Kdy vám přišlo zboží z Mimibazaru?

Anonymní
14.11.11 10:23

Kdy vám přišlo zboží z mmb?

ahoj, objednáváte taky oblečení s mmb? Objednala jsem si nové oblečení, zaplatila jsem ho už 3.11. a zboží zatím nedorazilo ani ho paní ještě neodeslala. Mám se začít znepokojovat nebo je zatim brzy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
14.11.11 10:28

Důvod proč ho neodeslala? Psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.11.11 10:28

Byla od té doby paní online? Komunikuje s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
14.11.11 10:29

ahoj, já objednávám docela casto, nekdy prijde hned do 2-3dnu nekdy trvá i tyden, prodávájící s tebou komunukuje? jestli ano, nemela bych strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 10:30

Napsala jsem ji toho 3.11. že jsem odeslala peníze a ona mi odepsala aT ji napišu adresu, tu jsem napsala a od té doby nic, jinak na MMB na ni psali jen samé dobré ohlasy, tak možná je ještě brzy ale i tak je to 11dní a nic. Od jedné paní už jsem objednávala a to jsem měla doma do 5ti dnů.

• Citovat
  • Upravit
36544
14.11.11 10:32
Anonymní píše:
Napsala jsem ji toho 3.11. že jsem odeslala peníze a ona mi odepsala aT ji napišu adresu, tu jsem napsala a od té doby nic, jinak na MMB na ni psali jen samé dobré ohlasy, tak možná je ještě brzy ale i tak je to 11dní a nic. Od jedné paní už jsem objednávala a to jsem měla doma do 5ti dnů.

A zkoušela jsi jí už psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
14.11.11 10:33

možná už balíček odeslala a jenom zapomněla poslat mailík (taky už mi párkrát zvonil neohlášený pošťák),
neposílá balíčky třeba nějak hromadně 1× za týden? že by ses zrovna termínově špatně vešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.11.11 10:33

Nechápu anonym.. Ale k věci, když objednáváš nový oblečení, občas to ti lidi nemají skladem (třeba pro Topolino jedou do německa a tak) a potom trvá dýl, než to pošlou… :nevim: taky se to mohlo „ztrati“ cestou, já takhle čekala na balíček a ten už tejden ležel na poště (nejen, že jsem v době, kdy se údajně snažili doručit byla doma, ale ani mi nedali do schránky lístek… :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 10:34

Právě že ještě ne. Chtěla jsem první napsat tady at se ujistím jestli těch 11dní není třeba ještě málo. Asi ji ale zkusím napsat.

• Citovat
  • Upravit
15074
14.11.11 10:34

No, jestli 3. jsi ty odesílala peníze, ona určitě čeká, až to bude mít na účtě. Jestli má jinej, tak to může mít cca 5. Byl v tom víkend, tak bůhví, kdy se to zobrazí, mohla to zjistit třeba v pondělí 7., poslat v úterý. A pak už je to na přepravě. Mě teď jde balík taky týden. Z eshopu. Ale zprávu o tom, že už bylo posláno jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.11.11 10:37

Ahoj, normálně bych jí napsala, zda peníze dorazily a kdy máš čekat balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.11.11 10:40

já bych se jí nejdřív zeptala jestli jí dorazily peníze,já takhle jednou čekala na věci a paní zas na peníze a pak se z toho vyvrbilo,že neobdržela ode mě platbu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák