Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stray Ono se to asi v Brně nepoužívá, ty moje výrazy, já pocházím z Kyjova a tam máme asi také nářečí, ale mě to nepřijde. Ale pamatuju si, jak mě na Hotelovce ve Velmezu češtinářka nadávala, že mluvím hrozně.
@Andris ja jsem si rikala, ze mi to na brno nesedi. Mame zname v sardicich a jako bych slysela je
Takze uz tomu rozumim ![]()
Příspěvek upraven 08.10.13 v 19:28
@stray sadru mame sundanou rehabka sme dostali a nikde neni volno az za tyden zatim s malou budu cvicit ja
@Andris Áha! ![]()
Já měla kamaráda od Kyjova a ten používal podobné výrazy. Pak taky od Uherského Hradiště, tam taky mluvili o dost jinak, než u nás na jihu
.
@matka3deti
To bude v pohodě, neteř šla tak po měsíci od sundání sádry a je OK. Kdo bude hlídat ostatní děti, až budete na rehábce?
Nejspis sestra ted mi fakt pomaha kdyz je manzel po nehode ona ma 5 let holcicku a chci je mit dopoledne jeste uvidime
@stray čauk!, můžu se tě optat, jak do dopadlo s tím tvým ntbkem? Jaká to byla závada? Mě se to totiž stalo taky. Měla jsem od nestálého vypínání proudu, odpálenou tu obdélníkovou krabičku na šňůře. Netuším, jak se to jmenuje, snad tušíš co myslím. Tak jsem napnutá, co to bylo u tebe a co mám čekat příště.
Ahoj holky mame za sebou jeden den bez horeček a teplot snad to uz pujde k lepsimu
Tak se holky moc omlouvám, za to moje vyjadřování, já tak píšu a vůbec si to neuvědmuju, že vlastně mám blbé nářečí.
A všem marůdkům pohlazení posílám.
@Andris
Jéé, není se za co omlouvat, jen tak piš dál! Já se u toho bavím!
![]()
@cecillka
Nám krabička neshořela, ale nějaký zdroj přímo v notebooku
. Oprava měla být v autorizovaném servisu cca 6.000,–
. Kamarád přes počítače to objednával přímo na Thajwanu (sakra já nevím, jak se to píše
). Údajně to mělo být za polovinu, ale kolik to stálo nevím, manžel mu půjčoval auto, protože jeho bylo rozbité, tak za opravu nic nechtěl.
Takhle se tomu kamarádovi rozbila i pračka, jak tu pořád nahazovali proud. Tak mi poradil, ať si seženu nějakou přepěťovou ochranu do zásuvky, budu se muset na to kouknout
.
Jinak u nás dneska 6°C a leje, parádní den!
![]()
@stray Nechci prudit, ale u nas 18 stupnu a obcas vykoukne slunicko ![]()
@hupalka
Prudíííííííííííííííííííííš ![]()
Doufám, že to k nám dorazí alespoň na víkend, dneska byla fakt kosa + vítr + lijavec
.
Teď jsou 3°C. Já tu zimu tak nesnáším a děti chtějí být pořád venku
. Loni jsem si i kvůli nim koupila sněhule. 3 hodiny venku ve sněhu a neustálé stání u něčeho (to jim byly dva roky). Snad to bude letos lepší.
Jo a jak se mi blíží ta školka (za cca 10 dnů), jsem z toho nějaká nervózní
.
@Cecilka pardon to je pro @cecillka