Když manžel chce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
31.1.12 14:41

A jak tu už někdo psal, život se změní hlavně tobě. Naprosto, od základu. Tvůj muž ráno odejde do práce, odpoledne se vrátí, ty budeš s dítětem, ty k němu budeš v noci vstávat, ty budeš řešit kojení, nemoci, i kdyby chlap nakrásně pomáhal, tak zkrátka pro tebe to bude obrovská změna.
Možná by stálo za to se pobavit i případně, že by šel po tvé mateřské na rodičák? Některé ženské to tak mají, že jsou spokojenější tak, chlap je doma s dítětem, všechno je řešitelné, aby to vyhovovalo oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
31.1.12 14:42

Já teda na miminka do kočárků nehleděla o slintání :D ani nemluvím. Popravdě jsem se mimin spíš bála - jak mě viděli začali řvát. Tak jsem to taky odkládala na neurčito. V podstatě mě k tomu dokopali gyn potíže díky nimž jsem musela vysadit HA a zrovna když jsme začínali uvažovat že to tak za půl roku začnem zkoušet jsem zjistila že jsem těhotná. Takže jsem měla po přemýšlení. Mimochodem bylo to akorát :palec: . Takže chápu tvé obavy, je dobře že o tom přemýšlíš, jen by bylo vůči manželovi fér, kdyby jsi dala konkrétní čas snažení. Třeba za rok, za dva nebo až bude bydlení či jiné jistoty. Neurčité řeči ho musí ničit.

• Citovat
  • Upravit
1062
31.1.12 14:48

Gladys pochopila jsi to správně. Přesně toho se bojím, hrozně moc se bojím těch změn. Když se s manžou bavíme o miminku, tak mu i říkám, že to není jen zábava, že je to i těžké (vidím u kamarádek).
Jenže on prostě vidí to, že všichni kolegové mají čerstvá mimča a že to jde. A říká, že by mi přece pomáhal.
No to poslední bohužel nejde. To bysme se fakt neuživili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 14:52
myšanda26 píše: …Takže chápu tvé obavy, je dobře že o tom přemýšlíš, jen by bylo vůči manželovi fér, kdyby jsi dala konkrétní čas snažení. Třeba za rok, za dva nebo až bude bydlení či jiné jistoty. Neurčité řeči ho musí ničit.

Ty moje neurčité řeči ho opravdu ničí :,( , vidím to. Ale já zas nevím, jestli dokážu dát přesný termín a dodržet ho.To bych se asi už opravdu cítila donucená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 14:57

Taky teď dost často argumentuje tím, že to třeba hned ani nepůjde, tak že můžeme začít hned a třeba to bude až za dýl. Já už několik let neberu HA, takže antikoncepce je pro nás přerušovaná soulož. Mě dokonce gynekoložka říkala, že mám nejspíš nějaké srůsty,ale že to budeme řešit, až kdyby bylo potřeba.

Jenže když to teď „zkoušíme“, tak před menstruací vlastně nevím na co čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 15:02

Teď už si asi o mě úplně myslíte, že jsem blázen. Když se vás tu ptám, jak říct manželovi, že nechci zatím dítě a přitom se při sexu nechráníme,ale bylo to jen párkrát hlavně kolem menstuace…A já prostě neumím říct někomu, koho mám nejradši (a udělala bych pro něj cokoliv), že to co chce, už je moc.Že si nejsem jistá, že to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Korálek 17
31.1.12 15:05

Jestli jako antikoncepci používáte přerušovanou soulož, tak si myslím, že se ten „problém“ vyřeší tak nějak sám. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
31.1.12 15:08
sarusa4 píše:
myšanda26 píše: …Takže chápu tvé obavy, je dobře že o tom přemýšlíš, jen by bylo vůči manželovi fér, kdyby jsi dala konkrétní čas snažení. Třeba za rok, za dva nebo až bude bydlení či jiné jistoty. Neurčité řeči ho musí ničit.
Ty moje neurčité řeči ho opravdu ničí :,( , vidím to. Ale já zas nevím, jestli dokážu dát přesný termín a dodržet ho.To bych se asi už opravdu cítila donucená

:hug: To máš asi pravdu. . Přemýšlím jak jinak udělat kompromis. Pořídit si půl dítěte nebo dítě na půl úvazku :D Ne fakt nevím jak z toho ven. Jsem ráda že se to tehdy vyřešilo za mě. Jinak jestli ti to pomůže v rozhodování. Miminkovský věk a mateřská není nekonečná. Teď mám děti 4 a 7 a to je skvělý věk. Už je nemáš pořád za zády, můžeš s nimi jet na kola, na lyže, bruslit, plavat, jezdit s partou a jejich dětmi na různé akce. Taky můžu s dcerou předbíhat fronty na záchodech (co kdyby to nestihla) a chodit do cirkusu (co bych tam jinak dělala :lol: ). Fakt si to teď užívám. Kor když pak můžu děti vypustit do školy a školky a jít do práce.

• Citovat
  • Upravit
12978
31.1.12 15:09

Sobecký je v tuto chvíli tvůj muž - přestože je hodný a chápavý.
Jsi snad sobecká ty proto, že ti není příjmený představa:
1.raní nevolnosti, zvracení, nechutenství, pachy, chutě
2.nateklá prsa
3.spavost
4. mdloby, vysoký či nízký tlak
5.časté močení
6. zácpa či naopak vleklé průjmy
7.rostoucí pupek a bolest v kříži
8. bolest kyčlí a „kachní chůze“
9. 24hodinové pálení žáhy několik měsíců
10.tvrdnutí břicha
11. poslíčky
12. porod
13. kojení a neuvěřitalná bolest bradavek,odstříkávání,boj s přibíráním
14. šestinedělí a jeho nálady
15. neustálá péče o novorozence
16. shazování nadváhy
17. běhání s dítětem po doktorech, kontrolách, očkováních
18. nevyspání .....
A tak dále až do tvé smrti.. :lol:
Myslím ,že partner si vážně neuvědomuje co všechno to obnáší a pohádky od ostatních tatínků nejsou zrovna dobrý zdroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 15:10

Myšanda, můžu se zeptat kolik ti je let, že jsi taková aktivmamka :) -myslím to v dobrém:))Mě je 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
31.1.12 15:12

32 mi bylo.

• Citovat
  • Upravit
1062
31.1.12 15:13
Korálek 17 píše:
Jestli jako antikoncepci používáte přerušovanou soulož, tak si myslím, že se ten „problém“ vyřeší tak nějak sám. :lol: :lol: :lol:

No jo, rozesmála jsi mě :lol:
Možná v to podvědomě doufám,ale bojím se, abych s tím výsledkem byla spokojená.

Možná jsem prostě hned na úvod měla napsat, že jsem baba, co neví co vlastně chce..To říká můj manža 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
31.1.12 15:14
Lizbeth píše: … Jsi snad sobecká ty proto, že ti není příjmený představa:
2.nateklá prsa
3.spavost
5.časté močení
10.tvrdnutí břicha
11. poslíčky
12. porod
16. shazování nadváhy
18. nevyspání .....

Tak to je zajímavý, já když dostanu žízeň a trochu to přeženu s pivem, tak mám ty samé příznaky, o kterých píšeš (tedy snad mimo toho porodu a kojeni a možná šestinedělí).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1062
31.1.12 15:17
Myšanda teď jsi mě fakt dostala :D :mrgreen: :mrgreen:
myšanda26 píše:

Přemýšlím jak jinak udělat kompromis. Pořídit si půl dítěte nebo dítě na půl úvazku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 15:20
Chlap x píše:
Lizbeth píše: … Jsi snad sobecká ty proto, že ti není příjmený představa:
2.nateklá prsa
3.spavost
5.časté močení
10.tvrdnutí břicha
11. poslíčky
12. porod
16. shazování nadváhy
18. nevyspání .....
Tak to je zajímavý, já když dostanu žízeň a trochu to přeženu s pivem, tak mám ty samé příznaky, o kterých píšeš (tedy snad mimo toho porodu a kojeni a možná šestinedělí). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hlavně rostoucí pupek a časté močení?? :roll:Ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria