Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
17.8.12 22:28

Taky máme borderku, nebo spíš borderky, máme 4, pracovní linie k dobytku :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
17.8.12 22:37
@Jaruna píše:
@Granda kdybych byla v Cesku, urcite bych uvazovala o koupi druheho stenete, to mi ver. Stenatka jsou nadherna a jsem rada, ze je nevidim nazivo, protoze bych pak doma manzelovi brecela, ze je vlastne moc potrebuju k zivotu, ze jsem porad tak sama a budu, kdyz jde kluk do skolky a abych se z te samoty pak nezblaznila :mrgreen: :D.

tak štěnátka se dají přvést i do ciziny :lol: ne, nebojím se, že páníčky neseženu, už ted je to rozhozené po několika zemích :-) je to fakt dost nadějný vrh. na podzim budu krýt borderku, tak jsem taky zvědavá, copak se nám narodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Formec
13.6.13 13:38

Angie

Dobrý den,
zrovna máme 3 dny borderku ee-red 8 týdnů. Jsme z ní úplně nadšení. Po třech dnech co už je doma zvládá sední, lehni, ke mně. Naprosto vzorný pejsek. Už se aji snaží chodit na plinku a ven. Moc vyjímečný pejsek. Byl bych moc rád od kohokoli za jakoukoli radu, ať už se týká čehokoli. Jinak taky se rádi podělíme o nějaké zkušenosti, pokud by chtěl někdo. =o)

• Citovat
  • Upravit
17162
13.6.13 13:42

Je nádherná :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.6.13 14:34

Je opravdu krásná. Závidím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.6.13 15:21

Teda ta se vám fakt povedla! Neporadím, ale ráda se pokochám. Ať vám dělá jen samou radost (a vy jí ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
13.6.13 18:06

@kacul3 krásná fotka, moc krásný pejsek, hlavně miluju ten jejich pohled :D
My máme dvouletou slečnu, je to náš miláček, musím souhlasit se vším, co jste tu napsaly. Jsou strašně vnímaví, stále musí něco dělat a jde vidět, jak je to baví. Ta naše miluje vodu, když zastavíme na pláži, tak letí jak blesk z auta a hned čeká na tenisák, nebo frisbee. Taky dávám nějaké fotky.
A taky ty vaše borderky mají zajímavé spící polohy? :mrgreen:
@Jaruna A kde žijete? My žijeme taky v zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
13.6.13 22:25

@Brukita zila jsem v UK, uz jsme zpatky v CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.14 18:35

Ahoj, taky jsem si vždycky přála bordelu a teď je to už 7 měsíců co nám trhá boty a plyšáky :lol: je úžasnej :) jmenuje se Benjamin (Benji). Je to loupežník, ale pořád ho nemůžeme dostat do vody. Myslela jsem si, že mají rády vodu :)Na fotce je asi 2 měsíce po operaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.6.14 18:51

@ppetaa27 jestli tě to utěší, naše psina s náma byla na vodě se slušivou plovací vestičkou. S ní se vrhala do jakékoli vody, bez vestičky si maximálně smočila tlapky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
5.6.14 19:08

@ppetaa27 tak borderku bohužel nemám i když jsem si jí vždy moc přála, jinak tchán má lovecké psi a učí je do vody v době kdy je fakt velký horko a voda už je teplá, ted je na ní dost zima takže být tebou tak ještě počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.6.14 23:12

Jaaaa mam :-) mrkni na metrik. Dva posledni dole:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
5.6.14 23:33

@ppetaa27 ahoj, my jsme naši starší taky ze začátku nemohli dostat do vody. Házeli jsme jí tam tenisáky a nic. Pak jsem šla do vody já, tak to kňučela (měla asi tři měsíce), ale stejně nešla. Tak musel jít i manžel a když viděla, že už na břehu nikdo není, tak šla za náma ;) Od té doby vodu miluje. A mladší tam vběhla okamžitě bez rozmyšlení po té, co viděla starší :D Dnes má ta mladší rok, tohle je ona. Starší Maya je na fotkách o pár příspěvků výš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
5.6.14 23:36

Jo a nevím, kolik stupňů má u vás teď voda, ale myslím si, že studená pro borderku určitě nebude :) Ony jsou celkem dost dobře přizpůsobeny na chlad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
10.6.14 14:33

Ahoj, taky mame borderu, dvouletou.
jen jsem se vas chtela zeptat, jak reagovala na novorozence? jde mi o to, ze za cca mesic rodim a nevim, jak novorozence nas ctyrnohy pritel prijme. jsou hodne zarlivi? nas zije 365 dni/24hodin denne v roce na zahrade…
dekuji vsem se zkusenostmi s touto uzasnou rasou za info…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný