Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lana222 já vím
ale myslela jsem to celkově.. podmínky, směšnou částku co dostaneš.. a tak
tak aspoň se Ti to už vyřešilo.. a příští měsíc budeš vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blancabii
olalaaa…tak dnes 27.6. konecne prisly penize za kveten
a to jsem vcera odeslala novy listek za cerven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No konečně:-) já už posílala přechodné papíry na mateřskou tak to snad bude ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě ještě taky ne, ale volala jsem si na socku a prý to v pondělí poslali, ale čekat je mám prý příští týden
Proč to tak dlouho trvá
chci je už zítra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vám je posílají na účet jde to přes čnb a banku. čnb má na přeposlání 4 dny a banka 2. proto. obvykle pokud si papíry odevzdáte do 5. v měsíci máte je na účtě cca 15. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala sem tam a protoze to z mesta kde bydlim posilaji socialce kde ma muj zamestnavatel pobocku tak psaly ze ji to poslali 11.9 a pru ma soc. nejakou lhutu na to nez to posle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Božínku vždyť to tu píšu. Lucko přečti si i starší příspěvky. pokud chceš peníze včas ohlídej si lístek na peníze, zanes ho tam nejlépe 1. v měsíci SAMA a potom si volej zda dorazil v pořádku. Na zaměstnavatele není spoleh já takto čekala na peníze půlku těhotenství!!! pokud 11.9. poslali tak než to došlo je den-dva, sociálka to v průměru zpracovává týden-10 dnů, odešle a týden ty peníze jdou na účet! takže s nimi počítej začátkem října
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, myslíte, že mohu čekat nemocenskou ještě do Vánoc. Do práce byla zanesená hned 1.12.2014, účetní je poctivec, tak to určitě poslal hned ten den, maximálně následující. OSSZ mám v Brně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pulsianek doufám, že jo
, nějak jsem objednávala a objednávala, až mi na účtě chybí penízky na nájem :-/, ale naštěstí je splatný až 31.12.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mallorka píše:
Ahoj,myslíte, že mohu čekat nemocenskou ještě do Vánoc. Do práce byla zanesená hned 1.12.2014, účetní je poctivec, tak to určitě poslal hned ten den, maximálně následující. OSSZ mám v Brně.
Já vše dala účetní 1.12 a peníze mi přišli minulý týden v pátek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit