Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, já objednávám docela casto, nekdy prijde hned do 2-3dnu nekdy trvá i tyden, prodávájící s tebou komunukuje? jestli ano, nemela bych strach ![]()
Napsala jsem ji toho 3.11. že jsem odeslala peníze a ona mi odepsala aT ji napišu adresu, tu jsem napsala a od té doby nic, jinak na MMB na ni psali jen samé dobré ohlasy, tak možná je ještě brzy ale i tak je to 11dní a nic. Od jedné paní už jsem objednávala a to jsem měla doma do 5ti dnů.
Anonymní píše:
Napsala jsem ji toho 3.11. že jsem odeslala peníze a ona mi odepsala aT ji napišu adresu, tu jsem napsala a od té doby nic, jinak na MMB na ni psali jen samé dobré ohlasy, tak možná je ještě brzy ale i tak je to 11dní a nic. Od jedné paní už jsem objednávala a to jsem měla doma do 5ti dnů.
A zkoušela jsi jí už psát?
možná už balíček odeslala a jenom zapomněla poslat mailík (taky už mi párkrát zvonil neohlášený pošťák),
neposílá balíčky třeba nějak hromadně 1× za týden? že by ses zrovna termínově špatně vešla?
Nechápu anonym.. Ale k věci, když objednáváš nový oblečení, občas to ti lidi nemají skladem (třeba pro Topolino jedou do německa a tak) a potom trvá dýl, než to pošlou…
taky se to mohlo „ztrati“ cestou, já takhle čekala na balíček a ten už tejden ležel na poště (nejen, že jsem v době, kdy se údajně snažili doručit byla doma, ale ani mi nedali do schránky lístek…
)
Právě že ještě ne. Chtěla jsem první napsat tady at se ujistím jestli těch 11dní není třeba ještě málo. Asi ji ale zkusím napsat.
No, jestli 3. jsi ty odesílala peníze, ona určitě čeká, až to bude mít na účtě. Jestli má jinej, tak to může mít cca 5. Byl v tom víkend, tak bůhví, kdy se to zobrazí, mohla to zjistit třeba v pondělí 7., poslat v úterý. A pak už je to na přepravě. Mě teď jde balík taky týden. Z eshopu. Ale zprávu o tom, že už bylo posláno jsem měla.
Ahoj, normálně bych jí napsala, zda peníze dorazily a kdy máš čekat balíček.
já bych se jí nejdřív zeptala jestli jí dorazily peníze,já takhle jednou čekala na věci a paní zas na peníze a pak se z toho vyvrbilo,že neobdržela ode mě platbu ![]()
ahoj, objednáváte taky oblečení s mmb? Objednala jsem si nové oblečení, zaplatila jsem ho už 3.11. a zboží zatím nedorazilo ani ho paní ještě neodeslala. Mám se začít znepokojovat nebo je zatim brzy?