Kdy dát dítěti chodítko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
27.6.13 21:13

Jestli nevíš, co s prachama, tak proč ne :) Ale nečekej, že dítěti ukážeš chodítko a ono rázem zapomene na všechny staré strkací hračky :mrgreen: Holky si, co si pamatuju, postrkovaly venku kočárek (madlo mi jde přichytit i zezadu v dobré výšce), doma kočárek na panenky, bedýnku s hračkama, židli, a další věci, vpodstatě cokoliv, co se postrčit dalo, chodítko jsme nepotřebovali. Ale zas kdyby mi ho někdo rval, tak to jóó :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.6.13 21:18

Zakladatelko, pokud máš zbytečné peníze, respektive Ti nevadí další krám do bytu, klidně ho pořiď. Jak jsem už psala, náš malej ho používal zhruba ten měsíc, pak začal sám, takže bych řekla, že trochu drahá sranda na ten měsíc, ale třeba teď ve dvou letech s tím lítá po bytě jak namydlený blesk a docela si s ním vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.6.13 21:42

Také nechápu reakce když si asi nikdy o aktivním chodítku nikdo nic nepřečetl :roll: Je to naprosto něco jiného. Máme od Chicca, koupili jsme ho v dceřiných 10 měsících, nejdříve se jí libil jen ten panel, na chození u toho se necejtila, neboť ji ujíždělo ( máme plouvoučku ) Po měsíci se už u toho postavit a chodit zvládla a hrozně jí to bavilo, respektivě to byla docela dlouho nejoblíbenější hračka a i teď v 16 měsících kdy už dávno chodí sama tak s ním lítá po obýváku a děsně se tomu řehtá :D

V přirozeném vývoji to nic nemění, je to stejné jako by se postavila u židle a začala ji tlačit takže to stejně neovlivníš jen si tlačí místo vysoké židle vozíček který jí k tomu hraje a má ho akorát ke své výšce. Moje sestra je fyzioterapeut a schválila mi ho. Takže já mohu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.6.13 22:21

@anickadomnik ale mě ses trefila do tématu a mě to zajímalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
28.6.13 09:21

Měla jsem od Chicca, kupovala jsem cca v 9 měsících syna, v době kdy poměrně jistě chodil podél nábytku. Chvíli z něj používal jenom ten panel s vkládačkou a s nějakou melodií, časem ho začal používat jako vozíček. Vím, že i na aktivní chodítka se názory ortopedů a fyzioterapeutů liší, takže to čemu věřit si musí každý rodič vybrat sám. Náklady na pořízení byly celých 40 kč - za 390 jsem ho na bazoši koupila za 350 o cca 7 měsíců později prodala :lol:. Za mě dobrý, využitá hračka, ale určitě bychom se bez ní obešli, jako ostatně bez 90% ostatních hraček :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí