Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
cestovní postýlka - když se měl narodit Jindra, říkali jsme si, že Jára dostane „dětskou“ postýlku, Jindra půjde do miminkovské a cestovní bude cestovní pro Járu s tím, že doma bude v obejváku pro Jindru (jinak oba spí v 1. p. v dětských pokojích) a Jindra na cestách bude spát obložen peřinami s náma v posteli. Tak, věc se nakonec má tak, že Jára spí ve své „miminkovské“ a Jindra v cestovní
Do tý cestovní jsme dali akorát nový rošt a matraci, aby měl Jindra opravdu kvalitní podloží, ale jinak to slouží stejně
![]()
Tak, ja zacla ze zacatku koukat na netu na kocary, po zjisteni dvojcat obzvlast, pac vyber je tam dost malej
A po prvnim trimestru jsem zacla kupovat oblecky, hodne v sekacich a na MMB.. Nejake drobnosti jsem dostala, jako treba flasky a teplomer do vody, dudliky jsem koupila,kdyz jsem byla posledne ve meste.. kocarek mam objednanej, ale dojde mi az v srpnu.. hlavne nenech kocar na posledni chvili, nekdy je tam i trimesicni objednaci lhuta.. Jinak, ted se jeste chystam objednat autosedacky, povleceni do postylek a dalsi veci,jako je treba hraci deka a tak necham az po porodu, je mozne, ze neco dostaneme, tak,at se mi to tu nehromadi ![]()
Tak já už teď vím, že kočárek bude docela oříšek - já docela prcek, přítel vyšší, oba dědečkové mají oba přes 190cm a babičky mají pod 170. Jedni prarodiče bydlí na vesnici, takže procházky polní cestou a druzí ve městě, takže chodníky. A do toho my bydlíme ve městě, ale budeme se stěhovat na vesnici. (stavíme) A samozřejmě chtějí všichni vozit kočárek…
Takže musím řešit takové věci jako výškově nastavitelné madlo, odlišné terény apod.
Začínám se poohlížet už teď, ale jen proto, že toho je na trhu fakt hodně - na ostatní mám ještě fůra času.
takže to nějak neřeším a tiše doufám, že toho hodně dostanu ![]()
Tak tobě výběr kočárku teda vůbec nezávidím
Ale výběr je velikej, určitě něco vybereš ![]()
To jo, to je pravda. Ale třeba teď v těch horkách by se mi nechtělo, ještěže na to mám ještě čas, na výběr kočárku ![]()
Boo, my to máme stejně, přítelova strana vysoká a my normální
Taky už se začínám poohlížet na netu po kočárech.Jen poohlížet, mám kupu času!
Boo: tak zkusím trošku poradit: Nevím kolik chceš do kočárku investovat ale tvoje požadavky jsou podobné i mým a my už jsme vybratli: Mutsy urban rider : má výškově nastavitelné madlo, kolečka nafukovací a velká a do města se dají dokoupit do předu malá kolečka- ty se pak dle dají střídat. Tak zkus mrknout na netu a uvidíš ![]()
Taky už jsem na Mutsy koukala, tak uvidíme, zatím pořád vybírám a přebírám, ale teď se chystáme na obhlídku a všechny v „užším“ výběru si vyzkoušíme na prodejnách
Tak uvidíme…
Takže čekáme chlapečka
Podle poslední ultrazvuku je všechno v pořádku, je zdravej. Ťuk ťuk ťuk
Jsem v 6. měsíci a ještě nic nemám koupenýho, jsem to ale brzda, co ![]()
Beruška : tak to je sranda
já už jsem včera objednala kočárek
protože mám strach že najednou by to bylo moc peněz
ale brzda nejsi
každej to bere jinak ![]()
Tak to gratuluji
no asi bych už taky měla začít, ale nějak se mi teď nechce ![]()