Kdy očkovat Hexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
31.3.14 22:10

@3HE Podle mě jde především o to nacpat farmaceutickým firmám co nejvíc peněz. A taky o to, aby se případné negativní účinky svedly na něco jiného než očkování. Když se 2měsíční děcko po očkování každou chvilku v noci budí, tak se to bere jako něco normálního. Ale když mě se dcera, která se do té doby budila 1× za noc, po očkování začala budit více než 15× denně, tak mi sakra nikdo nevymluví, že to nemá z očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.3.14 22:13
@BellinkaX píše:
Klidne jsem pro. Jen je vhodne vedet, ze ochrana nastupuje az po 2.davce. a ze pediatr je vazan vyhlaskou, ktera rika 3+1, takze muze byt problem treba s prihlaskou do skolky…

Jelikož dcera má z hexy jenom půlku nemocí a MMR nemá vůbec, tak se státní školkou vůbec nepočítám. V soukromých se na očkování mnohdy ani neptají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.3.14 22:15

@BellinkaX taťka už je na tom lépe vzaly mu jeden lalok, ještě tedy nemáme definitivní výsledky z histologie, TU byl zhoubný ale snad to bude ok, hlavně jemu už je dobře, vtipkuje, dokonce si omylem vytáhl epidural :lol: a už zase plánuje cestu na mauricius :palec:

jinak jo nemám po večerech celkem co dělat manželovi přehodily práci tak jezdí domů až kolem půlnoci a já jsem zvyklá na něj čekat abych si s ním dala kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308

@LucieJ3 A co škola, tam už je to jedno?? Všichni hodně řeší školky, ale jak je to se školou, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
@LucieJ3 píše:
@3HE Podle mě jde především o to nacpat farmaceutickým firmám co nejvíc peněz. A taky o to, aby se případné negativní účinky svedly na něco jiného než očkování. Když se 2měsíční děcko po očkování každou chvilku v noci budí, tak se to bere jako něco normálního. Ale když mě se dcera, která se do té doby budila 1× za noc, po očkování začala budit více než 15× denně, tak mi sakra nikdo nevymluví, že to nemá z očkování.

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.3.14 22:16

@Julika ve škole očkování nikdo neřeší kromě školy v přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.3.14 22:17

@anickadomnik
O Pulnoci, jo? A kdy chodis spat??? To po tom kafi vubec usnes?
Tatka - super, jsem za tebe rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.3.14 22:17
@anickadomnik píše:
@Julika ve škole očkování nikdo neřeší kromě školy v přírodě

Tomu teda nerozumím, nepřipadá mi to tedy logické… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.3.14 22:18

@Julika
Ve skole se resi skoly v prirode atd. Vyuka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.3.14 22:19
@BellinkaX píše:
@anickadomnik
O Pulnoci, jo? A kdy chodis spat??? To po tom kafi vubec usnes?
Tatka - super, jsem za tebe rada.

tak běžně když nečekám na manžela chodím spát kolem jedné, takže když čekám na manžela tak jen ochvíli později, no a u mě kafe nekafe když na to přijde usnu i uprostřed hrnku :lol: :lol: :lol:

jo taťka je super, měla jsem z toho hrozný strach a zatím to vypadá že to tak hrozné není, měl hrozné štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.3.14 22:19
@Julika píše:
Tomu teda nerozumím, nepřipadá mi to tedy logické… :nevim:
školní docházka je na rozdíl od té školkové povinná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.3.14 22:20

@Julika
Zakladni vzdelani je povinne, skolka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
31.3.14 22:20

@BellinkaX no jo to je pravda, jenže jak k té kontaminaci předmětů dojde? stykem s osobou se žloutenkou, což jsou u tohtoto typu hlavně feťáci a další méně hygienicky zdatní lidé, ke kterým se doufám dítko zas tak často nedostane, transfuze je sice potenciální risk, ale na druhoustranu zdatné zdravotnictví má tu výhodu, že krev je na žloutenku prověřená a moc k této nákaze nedochází
no a v neposlední řadě - kdo bude očkovat s vidinou toho, že by se jeho dítě mohlo dostat do nemocnice a potřebovalo transfuzi? jako život je pes, stát se může, ale kolikrát se to fakt stane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
31.3.14 22:21

@anickadomnik
Ja usinam uz ted u tabletu, tyjo :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.03.14 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.3.14 22:21
@anickadomnik píše: školní docházka je na rozdíl od té školkové povinná

No jistě, ale kolektiv jako kolektiv ne? K nákaze může dojít v nepovinné školce i v povinné škole?? Co to je za logiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek