Kdo pracujete jenom na ranní směnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1380
22.3.18 06:19

@janickaIII tak na Prahu to taky neni buh vi jaky. Ale kdyz chces, vydelat se tam da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
22.3.18 06:26
@Anonymní píše:
Dělám asistentku pedagoga, pracovní doba 7.30 - 13.30, jednou měsíčně porada, občas třídní schůzky do cca 17 hodin. Stíhám vodit i vyzvedávat, v případě akce odpoledne někomu řeknu.
Plat 13.200 čistého, od listopadu, do listopadu 10.700.
Musela jsem si udělat Kurz AP. Jen se teda mluví o tom, že noví AP budou zařazeni o 3 třídy níž, což je dost výrazný propad ve financích. Osobní ohodnocení nemáme žádné.

Nestraš mě. Dostala jsem nabídku ředitele naší školy, brala bych to právě kvůli zkrácenému úvazku. Kurz ještě nemám. Jakou máš jinak školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.18 06:32
@alisekR píše:
Nestraš mě. Dostala jsem nabídku ředitele naší školy, brala bych to právě kvůli zkrácenému úvazku. Kurz ještě nemám. Jakou máš jinak školu?

No, mělo by to být tak, že ředitel dostane na AP na 5. třídu, ale je na něm, kolik dá. Ale nikdo vlastně neví, jak to bude, pořád je to JPP - jedna paní povídala.
Mám strojní průmyslovku, na pedák jsem nešla kvůli talentovkám, nakonec jsem stejně ve škole skončila.

Podle zákona se plat asistenta pedagoga pohybuje v rozmezí od 4. do 9. platové třídy, vzhledem k vágním formulacím náplně práce asistenta v Katalogu prací a jiným legislativním nedostatkům (nepřesnostem v přílohách vyhlášky 317/2005 Sb., kde se také s vymezením platu asistenta počítá) v praxi záleží víceméně jen na řediteli (a na finančních možnostech školního rozpočtu), do jaké třídy asistenta pedagoga zařadí. Je pravda, že normovaná finanční náročnost na plat asistenta pedagoga odpovídá 8. platové třídě (i když v budoucnu u některých to už bude jen 5. platová třída), to ale neznamená, že škola musí asistenta pedagoga do této platové třídy zařadit.
 http://www.asistentpedagoga.cz/vase-dotazy

• Citovat
  • Upravit
74217
22.3.18 06:34
@Anonymní píše:
Dělám asistentku pedagoga, pracovní doba 7.30 - 13.30, jednou měsíčně porada, občas třídní schůzky do cca 17 hodin. Stíhám vodit i vyzvedávat, v případě akce odpoledne někomu řeknu.
Plat 13.200 čistého, od listopadu, do listopadu 10.700.
Musela jsem si udělat Kurz AP. Jen se teda mluví o tom, že noví AP budou zařazeni o 3 třídy níž, což je dost výrazný propad ve financích. Osobní ohodnocení nemáme žádné.

Taky delam AP (delam pedag. skolu, abych se posunula dal).
My starsi AP mame mit 8/5 platovou tridu a novi 5/8…
Kdyz se to propocita, tak to vychazi temer stejne. Kdo vi, jak bude od zari.
Mi chybi rok, abych se mohla posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
22.3.18 06:38
@Anonymní píše:
No, mělo by to být tak, že ředitel dostane na AP na 5. třídu, ale je na něm, kolik dá. Ale nikdo vlastně neví, jak to bude, pořád je to JPP - jedna paní povídala.
Mám strojní průmyslovku, na pedák jsem nešla kvůli talentovkám, nakonec jsem stejně ve škole skončila.Podle zákona se plat asistenta pedagoga pohybuje v rozmezí od 4. do 9. platové třídy, vzhledem k vágním formulacím náplně práce asistenta v Katalogu prací a jiným legislativním nedostatkům (nepřesnostem v přílohách vyhlášky 317/2005 Sb., kde se také s vymezením platu asistenta počítá) v praxi záleží víceméně jen na řediteli (a na finančních možnostech školního rozpočtu), do jaké třídy asistenta pedagoga zařadí. Je pravda, že normovaná finanční náročnost na plat asistenta pedagoga odpovídá 8. platové třídě (i když v budoucnu u některých to už bude jen 5. platová třída), to ale neznamená, že škola musí asistenta pedagoga do této platové třídy zařadit.
http://www.asistentpedagoga.cz/vase-dotazy

Já mám ekonomku. Ředitel mi řekl, že za prací dobu u prvňáků tzn. 7:30-11:30 mi dá 10. Tis. Peníze nejsou pro mě úplně stěžejní, jde mi o úvazek. Je to hrůza. Ale mámy od dětí, jak kdyby měly mor, nikdo nás nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.18 07:53

@alisekR Mně to teda přijde velmi hezký plat na to, že je to jenom na 4 hodiny denně :) Pokud by někdo měl zájem o poloviční úvazek, tak ideál :) A kdyby se dalo pak ještě na 3 hodinky něco najít…ideálně třeba ve družině té samé školy… :)

No děvčata, dívala jsem se včera na pedagogická minima a narazila jsem, že moje bývalá střední škola nabízí předškolní a mimoškolní výchovu..měla bych to na 2 roky a dělala znovu maturitu (i když už mám bakářský diplom), ale pak bych mohla mít právě ta asistentka pedagoga, ale i učitelka ve školce, ve družině, v mimoškolních aktivitách, DDM atd…Líbí se mi to…jen jsem pak narazila na to, že nemají vůbec možnost víkendového studia…takže je škola třeba každé pondělí od rána do večera…takže kromě toho, že bych chtěla práci jen na ranní směny, tak bych si ještě vymýšlela takto…tak jsem to zavrhla :-( Kde to studujete vy? Ideálně po sobotách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
22.3.18 09:26
@Sněženka25 píše:
@alisekR Mně to teda přijde velmi hezký plat na to, že je to jenom na 4 hodiny denně :) Pokud by někdo měl zájem o poloviční úvazek, tak ideál :) A kdyby se dalo pak ještě na 3 hodinky něco najít…ideálně třeba ve družině té samé školy… :)No děvčata, dívala jsem se včera na pedagogická minima a narazila jsem, že moje bývalá střední škola nabízí předškolní a mimoškolní výchovu..měla bych to na 2 roky a dělala znovu maturitu (i když už mám bakářský diplom), ale pak bych mohla mít právě ta asistentka pedagoga, ale i učitelka ve školce, ve družině, v mimoškolních aktivitách, DDM atd…Líbí se mi to…jen jsem pak narazila na to, že nemají vůbec možnost víkendového studia…takže je škola třeba každé pondělí od rána do večera…takže kromě toho, že bych chtěla práci jen na ranní směny, tak bych si ještě vymýšlela takto…tak jsem to zavrhla :-( Kde to studujete vy? Ideálně po sobotách?

No ředitel mi řekl, že plat ze zvyšuje s úvazkem. Ono je to tak, že ty čtyři hodiny jsou přímá pedagog. Činnost a pak máš jako učitele přípravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65457
22.3.18 09:30

@Sněženka25 pokud už na té škole jednu maturitu máš, zkus zjistit, jestli nejde jen udělat druhou maturitní zkoušku, popř. Jestli nejde individuální plán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
22.3.18 10:23
@TeSudička píše:
Zacala jsem tam chodit po vecerech, pac jsem si chtela behem natersky odpocinout od plinek a studentu tam je dost. Od ledna jsem prave nastoupila na dopoledni smeny, pac mi vzali dcerku do skolky a to tam jsou lidi na HPP a dalsi maminy. Ta prace me strasne bavi, kdyz pominu pocit, ze musej na nejaky ty kousky dostavat 100% dotace :lol:
Ale mam to u cumaku, prachy ujdou a hlavne!!! ta flexibilita! Ze zacatku jsem chodila 3× tydne na 3h- kde te takhle zamestnaj… 8)

Chápu, též jsem při RD měla brigádu, byla jsem tam nejstarší, jinak samí 20+- a bylo to super. Já právě budu mít od září prvňáka a druhaka, musím se jim věnovat. Takže primárně mě zajímají zkrácené úvazky. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
22.3.18 10:25

@Sněženka25 já mám teda jen dvouleté pedagogické minimum, můžu učit na ZŠ 2.st. a SŠ, dělala jsem to dvě soboty v měsíci, v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.3.18 11:39
@alisekR píše:
No ředitel mi řekl, že plat ze zvyšuje s úvazkem. Ono je to tak, že ty čtyři hodiny jsou přímá pedagog. Činnost a pak máš jako učitele přípravy.

Ja mam 30h. uvazek (pocita mi 30h. uvazek, -7,5h. neprime).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
22.3.18 12:00

@Kelsey Mohu se zeptat, kolik bereš? Jetli nechceš nemusíš odpovídat. Jen mě to zajímá v praxi, kolik to dělá. Protože mě ředitel právě řekl, že ty úvazky jsou různé. Ve vyšších třídách prvního stupně, pak je třeba vyučování do půl druhé a s tím se pak navyšuje i ten úvazek. Že opravdu záleží na tom, kam je astistent přidělen. Dostala jsem se k tomu náhodou a vlastně jsem konkurz udělala při rozhovoru s ředitelem, aniž bych to věděla. :mrgreen: Řešili jsme organizační věci, ohledně docházky našeho dítěte po úraze. A já se ho pak zeptala, jak obsazuje místa asistentů. Mám to 5 minut od domu, starší dítě už tam chodí, mladší půjde za tři roky. Než odrostou, lákalo by mě to, kvůli pracovní době. Přemýšlela jsem i nad školkou, chci si obvolat školky. Jestli bych měla někde šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
22.3.18 12:28

@Kelsey jak to mají AP přes léto. Jsou klasicky ve stavu zaměstnance s výplatou nebo musí na UP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.3.18 13:29

@janickaIII Nyni uz se delaji smlouvy na 12 mes., takze prazdniny maji byt kryte, jako zamestnanec.
@alisekR Klasicky tabulkovy plat a odviji se, jaka je platova trida a stupen (tabulky najdes na netu). Lisit se muze, ze nekdo mame osobni ohodnoceni a treba bonusy za dozor. Tohle je individualni. Ja mam 7/3. Prodlouzenim smlouvy, ze budu mit 8/5. Ale uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.18 13:29
@Petra Z píše:
@Sněženka25 pokud už na té škole jednu maturitu máš, zkus zjistit, jestli nejde jen udělat druhou maturitní zkoušku, popř. Jestli nejde individuální plán

Děkuji, zkusím to vyzjistit…ale spíš si myslím, že ten obsah studia bude trošku odlišný - zaměřený na tu pedagogickou předškolní výchovu…ale za email nic nedám, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat