro toho psa.

To je pořád něco, je to hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
5.4.16 16:27
@megoska píše:
Megí ještě nehárala, ale myslím, že to bude zachvíli..bude mít 10 měsíců.. psinky bych se bála.. ale megošce je už ted strašné horko, nevydrží tolik běhat atd. je mi ji líto vůbec ji epřeju ty vedra v letě, co vaši hafani je jim taky horko?

Balto ty tepla taky neprožívá, hodně spí a je utahanej. Nevím, co budeme dělat v létě až budou třicítky. Chudáčci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.4.16 18:07

@megoska moje Amy teda lítá ale jazyk na veste :jazyk:.jinak ji beru k vodě a uz se koupala.taky si neumim predstavit ty tropy co byly minuly rok..to budou zalezly někde ve stínu a prochajdy budem řešit večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
5.4.16 19:28
@zolik18 píše:
@megoska moje Amy teda lítá ale jazyk na veste :jazyk:.jinak ji beru k vodě a uz se koupala.taky si neumim predstavit ty tropy co byly minuly rok..to budou zalezly někde ve stínu a prochajdy budem řešit večer..

Taky to vidím stejně. Děcka budou řádit v bazénu a my se budeme s Balťasem chladit ve stínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný