Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cariňo vždyť ti stačí počkat jen po zkušební době. Tím si zajistíš, že tě nevyhodí, kdyby to náhodou zjistili a pracuje se do cca 7,5 měsíce, což by těch 270 dní mělo se zkušebními třemi měsíci dát.
@ana11 píše:
@Cariňo vždyť ti stačí počkat jen po zkušební době. Tím si zajistíš, že tě nevyhodí, kdyby to náhodou zjistili a pracuje se do cca 7,5 měsíce, což by těch 270 dní mělo se zkušebními třemi měsíci dát.
ani se pracovat nemusí
@blecha72 píše:
ani se pracovat nemusí
ano, to je jasné, ale já tak nějak myslím, že těhotenství není nemoc ![]()
No já bych si odpracovala. Ale ty budeš hodně, hodně ráda, když nějaký dítě mít budeš. Ale to už je tvůj boj.
Nevím, proč tě tady kamenujou za potraty, je to tvoje věc..každopádně nevím, kam zas tak spěcháš. V klidu pracuj, a pak začni něco plánovat…nebo tady za chvíli budeme číst, jestli máš nárok na příspěvek na bydlení…
@Trinity11 píše:
Nevím, proč tě tady kamenujou za potraty, je to tvoje věc..každopádně nevím, kam zas tak spěcháš. V klidu pracuj, a pak začni něco plánovat…nebo tady za chvíli budeme číst, jestli máš nárok na příspěvek na bydlení…
Ty potraty nebyli ze bych s radosti na ne chodila?,vzdycky jsem musela, ale duvody tady udavat nebudu, spatne se mi o tom mluvi, nechci si to pripominat a upozornovat na to
Dekuji
Vysadila bych po skonceni zkusebky, to uz se vejdes do tech 270 dnu do nastupu na MD, kdybys otehotnela ihned, a nechala bych tomu volny prubeh.
Docela casdto tu ctu, jak jsou zensky vyjukany, ze vsude sama neplodnost, vysadej, ze to bude trvat a pak zapadnou, ani nevedi jak.
Pokud bude problem, tak nejaky mesic sem tam uz vas nevytrhne.
@Cariňo potraty jsou tvoje věc, jestli zanechaly stopy na děloze, by ti měl sdělit gynekolog
@Bibi239 píše:
Vysadila bych po skonceni zkusebky, to uz se vejdes do tech 270 dnu do nastupu na MD, kdybys otehotnela ihned, a nechala bych tomu volny prubeh.
Docela casdto tu ctu, jak jsou zensky vyjukany, ze vsude sama neplodnost, vysadej, ze to bude trvat a pak zapadnou, ani nevedi jak.
Pokud bude problem, tak nejaky mesic sem tam uz vas nevytrhne.