Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji ať operace dobře dopadne.
Poprvé jsem viděla brečet manžela při oznámení že jsem těhotná,při porodu syna a když mi říkal,že jeho těhotné sestře řekli,že dítě bude postižené a bude muset jít na porod asi kolem 20 týdnu to bylo,nebo tak nějak.Nakonec se narodil krásný a zdravý synovec ![]()
Stensa píše:emocuc.polymorf píše:Jůůů, ta jeStensa píše:tahleHotaru píše:Holky, nenajdu někde tu reklamu na netu?Já totiž vůbec nevim,kterou myslíteemocuc.polymorf píše:A já u toho taky řvu a to nejsem ani po porodu a ani před porodem..lucienne píše:..ježiš, to jsem zrovna včera psala, že u toho řvu
ja manžela ještě brečet neviděla za 9 let co jsme spolua ja brečim furt. i u reklamy na google jak jede studovat do paříže
![]()
a to jsem skoro 16 měs. po porodu!!
![]()
Jako některý věci už se asi nesrovnaj
![]()
![]()
Tahle reklama mě vždycky dostane
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuju
Taky slzím. ![]()
Můj manžel ze začátku brečel, když jsme se hodně pohádali. Při porodech asi taky. A pak když mu umřel děda a nejoblíbenější kočička.
Když dojel domů od porodu prvního syna, prej jak to všechno z něho spadlo a uvědomil si, co se mohlo všechno stát za komplikace, tak se rozbulel, jak nikdy.
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvin
nemame to nikdo lehky..
nikitanikita píše:
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvinnemame to nikdo lehky..
Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni
když nám umřel nenarozený syn, když jsme se dozvěděli o tom, že další dítě má DS… to by brečela i skála…
ale jinak, čím je starší, tím se víc dojímá a nestydí se ani za slzy při dojímavém filmu…
Kamča.dalmatinka píše:nikitanikita píše:Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni
Drzim palecky..jsme na tom stejne moje 3mesicni dcerka jde taky 18.dubna na operaci ma vrozenou vadu ledvinnemame to nikdo lehky..
dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminku ![]()
nikitanikita píše:Kamča.dalmatinka píše:dekuji ale je to tezke pro me jako pro maminkunikitanikita píše:Nikita také držim princezně moc moc palce.Je užasná a věřím že vše krásně zvládne.Držte se všichni
Pro tebe je to horší, jak pro ni.
Ale člověk by vzal tu bolest na sebe, viď? Nic si naštěstí nebude pamatovat
My měli narkóz už devět a na malý by to nikdo nepoznal
Tak hlavu vzhůru.. já si vždycky říkám: No, neoperujou to snad poprvý
Jo a zdravím tě moc, koukám, že to máme vzdušnou čarou tak 4 km
![]()
Tak držíme palce, i malýmu Alexovi
![]()
To jedete asi obě do Motola, že? ![]()
Holky, já brečím, když čtu,kdy vaši chlapi brečeli. Můj brečel když se mu zastřelil táta, pak když jsme přišli ve 23.týdnu o miminko a pak možná u porodu, ale měla jsem císaře, takže nevím.
reklama je fajnááá ![]()
Nikitanikita - držím palečky Tobě i holčičce!!! a ať to dobře dopadne!!! Hodně zdravíčka a štěstíčka oběma!!!
můj manžel brečel poprvé když umřel jeho milovaný děda a podruhé když nám bylo sděleno, že je naše druhé dítě postižené a musíme na ukončení…to se zhroutil. můj otec nikdy nebrečel a když se konal pohřeb jeho otce, ač k němu neměl moc dobrý vztah tak řval jako dítě a zkolaboval…jsou to následky toho, že chlap neumí emoce vypustit a pak takhle dopadají
Tak holky, zatím jsem si přečetla první dvě strany a rozbrečela jsem se já.
No, nevím, asi se mi honí hormony nebo nevím.
Takže se na tuto diskuzi podívám až třeba někdy jindy.
Manžel brečel několikrát.. když to mezi námi vypadalo dost bledě(jsme každý úplně jiný),když jsem skončila s prvním synem dříve v porodnici,z práce ho poslali domů a dali mu dovolenou protože tam prý jen stál a nebyl schopný vůbec dělat..nejedl skoro celých 14 dní než jsem císařem porodila:-),přiznal se mi že se nikdy tak moc nebál jako o mě a synka…brečel prý skoro pořád,jen se prý vždy držel když ho přišla povzbudit moje mamka nebo někdo jiný z rodiny,schodil 9 kilo..musela jsem ho pak znovu vykrmit ![]()