Když manžel chce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1062
2.5.12 11:46
@jajul píše:
@sarusa4 Nezlob se na mě, ale pokud praktikuješ přerušovanou soulož a není ti max 16, nechápu, jak pak se můžeš divit // na testu. Holt naivita je věčná. :roll:
Já jsem teda o potratu neuvažovala ani po zpoždění ve 20, když jsem měla před sebou vysokou, i když to dovedu pochopit. Já jsem ti psala v diskusi, že pokud dítě nechceš, ať do toho nejdeš. Ale teď, když už se stalo, vzhledem k okolnostem (věku, manželství a absenci antikoncepce - i když 1 měsíc, Murphyho zákony pracují dokonale :mrgreen: ) tvůj postoj nechápu.
Něco jiného by bylo, kdybys otěhotněla přes antikoncepci.
Jinak souhlasím s @Kacise , ono asi těžko na tomto webu najdeš jinou radu než „nech si ho“. To je snad pochopitelné ;)

Ty se nezlob na mě,
kdyby sis to přečetla, tak bys věděla, že to bylo přes antikoncepci. I když od teď už kondom jako antikoncepci vnímat nebudu.(Přerušovaná soulož byla účinnější). To,jak tam píšeš o Murphyho zákonu tudíž ztrácí smysl. A jako vtípek se mě to vcelku dotklo. Naivní nejsem ani trochu.

Věk asi v tomhle není rozhodující. Nevím, jak jsi na to přišla. Nemusí platit, že když ty jsi byla ve 20 rozhodnutá, já teď musím být taky.
Jsem ráda i za tvůj názor,ale prosím, bez těch vtípků a sarkazmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.5.12 11:54
@montchitchi píše:
@sarusa4 Pokud jsi si jistá, že dítě teď opravdu nechceš (neber v úvahu věci jako nájem apod., to se vždycky nějak vyřeší), tak na tu interupci jdi. Ty jsi ta, které dítě změní život nejvíc. Ale uvažuj prostě jen o sobě samé „Chci nebo nechci?“.
I když tipuji, že případná interupce by poměrně dost pošramotila vaše manželství, když tvůj manžel dítě hodně chce. A možnost neříct mu o tom, to neberu v úvahu, to by byla sviňárna.

Nejsem si vůbec jistá, o to jde. Manžel to samozřejmě ví.Nejsem žádná příšera,ale normální ženská. Je nadšený. Trochu nervózní kvůli tomu bydlení,ale rozhodnutý od první minuty. S interupcí nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
2.5.12 12:02
@sarusa4 píše:
Máš pravdu, že v únoru jsme praktikovali přerušovanou soulož( a nic),ale v březnu jsme se milovali jen dvakrát - kvůli mým potížím , s kondomem.A vyšlo to takhle.

Saruš, pouze jsme se nepochopily. Já nemůžu vědět přesně, kdy jsi otěhotněla, až teď jsem pochopila, že v březnu.
To „a nic“ v tvém textu jsem pochopila jako absenci antikoncepce, ne těhotenství, za to se omlouvám :kytka: . Vidím, že vzájemný písemný projev nám jaksi nesedl :roll: , nebudu tedy už dál přispívat, abych tvou situaci dál nezhoršovala. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.5.12 12:03

danyk
Taky možnost :)

Naopak. Špatně mi bylo pár dní a teď si jen občas vklidu omdlím, takže pohoda. Protivná já jsem odjakživa. Nejde mi tolik o moje pohodlí,i když přibírání a otékání možná pak obrečím :roll:

Nejvíc mě trápí, že se bojím, že nebudu mít mrně ráda, když už teď se neumím těšit. Nemluvě o tom, kdyby něco nebylo v pořádku, to už bych asi vůbec nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.5.12 12:20

Tak možná Tě povzbudí můj příběh. Otěhotněla jsem neplánovaně a nečekaně. S přítelem jsem tehdy byla 2 a půl roku. Plánovali jsme společnou budoucnost, ale na dítě jsem tehdy nebyla vůbec připravená. Přítel byl nadšený a já jsem z toho byla úplně hotová, nedokázala jsem si představit, že budu matka a to mi tehdy bylo 27. Na potrat bych nikdy nešla. Ale nakonec to dopadlo úplně jinak. V desátém týdnu jsem samovolně potratila a teprve tehdy jsem zjistila jak moc jsem to děťátko vlastně chtěla aniž bych si to dokázala připustit. Teď jsem 6 let šťastně vdaná a před 14 dny se nám narodilo naše třetí děťátko a já musím říct, že na to první jsem nikdy nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
3.5.12 15:38
@danyk píše:
Tak se připravuj na nejhorší a pak budeš jen koukat, jak to všechno pěkně jde. Např. bude mi furt špatně, otečou mi nohym budu mít hlad, budu protivná. Dítko bude uplakaný, nevyspím se. No a pak všechno, co bude lepší než to, co jsem vyjmenovala , bude paráda. Já si to malovala optimisticky a teď se divím. :hug:

Taky se ridim heslem, ze pesimista muze byt vzdy jen prijemne prekvapen :mrgreen:

Sarusa: nejvic by te myslim mohly navnadit nejake deti v okoli, tady nenajdes tu jejich bezprostrednost, tady uz nevymyslime to, co napada je - a treba na tohle jsem se „chytila“ ja. Ze me fascinuje, jak jim to v hlavickach srotuje, co jsou schopne vymyslet a jak objevuji svet, jak se smeji, ze nejsou jeste „usmerneny“ zkusenostmi, tradicemi, pravidly… jak v dobrem, tak ve zlem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
3.5.12 16:02
@Kacise píše:
Taky se ridim heslem, ze pesimista muze byt vzdy jen prijemne prekvapen :mrgreen:Sarusa: nejvic by te myslim mohly navnadit nejake deti v okoli, tady nenajdes tu jejich bezprostrednost, tady uz nevymyslime to, co napada je - a treba na tohle jsem se „chytila“ ja. Ze me fascinuje, jak jim to v hlavickach srotuje, co jsou schopne vymyslet a jak objevuji svet, jak se smeji, ze nejsou jeste „usmerneny“ zkusenostmi, tradicemi, pravidly… jak v dobrem, tak ve zlem :kytka:
@Kacise píše:
Taky se ridim heslem, ze pesimista muze byt vzdy jen prijemne prekvapen :mrgreen:Sarusa: nejvic by te myslim mohly navnadit nejake deti v okoli, tady nenajdes tu jejich bezprostrednost, tady uz nevymyslime to, co napada je - a treba na tohle jsem se „chytila“ ja. Ze me fascinuje, jak jim to v hlavickach srotuje, co jsou schopne vymyslet a jak objevuji svet, jak se smeji, ze nejsou jeste „usmerneny“ zkusenostmi, tradicemi, pravidly… jak v dobrem, tak ve zlem :kytka:

Kacise
Já s dětmi pracuju, takže tohle všechno znám. Děti jsou fajn. Obdivuju i jejich maminky, že zvládly těhotenství a porod a vůbec všechno dál zvládají. :kytka: To já bohužel neovládám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
4.5.12 13:37

@sarusa4 Šáruš, já taky nechápala, jak můžu porodit. Takže ani dvě vyvolávací tablety a injekce na uvolnění porodních cest se mnou nic neudělali. Nakonec to za mě vyřešili sekcí :-). Takže mám dítě a netuším, co je kontrakce a porod. A zatímco po normálním porodu netuším, jestli sestřičky nabízí léky proti bolesti, tak po sekci nás tím pravidelně oblažovaly.

Příspěvek upraven 05.12.14 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
4.5.12 14:29

No to se u mě teprve uvidí. Doktorka už mi „zakázala“ sledovat něco na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.12 14:49
@danyk píše:
@sarusa4 Šáruš, já taky nechápala, jak můžu porodit. Takže ani dvě vyvolávací tablety a injekce na uvolnění porodních cest se mnou nic neudělali. Nakonec to za mě vyřešili sekcí :-). Takže mám dítě a netuším, co je kontrakce a porod. A zatímco po normálním porodu netuším, jestli sestřičky nabízí léky proti bolesti, tak po sekci nás tím pravidelně oblažovaly.

Taky jsem musela na sekci. A děsně jsem záviděla normoškám, co ve 4 ráno porodily a v osm si došly po svých s miminkem na snídani. Ono každé má něco. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
4.5.12 15:24

Mě sekli v jednu odpoledne a ráno v pět jsem cupitala s drénem do sprchy :)

Příspěvek upraven 05.12.14 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
4.5.12 15:57

Ok, přestaňte hned strašit obě porodem 8o !! Mám to zakázaný :| :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
4.5.12 16:31

To bylo na uklidnění, jako že to byla pohoda :-)))

Příspěvek upraven 05.12.14 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.12 16:51

mě sekli ve 3 ráno a do sprchy jsem cupitala ve tři odpoledne, byla jsem v poho, jen jsem po té chodbě nelítala jak čamrda 4 hodiny po porodu a nedali mi mrně hned. Jinak to bylo naprosto v pohodě, 5. den doma a o malou jsem se v poho zvládla postarat. Tak kdo tu straší? ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.12 16:53

Až ti bude v létě vedro, začneš se na porod těšit! :mrgreen:
Mmch mně všichni říkali, že v těhotenství vypadám líp jak normálně (jako fakt, asi hormony).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí