Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
6.1.15 20:55

A ještě mi poraďte, od kdy, jste se štěndy začaly chodit na delší procházky, začaly je víc zaměstnávat? :)) A granulky, kterýma krmíte nebo jste jako štěnda krmily?
Mám zkušenost s úplně jinými rasami, BOC je pro mne premiéra, tak si přijdu jako blb, ale radši se ptám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
11.3.15 12:29

@bajuuu navádění za pamlskem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.8.15 13:46

Ahoj taky jsme si pořídili borderku, je jí 9 týdnů a máme sní co dělat :-D je u nás teprve týden, ale strašně rychle si zvyka, mnoho lidí tu píše, že má problém, že se jejich pejsi bojí lidí, no já ho mám opačný. Ta moje se za každým otočí a za každým by chodila :-(,nevím jak ji to odnaučit.. někdo nějákou radu prosím??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
31.8.15 02:40
@mirdzeta píše:
Ahoj taky jsme si pořídili borderku, je jí 9 týdnů a máme sní co dělat :-D je u nás teprve týden, ale strašně rychle si zvyka, mnoho lidí tu píše, že má problém, že se jejich pejsi bojí lidí, no já ho mám opačný. Ta moje se za každým otočí a za každým by chodila :-(,nevím jak ji to odnaučit.. někdo nějákou radu prosím??? :)

já bych ji asi zkusila pomocí pamlsků vždycky přivolat k sobě a postupně to dělat tak, aby pochopila, že když od tebe neodejde, tak dostane pochvalu, aby pochopila, že tak je to správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.9.15 22:42

Zdravím, je to dobrý nápad děkuji, jde to… ;),samozžejmě máme více problému :(,krmíme ji granulemi brit..tedkom má průjem, veterinář, říkal, že je to normální, že ji máme krmit normálně dál, ale někdy nechce vůbec papat, to mě trápí..jestli to není náhodou pamlskem, který dostáva jako pochvalu..nevím..??ataky by mě zajímalo za jak dlouho si asi zvykne vykonávat potřebu venku? vaše zkušenosti? bojím se třeba at jí to netrvá moc dlouho než normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
14.9.15 16:22

@mirdzeta A jaké pamlsky dáváš? A u chovatele měma také brit? A jak ji krmíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.9.15 21:22

Zdravím, už je to lepší :D pamlsky kupuji calibra ato hovězí atd. granulky papa, ale pochopila jsem, že ji mám krmit spíš jak přijdem z venku..protože má větší hlad než jdeme ven…chovatel mi toho moc neřekl, ale vzhledem ktomu kolik tam bylo zvířat, pochybuji, že ji krmili dobrými granulemi..no a ten průjem určitě ztoho když venku něco smlsne a já nestihnu vytahnout z pusiny..no ted je to dobré, ještě mě trápí jak správně naučit aby chodila rovně? chodí furt ze strany na stranu..myslím, že se to naučí postupně sama, ale přece bych ji chtěla trochu pomoct at jeto rychleji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.9.15 07:06

A odkud ji máš?
Zkus hrát sebeovládací hry. Nastav ruku s pamlskem a když si to bude chtít vzít tak ruku zavři, za chvíli pochopí že to takhle nepůjde a nevezme si, pak řekni můžeš a dívol jí to sežrat a postupuj takhle. Moje musí čekat než řeknu povel aby mohla žrát. Já myslela způsob jestli ji misku necháváš nebo bereš, pokud necháváš, je to chyba. Dej misku, nejlépe hždy ve stejnou dobu, počkej cca 15 min a když nesežere. Seber. :) Jinak moje bývalá čubina měla také průjem ale pak jí to přešlo. Akorát přesně když něco sežrala jinýho řak hned, nebo při změně najiné granule. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.9.15 21:12

Mám ji z vesničky u bruntálu…zkusím ty sebeovládací hry.. :) :) misku ji samozřejmě beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.15 20:10

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké jídlo je pro border kilii nejlepší
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
28.9.15 21:21

@Bara101928 Jak jaké jídlo? Dobrý je barf, já krmím ale TOTW a ted mam versele laga a konečně začala přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.15 20:23

Je drahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.9.15 20:57

My ji krmime granulemi brit, jsou lehce dostupné, malá je zvyklá, nejsou drahé a veterínař taky neměl námitky.. a postavu má krásnou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.9.15 20:58

Zdravím tak sebeovládací hry pochopila rychle..někdy sice trošku máva tapkama, ale pak krásně čeká :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.9.15 21:15

@mirdzeta Supeer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie