Kdy Váš partner brečel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
8.4.11 21:59

Přeji ať operace dobře dopadne.
Poprvé jsem viděla brečet manžela při oznámení že jsem těhotná,při porodu syna a když mi říkal,že jeho těhotné sestře řekli,že dítě bude postižené a bude muset jít na porod asi kolem 20 týdnu to bylo,nebo tak nějak.Nakonec se narodil krásný a zdravý synovec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
8.4.11 22:11
Stensa píše:
emocuc.polymorf píše:
Stensa píše:
Hotaru píše:
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolu :nevim: a ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže :oops:
..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu :lol: :lol: a to jsem skoro 16 měs. po porodu!! :lol: :lol: Jako některý věci už se asi nesrovnaj :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Tahle reklama mě vždycky dostane :cry: :cry: :hug:
A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem.. :mrgreen:
Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíte :think:
tahle :hug: :hug: :hug:
Jůůů, ta je :srdce: Děkuju :mavam:

Taky slzím. :-)
Můj manžel ze začátku brečel, když jsme se hodně pohádali. Při porodech asi taky. A pak když mu umřel děda a nejoblíbenější kočička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.4.11 22:25

Když dojel domů od porodu prvního syna, prej jak to všechno z něho spadlo a uvědomil si, co se mohlo všechno stát za komplikace, tak se rozbulel, jak nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.4.11 22:33

brečel, když viděl umírajícího dědečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.4.11 22:37

Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvin :cry: nemame to nikdo lehky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.11 22:47
nikitanikita píše:
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvin :cry: nemame to nikdo lehky..

Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.4.11 22:59

když nám umřel nenarozený syn, když jsme se dozvěděli o tom, že další dítě má DS… to by brečela i skála…

ale jinak, čím je starší, tím se víc dojímá a nestydí se ani za slzy při dojímavém filmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.4.11 23:07
Kamča.dalmatinka píše:
nikitanikita píše:
Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni

dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.4.11 23:14
nikitanikita píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nikitanikita píše:
dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminku :zed:

Pro tebe je to horší, jak pro ni. :cry: Ale člověk by vzal tu bolest na sebe, viď? Nic si naštěstí nebude pamatovat :hug: :hug: My měli narkóz už devět a na malý by to nikdo nepoznal :hug: Tak hlavu vzhůru.. já si vždycky říkám: No, neoperujou to snad poprvý :-D Jo a zdravím tě moc, koukám, že to máme vzdušnou čarou tak 4 km :mavam: :mavam:
Tak držíme palce, i malýmu Alexovi :hug: :kytka:
To jedete asi obě do Motola, že? :think:

• Citovat
  • Upravit
314
9.4.11 09:55

Holky, já brečím, když čtu,kdy vaši chlapi brečeli. Můj brečel když se mu zastřelil táta, pak když jsme přišli ve 23.týdnu o miminko a pak možná u porodu, ale měla jsem císaře, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.4.11 10:11

Příspěvek upraven 04.02.16 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.4.11 10:47

reklama je fajnááá :pankac:

Nikitanikita - držím palečky Tobě i holčičce!!! a ať to dobře dopadne!!! Hodně zdravíčka a štěstíčka oběma!!!

• Citovat
  • Upravit
1096
9.4.11 10:53

můj manžel brečel poprvé když umřel jeho milovaný děda a podruhé když nám bylo sděleno, že je naše druhé dítě postižené a musíme na ukončení…to se zhroutil. můj otec nikdy nebrečel a když se konal pohřeb jeho otce, ač k němu neměl moc dobrý vztah tak řval jako dítě a zkolaboval…jsou to následky toho, že chlap neumí emoce vypustit a pak takhle dopadají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.4.11 11:03

:-) Tak holky, zatím jsem si přečetla první dvě strany a rozbrečela jsem se já. :cry: No, nevím, asi se mi honí hormony nebo nevím. :-) Takže se na tuto diskuzi podívám až třeba někdy jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.4.11 13:04

Manžel brečel několikrát.. když to mezi námi vypadalo dost bledě(jsme každý úplně jiný),když jsem skončila s prvním synem dříve v porodnici,z práce ho poslali domů a dali mu dovolenou protože tam prý jen stál a nebyl schopný vůbec dělat..nejedl skoro celých 14 dní než jsem císařem porodila:-),přiznal se mi že se nikdy tak moc nebál jako o mě a synka…brečel prý skoro pořád,jen se prý vždy držel když ho přišla povzbudit moje mamka nebo někdo jiný z rodiny,schodil 9 kilo..musela jsem ho pak znovu vykrmit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí