Když přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
15.5.17 13:32
@vonajebohyne píše:
Mne to prijde, ze je to z jeho strany i mozna vymluva, protoze si tim neni jisty. Samozrejme bych pochopila v teto situaci termin treba dva roky, ale pet let? To zni opravdu jako zamerne oddaleni. Navic si moc dobre neumim predstavit zamilovaneho muze, ktery by ti navrhl, at si tedy najdes jineho.Kdo chce hleda zpusob a kdo nechce…vzdyt vis (hleda duvod).
Zni to jako klise, ale kde je vule z obou stran, tam je povetsinou i cesta.

Ač zamilován z plného srdce, říkám tu samou větu. Být zamilovaný neznamená nechat se vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
15.5.17 13:32

@Kräuterhexe, jsem si snad správně přeložila do češtiny. Asi máš důvod, jak popisuješ svůj problém…

Tvůj partner dítě nechce. Prostě to tak je. Víš, někde jsem slyšela, že je jednodušší vyměnit muže, než dobrou práci. :)

Nech toho!!! Sakra! To jako v 29. ti končí život?! Seber se! Se stávající roční známosti poměr ukonči se vším všudy! Máš na to!

Neupínej se na dítě! Proč? Když ho tak strašně chceš, tak se nech oplodnit! To asi nechceš že? Tak nespekuluj a koukej žít!

Vše bude, užívej život!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
15.5.17 13:33

Kdybych byla na místě zakladatelky, tak bych s miminkem nečekala. Nikde nemá jistotu, že za 3-5 let bude moct mít děti. Vím, že s přítelem je krátce, ale pokud s ní chce děti za pár let, tak by ji určitě nevyhodil, kdyby otěhotněla teď, dokud to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.5.17 13:33
@zoidberg píše:
Tak dělat si děti po roce známosti je opravdu nezodpovědné. Vůbec se neznáte. Máš zázemí? Svou nemovitost a dostatek financí, kdyby mu podnikání nevyšlo? Nebo bys všechno nechala na něm?

Souhlas, ja bych o diteti ani neuvazovala-sama jsem mela dite po 6 letech vztahu, rozumné mi to prijde po třech a více. Jeste se dozvím, ze spolu ani nežijí v jedne domácnosti a neprozili žádnou krizi, ne? Jo a taky by bylo vhodne spis plánovat po par letech svatbu a po ni dítě, dnesni trend rodin na hromadce nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.5.17 13:34

Já tě chápu..Ono vaječníky nemladnou a než se nafejes může byt pozdě..Z druhé strany jemu je 31 a chlap má v tomhle výhodu ale plodit může ještě dalších 20 let a nemusí spěchat. Matka po 30 už je riziková.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
15.5.17 13:35

On může mít dítě klidně za 10 let, ty ho chceš pravděpodobně dřív. Takže bych ti poradila, poohlédnout se jinde. Pokud hledá argumenty proč ne teď, může je klidně hledat i za těch 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.17 13:36

Diky moc za vsechny nazory i povzbuzeni :) Divam se na to opravdu ze vsech stran. :) A tem, co maji tak velky problem ze tu otazku resi nekdo po roce vztahu: 1)myslim, ze to je individualni a ani 10lety vzah neni zarukou, ze to vydrzi. 2) nejde ani tak o to, ze TED HNED chci dite- to ani ne, ale spis o to, mit vyhlidku ze treba za rok, dva… Problem je ta razance s jakou to pristiich 5 let odmita a chtela jsem proste nazory, nebo jestli byl nekdo v podobne sit. chlap pak polevil. Tolik k memu „nerozumu“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.5.17 13:37
@Kräuterhexe píše:
@zoidberg hormony, jasne, to asi jo. Ale ja myslim ze ackoli jeho duvodum rozumim, tak moje tez nejsou jen „hormonalni“ - ze deloha a vajecniky nemladnou, to je proste objektivni fakt. A cekat do 35 podle me /od nej/ moc rozumny neni…

to rozhodně není, to se ti taky v 35 krásně může stát, že už žádný dítě nebude, páč už se to nepovede. Stavět majetek nad dítě mně osobně přijde nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.5.17 13:37
@Manhattan píše:
Kdybych byla na místě zakladatelky, tak bych s miminkem nečekala. Nikde nemá jistotu, že za 3-5 let bude moct mít děti. Vím, že s přítelem je krátce, ale pokud s ní chce děti za pár let, tak by ji určitě nevyhodil, kdyby otěhotněla teď, dokud to jde

Jiste, nevyhodil, to vis jak? Plodnost zas tak strmě po třicítce neklesá a mit dite jen abych ho mela a pak zase k němu shánět náhradního otce, to je teda majstrstyk.Bych se nedivila, kdyby ji naopak vyhodil-rekl ne a ona na nej usije boudu a dite si pořídí, protoze ona ma vetsi rozhodovací pravomocí nebo co? Staci se podivat, kdy prirozene otehotnela Krainova, ZIlkova, Basiková, Absolonova, Mentlova atd a je jasne videt, ze vek je jen cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.5.17 13:38
@Malike píše:
Já tě chápu..Ono vaječníky nemladnou a než se nafejes může byt pozdě..Z druhé strany jemu je 31 a chlap má v tomhle výhodu ale plodit může ještě dalších 20 let a nemusí spěchat. Matka po 30 už je riziková. :zed:

Odkdy? Neni jako rizikové teh brána spi matka po 35.roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
15.5.17 13:40
@kdochcekam píše:
Souhlasím naprosto. Po roční známosti, kdy jsou motýlci v břiše ještě znatelné chlap řekne, že není tím pravým…no tak pardon, ale asi opravdu není. Ovšem kdo ví jak ho k této odpovědi zakladatelka vyprovokovala… :jazyk:
Navrhla bych, že si o tom za půl roku ještě promluvíme, ať má chlap pocit, že to rozhodnul von. To jim někdy stačí :jazyk:

Tak nejak, naprosto bych pochopila, kdyby ji rekl, ze v tuto chvili jsou spolu teprve rok a chce napnout veskere sily do zajisteni budoucnosti a treba si znovu za rok, bude-li jim to klapat a podnikani se stabilizuje, sednou, promluvi a nastini spolecne nejaky prijatelny casovy plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
15.5.17 13:40

@Kräuterhexe Podívej se po někom jiném, mužů, kteří touží po dítěti a nehledají si pseudodůvody, proč to nejde, je spousta a ani nemusí být o moc starší než Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
15.5.17 13:44
@Kräuterhexe píše:
Diky moc za vsechny nazory i povzbuzeni :) Divam se na to opravdu ze vsech stran. :) A tem, co maji tak velky problem ze tu otazku resi nekdo po roce vztahu: 1)myslim, ze to je individualni a ani 10lety vzah neni zarukou, ze to vydrzi. 2) nejde ani tak o to, ze TED HNED chci dite- to ani ne, ale spis o to, mit vyhlidku ze treba za rok, dva… Problem je ta razance s jakou to pristiich 5 let odmita a chtela jsem proste nazory, nebo jestli byl nekdo v podobne sit. chlap pak polevil. Tolik k memu „nerozumu“ :)

Klameš sama sebe. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
15.5.17 13:46
@zoidberg píše:
Ač zamilován z plného srdce, říkám tu samou větu. Být zamilovaný neznamená nechat se vydírat.

Ona ho ale nicim nevydira, jen si (v jejich veku pomerne pochopitelne) chce ujasnit, vidi-li budoucnost stejne.
Ty uz jsi jednu rodinu zalozil a nevyslo ti to, proto uz asi dalsi neplanujes. Zakladatelky partner je na jine startovni care, rodinu planuje zalozit, neodmita ji, jen si musi uvedomit, ze zena je jaksi limitovana vekem (a casto i zdr. stavem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.17 13:50
@vonajebohyne píše:
Mne to prijde, ze je to z jeho strany i mozna vymluva, protoze si tim neni jisty. Samozrejme bych pochopila v teto situaci termin treba dva roky, ale pet let? To zni opravdu jako zamerne oddaleni. Navic si moc dobre neumim predstavit zamilovaneho muze, ktery by ti navrhl, at si tedy najdes jineho.
Kdo chce hleda zpusob a kdo nechce…vzdyt vis (hleda duvod).
Zni to jako klise, ale kde je vule z obou stran, tam je povetsinou i cesta.

Napsala bych to velmi podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria