Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky máme borderku, nebo spíš borderky, máme 4, pracovní linie k dobytku ![]()
@Jaruna píše:
@Granda kdybych byla v Cesku, urcite bych uvazovala o koupi druheho stenete, to mi ver. Stenatka jsou nadherna a jsem rada, ze je nevidim nazivo, protoze bych pak doma manzelovi brecela, ze je vlastne moc potrebuju k zivotu, ze jsem porad tak sama a budu, kdyz jde kluk do skolky a abych se z te samoty pak nezblaznila![]()
.
tak štěnátka se dají přvést i do ciziny
ne, nebojím se, že páníčky neseženu, už ted je to rozhozené po několika zemích
je to fakt dost nadějný vrh. na podzim budu krýt borderku, tak jsem taky zvědavá, copak se nám narodí ![]()
Dobrý den,
zrovna máme 3 dny borderku ee-red 8 týdnů. Jsme z ní úplně nadšení. Po třech dnech co už je doma zvládá sední, lehni, ke mně. Naprosto vzorný pejsek. Už se aji snaží chodit na plinku a ven. Moc vyjímečný pejsek. Byl bych moc rád od kohokoli za jakoukoli radu, ať už se týká čehokoli. Jinak taky se rádi podělíme o nějaké zkušenosti, pokud by chtěl někdo. =o)
Teda ta se vám fakt povedla! Neporadím, ale ráda se pokochám. Ať vám dělá jen samou radost (a vy jí
).
@kacul3 krásná fotka, moc krásný pejsek, hlavně miluju ten jejich pohled ![]()
My máme dvouletou slečnu, je to náš miláček, musím souhlasit se vším, co jste tu napsaly. Jsou strašně vnímaví, stále musí něco dělat a jde vidět, jak je to baví. Ta naše miluje vodu, když zastavíme na pláži, tak letí jak blesk z auta a hned čeká na tenisák, nebo frisbee. Taky dávám nějaké fotky.
A taky ty vaše borderky mají zajímavé spící polohy? ![]()
@Jaruna A kde žijete? My žijeme taky v zahraničí
Ahoj, taky jsem si vždycky přála bordelu a teď je to už 7 měsíců co nám trhá boty a plyšáky
je úžasnej
jmenuje se Benjamin (Benji). Je to loupežník, ale pořád ho nemůžeme dostat do vody. Myslela jsem si, že mají rády vodu
Na fotce je asi 2 měsíce po operaci ![]()
@ppetaa27 jestli tě to utěší, naše psina s náma byla na vodě se slušivou plovací vestičkou. S ní se vrhala do jakékoli vody, bez vestičky si maximálně smočila tlapky ![]()
@ppetaa27 tak borderku bohužel nemám i když jsem si jí vždy moc přála, jinak tchán má lovecké psi a učí je do vody v době kdy je fakt velký horko a voda už je teplá, ted je na ní dost zima takže být tebou tak ještě počkám
@ppetaa27 ahoj, my jsme naši starší taky ze začátku nemohli dostat do vody. Házeli jsme jí tam tenisáky a nic. Pak jsem šla do vody já, tak to kňučela (měla asi tři měsíce), ale stejně nešla. Tak musel jít i manžel a když viděla, že už na břehu nikdo není, tak šla za náma
Od té doby vodu miluje. A mladší tam vběhla okamžitě bez rozmyšlení po té, co viděla starší
Dnes má ta mladší rok, tohle je ona. Starší Maya je na fotkách o pár příspěvků výš ![]()
Jo a nevím, kolik stupňů má u vás teď voda, ale myslím si, že studená pro borderku určitě nebude
Ony jsou celkem dost dobře přizpůsobeny na chlad ![]()
Ahoj, taky mame borderu, dvouletou.
jen jsem se vas chtela zeptat, jak reagovala na novorozence? jde mi o to, ze za cca mesic rodim a nevim, jak novorozence nas ctyrnohy pritel prijme. jsou hodne zarlivi? nas zije 365 dni/24hodin denne v roce na zahrade…
dekuji vsem se zkusenostmi s touto uzasnou rasou za info…