Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem u nového přítele na 3 týdny, páč vybírám dovolenou, teda je to v plánu. Šli jsme na větší nákup v neděli. Včera jsem se šla projít a vzala cestou kuřecí maso, omáčku a rýži a pár drobností. Dostala jsem opět kázání, že takhle ne. Že nejsem týmový hráč ve vztahu, když jsme na nákupu byli a nekomunikuji to s ním, když je třeba něco koupit. A že jsem asociál. Cítím se špatně.
Já si to nemyslím. Můžete mi říct, opravdu jsem já ta špatná, nebo se chová ke mně nevhodně? Jak se v případě nákupů ve vztahu chovat? Asi to ve 27 neumím
Díky vám za názory
Ne, jen jsi svéprávná bytost. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem u nového přítele na 3 týdny, páč vybírám dovolenou, teda je to v plánu. Šli jsme na větší nákup v neděli. Včera jsem se šla projít a vzala cestou kuřecí maso, omáčku a rýži a pár drobností. Dostala jsem opět kázání, že takhle ne. Že nejsem týmový hráč ve vztahu, když jsme na nákupu byli a nekomunikuji to s ním, když je třeba něco koupit. A že jsem asociál. Cítím se špatně.
Já si to nemyslím. Můžete mi říct, opravdu jsem já ta špatná, nebo se chová ke mně nevhodně? Jak se v případě nákupů ve vztahu chovat? Asi to ve 27 neumím
Díky vám za názory
Romčo, před dvěma měsíci jsme ti tu všechny do jedné psaly, ať utečeš od toho chlapa co nejdál
, ty jsi udělala co? nasáčkovala ses mu na 3 týdny do bytu,
až budeš psát za další dva měsíce, že nesmíš sama ven a za další dva roky, že tě mlátí každý den, tak už se moc pochopení nedočkáš,
prostě buď dej na dobré rady většiny nebo se neptej, beztak si to děláš po svém a řítíš se do velkého průs. eru
@Milly2 píše:
Ne, jen jsi svéprávná bytost.
A tím si teda vůbec nejsem jistá…
@stinga píše:
Romčo, před dvěma měsíci jsme ti tu všechny do jedné psaly, ať utečeš od toho chlapa co nejdál, ty jsi udělala co? nasáčkovala ses mu na 3 týdny do bytu,
až budeš psát za další dva měsíce, že nesmíš sama ven a za další dva roky, že tě mlátí každý den, tak už se moc pochopení nedočkáš,
prostě buď dej na dobré rady většiny nebo se neptej, beztak si to děláš po svém a řítíš se do velkého průs. eru
Fakt to bude ta sama? V te predchozi diskuzi uvadi, ze je jim obema pres 30… ![]()
Ty se chováš úplně normálně. On evidentně upadl na hlavu nebo je to prostě jenom blbec. Já chodím nakupovat v 90 procentech sama včetně vánočních nákupů a chlap je za to vděčný. Mně stačí dovézt a odvézt a nepotřebuju ho za zadkem. ![]()
@xantypa80 píše:
Fakt to bude ta sama? V te predchozi diskuzi uvadi, ze je jim obema pres 30…
no i když to není ta samá, nevím, tak rady pro ni platí stejné - UTÉCT zavčasu
@Magical-eyes píše:
A tím si teda vůbec nejsem jistá…
Většinu diskuze jsem nečetla ![]()
@stinga píše:
no i když to není ta samá, nevím, tak rady pro ni platí stejné - UTÉCT zavčasu
Tak to kazdopadne. Je mi fakt lito holek, co si takhle nechaji s*at ba hlavu ![]()
@Anonymní píše:
Díky vám za názory
Normalni chlap by byl stastny, ze chces uvarit neco dobreho… a jeste to koupis ze sveho ![]()
@Anonymní píše:
@stinga v neděli platil partner, já v úterý ten nedomluvený nákup
A už bys jela. By tě nevzali ani k lopatě.
Udělej to jednoduše. Až si příště budeš chtít koupit tampóny, vyžádej si jeho přítomnost, písemné potvrzení a videonahrávku vašeho nákupu. Beze srandy.
Chtěl bych vidět jeho reakci. Pokud to vezme se smíchem, není úplně marnej a může na sobě pracovat. Pokud se urazí, je z něj jasný kandidát na vyhoštění.
@Anonymní píše:
Díky vám za názory
Blázen..,..už bych byla pryč
@Anonymní píše:
@stinga v neděli platil partner, já v úterý ten nedomluvený nákup
To bych si teda nechala kecat do toho, co koupím za svý peníze. Ani náhodou. Je to magor, půst ho k vodě, ať si najde nějakou spřízněnou duši, která s ním bude konzultovat nákup rohlíku a vyžadovat u toho nákupu přítomnost jich obou. Ten chlap je absolutně mimo.
Romčo, prosim Te, sbal si veci a odjed domu. S timto muzem se rozejdi. Jeho chovani neni v poradku. Uz v minule diskusi jsi dostala spoustu nazoru a tato dalsi prihoda potvrzuje, ze tvuj novy pritel je manipulator a znejistuje te, ponizuje te (asocial), rad by tebe a tve chovani mel zrejme zcela pod kontrolou a jen on rozhoduje, co se muze a co je spravne. Toto je druh patologickeho partnera a tvoje intuice ti dobre rika, ze to neni v poradku. Nebude to dobre. Odejdi.
P. s. on chova se nevhodne a nakupovat ve 27 umis.. ovsem uz ted premyslis, byť se smajlikem, ze neumis. Akce znejisteni obeti se mu dari.