Kdy zahodit prezervativ

Anonymní
2.6.24 22:01

Kdy zahodit prezervativ

Jsem v novém vztahu. Před tím jsem s jedním mužem byla 10 let. Bohužel s kondomem nám to nefunguje a já se ptám, kdy s partnerem přestanete používat prezervativ a chodíte před tím na nějaké testy? Bojím se pohlavních nemoci. Nemluvím o těhotenství.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16463
2.6.24 22:19
@Anonymní píše: Více

Na testech jsem nikdy nebyla :nevim: Rovnou jsme se domluvili, když nebude kondom, tak jak to budeme řešit dál :nevim: Ex problém neměl, manžel je proti tomu, vadí mu to. Tak mám HA a je to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SK27
2.6.24 22:45

Partner bol na testoch, bez kondómu sme začali až potom. Trvala som na tom ale pre to že mal predo mnou dosť veľký počet sexuálnych partneriek.

• Citovat
  • Upravit
4509
2.6.24 23:06

Kondomy jsem nepoužívala s 3 chlapy, kteří byli mými partnery. Vyplynulo to vždy tak nějak ze situace a nikdo na testy nechodil.
U jednorázovek kondom vždy a na tom jsem trvala.

Upřímně si nedovedu představit jako formu ochrany s manželem používat kondom. :oops: Při sexu mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
2.6.24 23:08

Zcela upřímně, že by lidi chodili na testy jsem v reálném život nezažila. Čtu o tom jen v knihách a na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.24 23:46

@Lama Lama Já za mlada chodila pravidelně. Jenže teď mám z pohlavních nemoci hroznej strach… Děsí mě představa že promiskuitní lidé se nechrání a ani netestuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 23:48
@SK27 píše: Více

Můžu se zeptat, na jakých testech byl? A kam se chodí? Chápu HIV to vím… Ale kam ho poslat aby si zašel na ostatní nemoci? :think:

• Citovat
  • Upravit
SK27
2.6.24 23:51

Napíš mi správu, napíšem ti tam viac čo ťa zaujíma

• Citovat
  • Upravit
16340
3.6.24 00:18

Pravda je, že už nejsem úplně nejmladší, ale tenkrát by mě opravdu nenapadlo si nechávat dělat testy na pohlavní choroby. :think:
A to jsem zdravotní sestra.
Zkrátka, když jsem se do někoho zamilovala a to se vším všudy… :P
bylo už takovou nějakou podvědomou samozřejmostí, že mu chci i věřit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
3.6.24 00:29
@Dahlia0409 píše: Více
Řekla bych, že se tu neřeší přímo antikoncepce, ale hlavně nákaza pohlavně přenosnými nemocemi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.6.24 06:27

U jednorazovek a kamaráda s výhodami vždycky a nekompromisně. U stabilních partnerů jsme vždy časem přestali kondomy používat, ale klidně až po roce vztahu.
Pak jsem potkala manžela (byli jsme blízcí přátelé x let) a ten mě přesvědčil že s ním můžu bez kondomu hned napoprvé. Z dnešního pohledu bych tohle už znovu nikdy neudělala.
Na testech jsem byla až v rámci jiného vyšetření, nikdy jsem nic nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.24 06:30

V zivote jsem mela tri sexualni partnery - s manzelem jsme byli svoji prvni, na testy jsme nesli, kondom = jedina antikoncepce za nas spolecny zivot.
S dalsimi dvema vzdy na zacatku testy a pak kondom.
Zadny z nich ani jsme nemeli s kondomem problem a pouzivame dlouhodobe.

• Citovat
  • Upravit
1111
3.6.24 07:54

Udělají kompletně HIV, kapavku a ještě něco (chlamidie?), ale to už jsem zapomněl :-)
Když jsme s mým přítelem chtěli mít první sex bez gumy, šli jsme na test. Jenže u nás gayů se to přece jen bere krapet jinak, navíc je to víc jak 20 let a to tehdy lidi ještě řešili. Dneska vám mladý řeknou, že AIDS je v cajku, jsou na to prášky, tak proč to hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
3.6.24 08:35

My až když jsme věděli že bychom zvládli dítě asi po roce. Ty nemoce jsme moc nějak neřešili (asi by se mělo)…orální sex byl bez…tak nevím, ten si teda s neumím představit. Pokud jste nervozní jít na testy není nic zatěžujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
3.6.24 08:51
@Lama Lama píše: Více

Kámoška tvrdila, že za mlada chodila s novým klukem vždy na testy… Ale je to už tak 15 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí