Poradna duly
Jana Čurdová
@jane-e má este cas…:) no a zvlášt z tohodle konce teh. už mi hrabe…:)
Tak to jsem zvědavá, co řeknou zítra na kontrole mně.
Vím, teda že ta váha je opravdu jen orientační
.. ale i tak to člověka dokáže znepokojit : -)
@Nastys to určite ten nas mel ve 30tt 1300g a dr rikal ze je malickej druhej dr zase rikal ze je peknej.. clovek nikdy nevi…ale kdyz bude mit nad 2,5kg tak budu spokojena.. ten nas nema byt po kom velky ja mela 3100g a chlap mel 2800g a toho mama prenasela..
@anicka18 Já když byla na utz ve 30. týdnů tak prcek měl 1510g
Koukala jsem do papírů a první syn měl v tuhle dobu 1800g a porodní váha 3320g tak doufám, že i tenhle bude na tom podobně.
Mám těhotenskou cukrovku tak pořád straší velkým mimčem a ke všemu naposled nebyl ještě hlavičkou dolů.. takže jsem na to opravdu zvědavá.
Ahoj holky tak ja uz jsem v porodce. Udelali mi zatezovy test a zitra zacnou vyvolavat. Ten odham vahy je fakt orientacni +-0,5 kg. Dneska jsem se ptala dr kolik ma ten muj prcek a rikal tak 2,9 -3kg. No a jelikoz budu uz brzo rodit uvidime o kolik se seknul. Jinak prvni syn mek 3,62 a on ted porad resi ze tohle je proste maly. Tak jsem zvedava jak se nakonec trefi.
@Gabca85 @Gabca85 tak drzim palce at je vse bez komplikací…a nezapomen se potom pochlubit..kolik má malej a jak to probíhalo…:)
@Nastys určitě se otočí, muzes tomu pomovt tim ze si das pod zadek polstare a hluvu budes mit normos na posteli.. myslím že¨zas tak velký mimi mít nebudes kamosce rekli at se pripravy na 4,5kg a nakonec mel o kilo min.. jak se sekli
@anicka18
O tom jsem taky četla.. dokonce i o více radách.
No.. uvidím zítra.. ![]()
My jsme ve 30tt meli 1800g, a doktor mi řekl, že až budu rodit tak budeme mít 4 kg.
Tak uvidím.
Ja na ten odhad moc nevěřim
ale jelikož já sem měla 3900g veřim že nas malej bude taky pořízek ![]()
@wiki čiki
to ja taky ne
(ale břicho mám velký)
ale přesně jak píšeš, já jsem měla taky 3800g, takže si myslim, že taky nebude malinký ![]()
@zuza176 nu bricho mam taky obří…:D strie aŽ do krve…dost už bolejí..:( nevim jak přežiju 14 DNÍ do termínu…když ještě nabírá… asi se roztrhnu vepůl ![]()
@wiki čiki
Strie se mi taky uz objevili
, mazu, mazu, mazu a stejne je mam ![]()
jojo taky jsem zvedava, jak to preziju, jen doufam ze nebudu prenaset ![]()