Kdo pracujete jenom na ranní směnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
21.3.18 21:52
@Anonymní píše:
Ve školní druzině
Takže rano jde syn se mnou do práce, odpoledne jde se mnou z práce. Ideál.
Většinou volno když jsou prázdniny, pokud ne, pohlídat může babička.
Když byl menší, školka je součástí školy, takže vlastně stejný. Jen jiná budova.
Plat podle tabulek.
Jsem rozvedená, táta funguje ale jen vikendy.

Jééj, to máte parádně vyřešené :) Do té družiny je potřeba jaké vzdělání? Stačilo by pedagogické minimum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
21.3.18 21:53

@Sněženka25 já jsem to zkoušela a nula bod. Vyloženě vím že to měli po známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.3.18 21:53

Mám od půl sedmé do 3 a vodim i vyzvedávám. Dělám v kanclu.plat 18.000 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 21:54

@Sněženka25 práce v kanceláři (soukr. firma), prac. doba 7-15, malé město na Moravě, plat v čistém cca 20 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
4515
21.3.18 21:54

@Taara69 Jéé tak to jste také měla štěstí :) NO u nás je školka otevřená jenom do 16 hodin bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
21.3.18 21:55
@Anonymní píše:
Já teda nemusím vést sama- vede manžel, abych na tu 6 dojela, ale jinak směnu mám jenom na ranní..
A plat 13 -14 čistého, ranní, menší městečko Morava.. bez víkendu

Měla jsem to podobně…jestli to není stejné malé městečko na Moravě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.3.18 21:57

@Janasas No právěže jsem si dodneška myslela, že něco seženu za těch 14 čistého, ale prej se mám vrátit na zem, nebýt naivní atd atd..proto se ptám tady, jak to maminky mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 21:58

Chodim na specialni smenu 9-15:30. Kterou mi „vytvoril“ zamestnavatel. Vyzvedavani musim ja, ani vyjimecne proste nema kdo. Pracuju rukama a hlavou za cca 13 cisteho. Vikendy nedelam, jenom kdyz chci. Mam zlatou praci ale musela jsem jit „dolu“ do oboru ktery je dle verejneho mineni nic moc. I ja si to driv myslela. Ale jsem spokojena. 8 hodinove smeny proste nestiham (hodina ze skolky do prace a zpet). Protoze skolka proste nema otevreno dostatecne dlouho, leda bych pracovala hned vedle skolky.

• Citovat
  • Upravit
4515
@-Sára píše:
Mám od půl sedmé do 3 a vodim i vyzvedávám. Dělám v kanclu.plat 18.000 čistého.

Páni, to je paráda :) Jste z velkého města? Nebo více o pozici napíšete? Pokud ne, nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948

@Sněženka25 já tedy jsem z Prahy, ale že bych se zahazovala na plný úvazek za 11.tis? 8o
To snad ne, píšeš, že máš bakalářku a chceš jít do Alberta? :roll:
Předpokládám, že jsi studovala CR, aby jsi se v něm uplatnila, já ho studuji teď také a s láskou a nedovedu si představit, že bych po škole šla do Alberta nebo továrny :zed: Tam se člověk dostane i se základkou, proč jsi tedy studovala?
Nemyslim to špatně, ale příjde mi to škoda pro tebe.
Co nějaký kancl? Hledej, hledej, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
21.3.18 22:00

@Sněženka25 fakt záleží… Jako já docela hleděla, na tu známou, jak šla vařit. že donesla 17 tis… Člověk si řekne kuchařka… Ale šla ne někde do jídelny, ale do kuchyně pod město- nějaký cosiální dům, pro seniory, postižené atd..
Takže záleží i na té firmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.3.18 22:07

@lucynka25 Tak samozřejmě, že budu hledat, nevzdávám nic…Albert a ta fabrika jsou poslední možnost…jenže..v našem městečku jsou jenom dva hotely, i kdyby mě tam přijali jako recepční (ale momentálně nehledají), tak jsou to celodenní směny a i noční… Jenže opravdu školka bude moje záležitost…Manžel má práci, že jezdí nejdříve po 17.hodině domů, málokdy se utrhne dřív. Bere hezké peníze, tak se musím přizpůsobit.. Cestovní kancelář tady nemám žádnou, jedině dojíždět do krajského města, ale tam je opět pracovní doba do 17 hodin a než se busem dostanu domů je 18 hodin (ale ta školka otevřená jen do 16 hodin) Co jiného v oboru? Já spíš trošku lituju, že jsem nešla na pajdák, na který jsem byla taky přijatá…i když ty dnešní děcka asi taky nejsou moc výhra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.3.18 22:09
@Janasas píše:
@Sněženka25 fakt záleží… Jako já docela hleděla, na tu známou, jak šla vařit. že donesla 17 tis… Člověk si řekne kuchařka… Ale šla ne někde do jídelny, ale do kuchyně pod město- nějaký cosiální dům, pro seniory, postižené atd..
Takže záleží i na té firmě..

To rozhodně je hezký peníz :) A je vyučená kuchařka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.18 22:18

Dělám asistentku pedagoga, pracovní doba 7.30 - 13.30, jednou měsíčně porada, občas třídní schůzky do cca 17 hodin. Stíhám vodit i vyzvedávat, v případě akce odpoledne někomu řeknu.
Plat 13.200 čistého, od listopadu, do listopadu 10.700.
Musela jsem si udělat Kurz AP. Jen se teda mluví o tom, že noví AP budou zařazeni o 3 třídy níž, což je dost výrazný propad ve financích. Osobní ohodnocení nemáme žádné.

• Citovat
  • Upravit
7188
21.3.18 22:20
@Sněženka25 píše:
Vysmáli se tomu, že jsem naivní, že tolik nikde za pouze ranní směnu nedostanu…Bydlíme v malém městečku, moc pracovních příležitostí tady není. Pak je možnost dojíždět do krajského města (20 km), ale tam už bych nestíhala pracovat na plný úvazek, to už by musel být zkrácený třeba od 7:30 do 14:30 (zbytek času je na ten přesun busem, plus cesta z autobusáku do zaměstnání a zněj)…

Dojizdeni rozumim, nejen ze je to otrava, ale s detma asi i dost neprakticky. Nicmene 20 km neni uplne zas tolik a v krajskym meste mas urcite vic prilezitosti. Pokud mas teda auto. A naivni? No, zalezi odkud jsi. Ale jak jsem uz psala - za plnej uvazek mi to prijde jako nejnizsi standard. Hledej, urcite neco najdes. Jak moc velky mesto to je a kolik tam je pracovnich prilezitosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat