Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kaci tak to nic moc teda tyhle leky
, toho se prave bojim… jezis drzim palce at ti to zabere. ja sem do podoli objednana 8.2. tak to mi budes muset pak rict kolik zkumavek krve ti brali! jestli to bude tolik jako v pronatalu, tak to budu mit asi krapet problem to vydejchat
. v laznich se mi moc libilo. ke konci se mi uz jako dost styskalo, ale i to bylo ve finale hezke to teseni se a tak
. doporucuju!!
79Kate píše:
Ahojky holky, nečetla jsem celou diskuzi, tudíž se asi budu ptát na to, co již bylo zmíněno. Doufám, že vám to nevadí.
Zajímám se o nativ. Pokoukla jsem na centra v Praze a docela slušný ceny má ze státních Motol. Jste tam některá, také jsou zkušenosti? A jak je to vlastně s nativem - nepočítá se jako pokus, cena v ceníku Motola je za případné oplodnění 1 vajce? Těch 7,500,– Kč? Jsem z toho jelen.
Děkuji předem.
kate levnejsi nativ nez je v motole myslim v praze nesezenes. penize sou jednim z duvodu proc my tam prechazime. nativ se nepocita jako pokus IVF, platis si ho sama. sama jsem ho tam ae zatim neabsolvovala, takze vic neporadim…
barce píše:
kaci tak to nic moc teda tyhle leky, toho se prave bojim… jezis drzim palce at ti to zabere. ja sem do podoli objednana 8.2. tak to mi budes muset pak rict kolik zkumavek krve ti brali! jestli to bude tolik jako v pronatalu, tak to budu mit asi krapet problem to vydejchat
. v laznich se mi moc libilo. ke konci se mi uz jako dost styskalo, ale i to bylo ve finale hezke to teseni se a tak
. doporucuju!!
Baru: vedlejší učinky jsou asi u všech léku tohoto kalibru a ve srovnání co jsem zobala v Pronatale, to byli koňské dávky a pak ty trojté dávky injekci, když jsem měla přípravu na stimul, je tohle procházka
,neboj, na každého pusobí jinak.Ted mi je už dobře.
Já bych to v lázních asi nevydržela, hrozně by se mi stýskalo, jsem trošku fnukna
a asi by jsem se tam chtěla dopravit sama autem aby jsem mohla v noci utéct za manželem ![]()
Ale v hlouby po nějaké duševní rekonvalescenci toužím, to je fakt…třeba na to taky dojde.
V podolí jsme už byli cca 2-3 měsíce zpět, a proto beru ty léky-špatné IB výsledky.Jinak mě tam brali 3 zkumavky krve, manžel vzorek spermíku a pak čekáš na výsledky, sestřičky jsou šikulky a to ani nepostřehneš a budeš nabraná ![]()
Ted 22. tam jdeme na přetestování a v lednu do Motola a rozhodne se do čeho pujdem.
Kačule: my jdem na kontrolu 27. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Jinak si holky na imunito dost chválili ALVEO, tak jsem do něj investovala a ode dneška jsem ho začala brát.
kaci vydrzela
. ja tam auto mela, ale domu sem nezdrhala
. jen po okoli. manzel za mnou byl na 1vikend a ten vecer co odjel byl teda krusnej
, ale pak me zas pohltily procedury a bazen a knizky atd… no proste jak rikam, i se styskanim bych to brala klido znova. tak 3zkumavky je pohoda. v pronatale mi jich brali asi 9!
Capelucita píše:
Kačule: my jdem na kontrolu 27. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Jinak si holky na imunito dost chválili ALVEO, tak jsem do něj investovala a ode dneška jsem ho začala brát.
Taky jsem Alveo užívala, sama ho prodávám, ale je fakt, že ho už neužívám z finančních duvodu.
Zamyslím se a napíšu si ježíškovi ![]()
Držím palečky at dopadlou výsledky O:K
barce píše:
kaci vydrzela. ja tam auto mela, ale domu sem nezdrhala
. jen po okoli. manzel za mnou byl na 1vikend a ten vecer co odjel byl teda krusnej
, ale pak me zas pohltily procedury a bazen a knizky atd… no proste jak rikam, i se styskanim bych to brala klido znova. tak 3zkumavky je pohoda. v pronatale mi jich brali asi 9!
kacko ja normalne bazen moc nemusim, ale tady sem si ho i uzila a nastesti mne nic neudelal, ja zas mivala z bazeny gyn.problemy. byl super teply
! pisou se lazne na tuhle nasi diagnozu na 4tydny. ja doplacela 11 600,–. ale chtela sem byt na lepsim hotelu, na 1-luzaku. za cca 7tis. mas krapet horsi hotel, taky 1-luzak. a treba za 3tis. mas uplne nejhorsi hotel
, ale ses v laznich
.
ahoj holky, jsem taky po nativu. O Motole jsem slyšela jen superlativa pozitivního charakteru…tak nevím jestli tam ten další neprubnu.
blastík píše:
ahoj holky, jsem taky po nativu. O Motole jsem slyšela jen superlativa pozitivního charakteru…tak nevím jestli tam ten další neprubnu.
ahoj, a nevysel ti
? a kde jsi ho absolvovala?
Ahoj holky, tak jsem měla nativ, vlastně minimální stimulaci. Bylo to moje první IVF a bohužel to nevyšlo. Tak pokud se někdo chce zeptat…
Nevíte náhodou proč je při natuvu menší šance? Je to proto, že je míň vajíček?
Já jsem nešťasná. Mám neprůchozí vejcovody, jinak vše OK. Vajíčka se vyvýjela jak měla ale těhotná nejsem…proč???
Maja7756 píše:
Ahoj holky, tak jsem měla nativ, vlastně minimální stimulaci. Bylo to moje první IVF a bohužel to nevyšlo. Tak pokud se někdo chce zeptat…
Nevíte náhodou proč je při natuvu menší šance? Je to proto, že je míň vajíček?
Já jsem nešťasná. Mám neprůchozí vejcovody, jinak vše OK. Vajíčka se vyvýjela jak měla ale těhotná nejsem…proč???
ahoj maja, a kde jsi ho absolvovala a na kolik te vyslo? jo jo, pri nativu mas min vajicek,ale zase by mela byt kvalitnejsi. pri klasickem IVF zas beres hodne tech hormonu, nic m oc pro telo.na me zas nezafungovaly klasicka IVF, takze si slibuju vic od nativu
.
byla jsem v Reprofitu Brno, Platila jsem 21 tis, mela jsem PK. Měla jsem první nativ, protože jsem měnila pojišťovnu tak aby se něco dělo…Tak to je v prdeli, pokud byla vajíčka kvalitnější a stejně nic…tak to asi nebudu těhotná nikdy. Klasické IVF bych měla absolvovat v lednu asi.
Chvili se sem clovek nekouka a hned se rozjedete ![]()
Ja kdyz chodila pred tremi lety do Motola, tak tam mezi svatky nebyli, respektive mel sluzbu jeden lekar, ktery to kryl z oddeleni, takze se na to obdobi snazili nic neplanovat.
Alveo jsem hodila do vyhledavace, ze to neznam. No, ta cena je slusna ![]()
Ja ted uzivam Guna-Fem, co mi doporucil a predepsal muj lekar. Doplacim 350Kc a pry ma stim dobre zkusenosti, kdyz je par OK a nevedi se proc to nejde(treb atam hapruje pouze to imuno jako u nas). Ted to bude druhy mesic, tak se uvidi na kontrole v patek. Jdu na UZ a pak bych chtela Nativ, ale nevim jestli se domluvime, ze jsem jeste zadne IVF nepodstupovala.