Když jdu sama nakupovat bez muže - jsem špatná a asociál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará známá
7.12.22 20:38

Romčo, prosim Te, sbal si veci a odjed domu. S timto muzem se rozejdi. Jeho chovani neni v poradku. Uz v minule diskusi jsi dostala spoustu nazoru a tato dalsi prihoda potvrzuje, ze tvuj novy pritel je manipulator a znejistuje te, ponizuje te (asocial), rad by tebe a tve chovani mel zrejme zcela pod kontrolou a jen on rozhoduje, co se muze a co je spravne. Toto je druh patologickeho partnera a tvoje intuice ti dobre rika, ze to neni v poradku. Nebude to dobre. Odejdi.

P. s. on chova se nevhodne a nakupovat ve 27 umis.. ovsem uz ted premyslis, byť se smajlikem, ze neumis. Akce znejisteni obeti se mu dari.

• Citovat
  • Upravit
533
7.12.22 21:29
@Anonymní píše:
Jsem u nového přítele na 3 týdny, páč vybírám dovolenou, teda je to v plánu. Šli jsme na větší nákup v neděli. Včera jsem se šla projít a vzala cestou kuřecí maso, omáčku a rýži a pár drobností. Dostala jsem opět kázání, že takhle ne. Že nejsem týmový hráč ve vztahu, když jsme na nákupu byli a nekomunikuji to s ním, když je třeba něco koupit. A že jsem asociál. Cítím se špatně.
Já si to nemyslím. Můžete mi říct, opravdu jsem já ta špatná, nebo se chová ke mně nevhodně? Jak se v případě nákupů ve vztahu chovat? Asi to ve 27 neumím :D
Díky vám za názory :srdce:

Ne, jen jsi svéprávná bytost. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77655
7.12.22 21:41
@Anonymní píše:
Jsem u nového přítele na 3 týdny, páč vybírám dovolenou, teda je to v plánu. Šli jsme na větší nákup v neděli. Včera jsem se šla projít a vzala cestou kuřecí maso, omáčku a rýži a pár drobností. Dostala jsem opět kázání, že takhle ne. Že nejsem týmový hráč ve vztahu, když jsme na nákupu byli a nekomunikuji to s ním, když je třeba něco koupit. A že jsem asociál. Cítím se špatně.
Já si to nemyslím. Můžete mi říct, opravdu jsem já ta špatná, nebo se chová ke mně nevhodně? Jak se v případě nákupů ve vztahu chovat? Asi to ve 27 neumím :D

Romčo, před dvěma měsíci jsme ti tu všechny do jedné psaly, ať utečeš od toho chlapa co nejdál :palec:, ty jsi udělala co? nasáčkovala ses mu na 3 týdny do bytu,
až budeš psát za další dva měsíce, že nesmíš sama ven a za další dva roky, že tě mlátí každý den, tak už se moc pochopení nedočkáš,
prostě buď dej na dobré rady většiny nebo se neptej, beztak si to děláš po svém a řítíš se do velkého průs. eru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13279
7.12.22 21:44
@Milly2 píše:
Ne, jen jsi svéprávná bytost. 8o

A tím si teda vůbec nejsem jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.12.22 21:51
@stinga píše:
Romčo, před dvěma měsíci jsme ti tu všechny do jedné psaly, ať utečeš od toho chlapa co nejdál :palec:, ty jsi udělala co? nasáčkovala ses mu na 3 týdny do bytu,
až budeš psát za další dva měsíce, že nesmíš sama ven a za další dva roky, že tě mlátí každý den, tak už se moc pochopení nedočkáš,
prostě buď dej na dobré rady většiny nebo se neptej, beztak si to děláš po svém a řítíš se do velkého průs. eru

Fakt to bude ta sama? V te predchozi diskuzi uvadi, ze je jim obema pres 30… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.12.22 21:57

Ty se chováš úplně normálně. On evidentně upadl na hlavu nebo je to prostě jenom blbec. Já chodím nakupovat v 90 procentech sama včetně vánočních nákupů a chlap je za to vděčný. Mně stačí dovézt a odvézt a nepotřebuju ho za zadkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77655
7.12.22 21:57
@xantypa80 píše:
Fakt to bude ta sama? V te predchozi diskuzi uvadi, ze je jim obema pres 30… :think:

no i když to není ta samá, nevím, tak rady pro ni platí stejné - UTÉCT zavčasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.12.22 21:59
@Magical-eyes píše:
A tím si teda vůbec nejsem jistá…

Většinu diskuze jsem nečetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
7.12.22 23:28
@stinga píše:
no i když to není ta samá, nevím, tak rady pro ni platí stejné - UTÉCT zavčasu

Tak to kazdopadne. Je mi fakt lito holek, co si takhle nechaji s*at ba hlavu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.12.22 07:20
@Anonymní píše:

Normalni chlap by byl stastny, ze chces uvarit neco dobreho… a jeste to koupis ze sveho :)

• Citovat
  • Upravit
3856
8.12.22 07:30

Je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.22 17:21

@stinga v neděli platil partner, já v úterý ten nedomluvený nákup

• Citovat
  • Upravit
7692
8.12.22 17:29
@Anonymní píše:
@stinga v neděli platil partner, já v úterý ten nedomluvený nákup

A už bys jela. By tě nevzali ani k lopatě. :hug: Udělej to jednoduše. Až si příště budeš chtít koupit tampóny, vyžádej si jeho přítomnost, písemné potvrzení a videonahrávku vašeho nákupu. Beze srandy.

Chtěl bych vidět jeho reakci. Pokud to vezme se smíchem, není úplně marnej a může na sobě pracovat. Pokud se urazí, je z něj jasný kandidát na vyhoštění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107118
8.12.22 17:31
@Anonymní píše:

Blázen..,..už bych byla pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.12.22 18:22
@Anonymní píše:
@stinga v neděli platil partner, já v úterý ten nedomluvený nákup

To bych si teda nechala kecat do toho, co koupím za svý peníze. Ani náhodou. Je to magor, půst ho k vodě, ať si najde nějakou spřízněnou duši, která s ním bude konzultovat nákup rohlíku a vyžadovat u toho nákupu přítomnost jich obou. Ten chlap je absolutně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí