Kdo rodí v dubnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22583
13.4.13 19:41

@anicka18
Tak držím palce, ať už z toho něco je :D

@zuza176
U mě sprcha taky nic.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.4.13 19:51

@zuza176 me ten ricinak cca za 2hodky prohnal a ted mam nepravidelny bolesti a fest mi tvrdne bricho je to divna bolest.. ale bohuzel zatim nepravidelna.. no aspon neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 11:33

Ahoj holky, pokud scháníte věci na miminko. koukněte https://www.facebook.com/…perkvaktice/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.4.13 09:36

Ahojky holky,
tak jsou nějaký novinky?
U nás nic. Dlouhý procházky nefungují, víno nefunguje a ani maliník. Prostě nic. Bohužel na sex se přítel necítí, bojí se že něco udělá miminku nebo mě.
No a ricinovýho koktejlu se nakonec bojim já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.4.13 10:01

@zuza176 Ahoj Zuzko tak já mám termín v neděli a u nás je to úplně stejné :-) tak budeme muset počkat až si to ti naši miláčci rozmyslí a budou chtít ven sami. Teď už bude hezky tak snad… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.4.13 11:54

@anavi548
ahojky
Já už mám jeden termín za sebou a druhý termín ve středu. Tak jsem zvědavá.
To počasí je opradvu moooc hezký, ale furt je takovy nevyzpytatelný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
15.4.13 14:13

@zuza176
U mě taky nic nového.. první termín mám v pátek.
Piju maliník, na procházky chodím, sex praktikujeme taky :mrgreen:
No prostě, když se miminku nechce ven tak nechce.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
15.4.13 15:26

Holky buďte v klidu, ono to přijde, u nás to nakonec bylo 2 dny před termínem, ale říkali na sále, že vzhledem k mému o 4 dny delšímu cyklu tam mohla ještě o další 4 dny být déle, takže vlastně ještě měla k dobru 6 dní
Taky byla ještě komplet od mázku, úplně bílá a má chlupatá ouška a zádíčka
A hlavně spěte, každý den, jako by to byla poslední noc před porodem, budete to potřebovat! Já usínala už po pár hodinách i ve sprše

• Citovat
  • Upravit
1917
15.4.13 17:48

Ahoj ja mam tp ve stredu a uz sem v porodce sem otekla svedime skoro vsechno a hlava boli. Kdyz se to nezlepsi budou vyvolavat tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.4.13 21:15

Ahoj tak kdo je jeste 2v1?? ja bohuzel jeste jo.. byla sem v nemovnici s podezrenim na preklapsii ta se nastesti nepotvrdila ale jelikoz mam zitra termin chteli malyho vyvolat.. byla sem rada.. :) jenze co cert nechtel :( nemam pripravene porodni cesty tak prej vyvolavat nemohou. tak sem dostala kapky na dozrani porodnich cest a kdyz do tydne neporodim sama uz se to koncem pristiho tydne pokusi vyvolat..
takze uz vim ze kdyz nejsou pripraveny porodni cesty clovek muze prcka vyhanet ricinakem, sexem, malinikem atd ale proste to neppomuze… ne nadarmo se rika az jablicko uzraje tak spadne :)
jen nechapu ze mi dr rikali ze budu rodit predcasne a ze zdali vydrzime do konce brezna bude to zazrak a najednou??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.4.13 22:23

@anicka18 ja mela to same, take porad nepripravene porodni cesty, jeste v utery m to doktor potvrdil, v patek jsem mela jit na vyvolani, no a ve ctvrtek na kontrole, rekl, ze uz se to zlepsilo, i bez kapek, no a vecer mi pdla voda, v patek rano byl maly venku… mela jsem z toho docela nervy, a zkousela take vselico na vyvolani porodu, ale ted uz jsem chytrejsi a proste, kdyz to neni pripravene, tak s tim nehne ani vul :mrgreen: ale take uz vim, ze se to muze zmenit behem hodiny, takze nezoufej, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.4.13 22:34

@lenkaleni dekuji :) taky uz vim ze s tim nic nehne no.. uvidime jak se to bude vyvijet dal.. malej ma odhad na 3300g takze dr rikal ze to nema cenu hrotit kdyz to neni kolem 4kg ze tam muze jeste byt ze je vse jinak v poradku… no aspon ze jsem doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.4.13 23:22

@anicka18 Tak drzim palce. Me dr rikal, ze kdyz nejsou pripraveny porodni cesty tak vyvolavaoi konci vecinou cisarem. Tak drzim palce at se prcek sam rozmysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.4.13 11:23

Ahojky holky,
tak ja byla dneska na kontrole v porodnici. Jsem ve 40tt, jdu tam ještě v pátek, v neděli a ve středu, a když furt nic, tak mi budou taky vyvolávat. Porodní cesty taky nemám připravené. Prostě se malýmu u mě líbí a nic mu nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.4.13 11:25

@zuza176 jej tak to taky drzim pesti aby se to samo rozjelo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí