Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám vycházky jen 4 hodiny odpoledne ![]()
A pokud mám něco důležitého, tak to sestřičky písemně nahlásí na sociálku. Jo, a kontroly prý chodí.
Dr. mě uklidňovala, že pokud Tě nestihnou doma, tak nechají lístek s tím, ať nepřítomnost vysvětlíš.
Tak snad jsem Tě uklidnila.
No nevím, jestli jsi mě uklidnila
Když budu minimálně dvakrát denně z domu bez „povolení“ - nikdo jiný dítě vodit nemůže, tak mi to na klidu asi moc nepřidá
No, je to zatím předčasná debata, ale ať vím, jak to vůbec funguje.
Děkuji! xxx
Mám vycházky od 10 do 12 a od 14 do 16., ale nedodržuju je, jezdím a chodím všude a vždy
Podle mě si vždycky nějakého dr.seženeš, který ti potvrdí návštěvu
Liško zvlášť ty, jsi sestřička viď, známých doktorů je ![]()
Ahojky já byla na neschopence od 22tt ,takže je to asi začátek 6.měsíce.Pracovala jsem v obchodě s potravinama-vstávala jsem v nějakých 3:45 na ranní a na odpo jsem byla tak do 22-23hod.To už jsem padala únavou,krom toho v obchodě taháš těžké věci při vybalování,anebo neustále sezení za kasou není taky nic příjemnýho.Takže tak
A věřím ,že v tý kantýně to není žádnej med ,ještě ty výpary tam
Takže klidně jdi už teď to mimi nosíš ty a máš být v klidu ![]()
Janinko, nápodobně… ![]()
Zakladateko, ve školce mám domluvu, že pokud by něco, volali mě k dítěti! Vše se dá domluvit. A ty 4 hodiny odpoledne, to stihneš nakoupit i dítko vyzvednout.
Hodiny na vycházky si domluvíš sama, já to chtěla v kuse, ať něco taky stihnu.
A pokud máte oslavu, nebo já chodím do školy nebo i pobyt někde, dá se to dopředu omluvit na sociálce písemně, ale měli by to vědět.
Nestresuj se! ![]()
Ahoj já jsem doma od 8tt, jelikož jsem po ivf a předtím jsem měla zamkl. těhu. Vycházky mám od 9-11h a od 13-18h záleží na mudr. co ti napíše. A to tedy stihnu všechno co potřebuji.
Ahoj,já šla na neschopneku cca 8tt,od 6tt jsem zvracela a byla naprosto k ničemu,vybrala jsem si 14 dní dovolenou a pak to v práci zalomila a byla doma.Zvracela jsem do poloviny 5.měsíce,takže jsem ráda,že jsem zůstala doma a mohla odpočívat kdykoliv jsem chtěla.....
Téda Agy
Ani ses nepřišla pochlubit do snažilek a já na to přijdu takhle náhodou
Moc moc gratuluju, přeju, ať je všechno v pořádku.
Já jsem od ledna taky doma, kvůli bolestem hlavy, neschopenku mám od obvodní, takže v práci to taky zatím nevědí a zatím říkat nechci, tak jestli je to možný, tak si jí nech taky vystavit obvodním doktorem a pozdějc, když budeš chtít být ještě doma, tak si jí jenom necháš převést na gynekologii.
Jinak nechci nabádat být doma, ale já se teď do práce taky neženu, minulý týden jsem jela jednu cestu metrem 20 minut a hned jsem tam chytla parádního bacila, doma nikdo marod není, tak to muselo být to metro, takže jestli seš normálně chytlavá, tak v těhu je to ještě horší. Tak buď klíďo doma a hodně odpočívej, aby se miminku dobře dařilo. A dej o sobě někdy vědět, jak se vede, ju? Měj se krásně.
Holky díky
asi to moc řeším,je to jen neschopenka,jen se bojím,abych to naše štěstíčko nezakřikla,když půjdu na neschopenku takhle brzy
Na pondělí mám dovolenou,tak asi zajdu za gyndr. a uvidím,jestli mi jí napíše,posledně jsem jí řikala,že je mi pořád nevolno,ale že pracovat chci a ona řikala:no to by bylo blbí takhle od začátku být doma.Tak myslím,že se jí moc chtít nebude ![]()
Tak já mám neschopenku od 7tt, vycházky 8-20, což je super, mám rizikový, protože první mimčo mám z IVF, teď jsem otěhotněla přirozeně, ale stejně už jsem díky IVF, konizaci apod. problémům riziková. Moje doktorka neschopenky nechce psát, ale mě ji dala automaticky bez řečí.
Holky,tak jsem si včera skočila na gyndr. a tu neschopenku mám a jsem ráda,že si pořádně odpočinu. Napsala mi vycházky dle potřeby nevíte,jestli to má nějaké omezení, třeba být v 8 večer doma?
Holky možná jsem se už na to ptala, ale k 31.1. končím v práci, měla jsem původně hned od 1.2. nastoupit někam jinam,ale nakonec to padlo, takže v pondělí se půjdu přihlásit na pracák. Zřejmě nás ted čeká IUI, holky co když otěhotním a budu na pracáku, a budu mít třeba rizikový, jak je to pak s penězma ? 2 roky jsem byla zaměstnaná. Nemáte s tím některá zkušenost ?
Díky všem
mysage..ja som to tak mala..ze hladala som novu pracu a v praci som bola 1 den..lebo som musela ist na PN kvoli krvacaniu..pracu som nechala tak..
mne to vysvetli tak..ale pozor..ja som zo SR..ale podobne ste to mali pred 2 rokmi aj vy..
tak ako rizikova tehulka na pracaku nemam co hladat..nakolko pracu v skutocosti nehladam..lebo nemozem pracovat.takze som sa nahlasila na socialku a
a budes dostavat normalne peniazky ako by si pracovala..ale teda sumu ako ked si na PN..ale len po dobu toho 3/4 roka..
mne to vyslo presne na cas tehulkovania a matersku mi vypocitali akoby som normalne pracovala..z tych penazi.co som predtym dostavala, ked som mala pracu..
takze hlavne nech sa vydari a mate // ..to ostatne bude vpohode ![]()
.a predtym som bola ucitelka..za sebou dve nesupesne tehu.. pri druhom tehu som sla za obvodnou..a mala som akoze chripku..a bola doma..zial dopadlo to zle
AGY..supeer..ze si doma..tak nech sa darii..isto sa bude
vychadzky podla potreby - potrebujes vyzdvihnut a zaniest dieta..tak ides..potrebujes zajst po jedlo do obchodu..tak ides.. podla potreby..lepsie nemoze byt ![]()