Kdy jít na druhé IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
22.4.14 13:35

@adny Na hemato jsem byla kv.tem mutacim, zda nejake nemam, takze to bylo ok. Ja mela zase 33vajec a embryo jen jedno na zavedeni. Holt to nebylo to spravne. Ne vsechna embrya jsou geneticky v poradku, proto se neuchyti a nebo hraje roli imunita tela, stitka, atd. Tech faktoru je spoustu. Takze neboj urcite se to nekdy povede. Odkud jsi? A kolik je Vam let? A brali Te AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.4.14 14:34

@Tinkka musím se na to hemato poptat doktora..mi připadá, že se asi nikdy nedočkám :( nejhorší je to čekání a to neustálé zklamání…a to AMH je co? já měla za to, že to všechno dělají v rámci hormonálního profilu… :( je fakt že zvažujeme výměnu Caru…nějak se mi to tam nezdá…my jsme od ostravy a mě je 29..a ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
22.4.14 17:29

@adny Me je 33 a jsem z okoli Plzne. Chapu Te, take me to prijde nekonecne! Zkus tady najit diskusi na Tve car, je lepsi zjistit info nez byt pak zklamana. A pokud z toho centra nemas dobry pocit, tak to chce zmenu! Ja to take tak udelala a i kdyz to nevyslo, mam z toho vseho tam super pocit. A v ivf jde o zdravi a penize, takze poradne to promysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
22.4.14 19:58

Ahoj, vidím, že diskuze je obnovená, můžu se taky přidat? Jsem po první neúspěšném IVF v březnu, na druhé se chystáme v květnu… stimulovat začnu s další MS… snad to vyjde, mám hodně nízké AMH a možná nás čeká i darované vajíčko… po stimulaci jsem měla jen jeden folikul, oplodnění PICSI se podařilo, 3. den byl transfer 8 buněčného embria výborné kvality, ale nechytlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
22.4.14 20:05

@Peave Ahojky,asi by byla pro Tebe lepsi minimalni stimulace, pokud na klasicke ivf reagujes jen 1folikulem. Ale nevim jake jsi mela davky? Spg mate ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
22.4.14 20:14

Na clostilbegyt jsem nereagovala vubec…gonalu jsem mela 262,5 jednotek, ted budu mit asi 300 a vic, tak uvidime. Spermiogram mame taky spatny, ale na picsi staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.4.14 07:57

@Tinkka no už jsem hledala..a víš jak to je..někdo nadává někdo chválí..takže se to těžko posuzuje…navíc teď odtamtud odešla jedna supr doktorka..tak už nás tam vlastně nic nedrží… :( uvažovali jsme s manželem že bychom zkusili jen tak nezávazně zajít do toho jiného Caru a na základě téhle návštěvy se rozhodnout..myslíte že by to tak šlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.4.14 08:00

@Peave ahojky, jasně že se můžeš přidat..tak to jsme na tom stejně..taky jsem byla v březnu na ivf bohužel neúspěšném a taky mi dozrálo jen jedno embryo…přitom na clostilbegyt jsem reagovala zase až moc..tak nevím..možná mi nesedly léky..píchala jsem fostimon..a spg taky nemáme úplně nejlepší..a kam chodíš do Caru? a kolik je ti let??a ty jdeš hned v květnu na další ivf? mě řekli pauzu tak 4-6 měsíců…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.4.14 09:31

Tak pauze musi byt minimalne 3mesice, pokud to jde na pojistovnu. Pokud je to minimalka, nativ a platis si to sama, muzes jit kdykoliv. Ja osobne jsem si dala pul roku pauzu, myslim, ze je to lepsi ze zdr. hlediska. Nebo alespon pro me lepsi. Jinak urcite jdete na konzultaci a pote se rozhodnete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
23.4.14 16:49

@adny mě řekli, že budeme kout železo, dokud je žhavé, že nemá význam čekat déle jak měsíc, že třeba tělo zareaguje líp, když je připravené z minule. Ale můžeme si to rozmyslet jak chceme… možná nás čeká také darované vajíčko, tak jsme se rozhodli jít na poslední možnost našeho hned… a pak budeme čekat na dárkyni – ale tato situace doufám nenastane… Je mi 30 a chodíme do Zlína. Jsem ráda, že jsem tu našla někoho, kdo má podobné výsledky… dělali ti AMH? jaký máš hodnoty… já AMH 0,3 a FSH se mi pohybuje kolem 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
23.4.14 16:50

Na pauzu jsme se ptali přímo doktora a ten říkal, že být žádná nemusí… jen se znovu čeká na schválení pojišťovnou a to trvá cca 3-4 týdny, což pěkně vyjde… tak nevím, asi to má každý CAR jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.4.14 17:07

@Peave Me zase rekla Dr.ze pojistovna hradi IVF 1× za 3mesice tj.ze po pokusu musi byt ty 3mes.kv.pojistovne, pokud si to platite sami tak je to jedno. A nebo mozna to ma kazda pojistovna jinak? Na Nizkem amh je spousta holek s jeste nizsim amh a otehotnely, takze rozhodne bych darkyni volila az jako krajni moznost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
23.4.14 20:20

@Tinkka no ono nám darované vajíčko doporučil přímo doktor, není to z mé hlavy… říkal, že se uvidí reakce vaječníků při druhé stimulaci, pokud zbyde něco na mražení, tak zkusíme KETy a pak že by bylo dobrý si nechat rezervu na darovaný vajíčko s příspěvkem pojišťovny… ono totiž darovaný bez pojišťovny je asi 90 tisíc… s pojišťovnou polovic. Taky doufám, že k darovanýmu nebudeme muset přistoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
23.4.14 22:33

@Peave Tak doktor ne vzdy ma ten spravny pohled, ze. Nam doktor take navrhoval darce spermii, dokonce jiz pri druhe! konzultaci, aniz bychom vubec neco zkusili! To me prijde jako docela drsny. O ne nejde, takze jim se to dobre rika. Za me proste darce jako posledni varianta(manzel by s tim stejne nesouhlasil) Jen chci rict, ze neni potreba nechat se nekam natlacit, kdyz to neni nutny. Oni z toho maji penize, takze asi tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.4.14 08:53

Taky mi to bylo nabídnuto..dárcovské vajíčka ale je to tak, že se z těch vajíček nechá jen ten obal a dovnitř něj vloží mé DNA což znamená že by byla skoro jako moje..ale nevím jak se tomu říká..holky tak jsme na 7.5. objednaní do nového Caru na konzultaci a na základě toho uvidíme..nevíte jestli by mi v mém dosavadním Caru dali nějaký výpis? jen jako pro mojí potřebu??s tím přístupem že chtějí jen prachy mě to taky dost štve :( a jsem z toho dost otrávená :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí