Kdy začít nakupovat a čím začít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
19.7.10 16:46

cestovní postýlka - když se měl narodit Jindra, říkali jsme si, že Jára dostane „dětskou“ postýlku, Jindra půjde do miminkovské a cestovní bude cestovní pro Járu s tím, že doma bude v obejváku pro Jindru (jinak oba spí v 1. p. v dětských pokojích) a Jindra na cestách bude spát obložen peřinami s náma v posteli. Tak, věc se nakonec má tak, že Jára spí ve své „miminkovské“ a Jindra v cestovní :-) Do tý cestovní jsme dali akorát nový rošt a matraci, aby měl Jindra opravdu kvalitní podloží, ale jinak to slouží stejně :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
19.7.10 17:00

Tak, ja zacla ze zacatku koukat na netu na kocary, po zjisteni dvojcat obzvlast, pac vyber je tam dost malej :D A po prvnim trimestru jsem zacla kupovat oblecky, hodne v sekacich a na MMB.. Nejake drobnosti jsem dostala, jako treba flasky a teplomer do vody, dudliky jsem koupila,kdyz jsem byla posledne ve meste.. kocarek mam objednanej, ale dojde mi az v srpnu.. hlavne nenech kocar na posledni chvili, nekdy je tam i trimesicni objednaci lhuta.. Jinak, ted se jeste chystam objednat autosedacky, povleceni do postylek a dalsi veci,jako je treba hraci deka a tak necham az po porodu, je mozne, ze neco dostaneme, tak,at se mi to tu nehromadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
20.7.10 14:27

Tak já už teď vím, že kočárek bude docela oříšek - já docela prcek, přítel vyšší, oba dědečkové mají oba přes 190cm a babičky mají pod 170. Jedni prarodiče bydlí na vesnici, takže procházky polní cestou a druzí ve městě, takže chodníky. A do toho my bydlíme ve městě, ale budeme se stěhovat na vesnici. (stavíme) A samozřejmě chtějí všichni vozit kočárek… :think: Takže musím řešit takové věci jako výškově nastavitelné madlo, odlišné terény apod. :pankac: Začínám se poohlížet už teď, ale jen proto, že toho je na trhu fakt hodně - na ostatní mám ještě fůra času. 8-) takže to nějak neřeším a tiše doufám, že toho hodně dostanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.7.10 12:01

Tak tobě výběr kočárku teda vůbec nezávidím :-) Ale výběr je velikej, určitě něco vybereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
22.7.10 13:31

Aspoň budu mít důvod chodit hodně po obchodech :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.7.10 19:52

To jo, to je pravda. Ale třeba teď v těch horkách by se mi nechtělo, ještěže na to mám ještě čas, na výběr kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
8.8.10 19:15

Boo, my to máme stejně, přítelova strana vysoká a my normální :-D Taky už se začínám poohlížet na netu po kočárech.Jen poohlížet, mám kupu času!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
2.9.10 10:38

Boo: tak zkusím trošku poradit: Nevím kolik chceš do kočárku investovat ale tvoje požadavky jsou podobné i mým a my už jsme vybratli: Mutsy urban rider : má výškově nastavitelné madlo, kolečka nafukovací a velká a do města se dají dokoupit do předu malá kolečka- ty se pak dle dají střídat. Tak zkus mrknout na netu a uvidíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
3.9.10 13:59

Taky už jsem na Mutsy koukala, tak uvidíme, zatím pořád vybírám a přebírám, ale teď se chystáme na obhlídku a všechny v „užším“ výběru si vyzkoušíme na prodejnách :think: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.9.10 10:43

Takže čekáme chlapečka :-) Podle poslední ultrazvuku je všechno v pořádku, je zdravej. Ťuk ťuk ťuk :mrgreen: Jsem v 6. měsíci a ještě nic nemám koupenýho, jsem to ale brzda, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.9.10 14:22

Beruška : tak to je sranda :mrgreen: já už jsem včera objednala kočárek :pankac: protože mám strach že najednou by to bylo moc peněz :think: ale brzda nejsi :-) každej to bere jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
8.9.10 10:25

Tak to gratuluji :potlesk: no asi bych už taky měla začít, ale nějak se mi teď nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák