Když přítel nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27698
28.9.17 20:25

A - a rozešla bych se už dávno škoda ztracených let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 20:28

D

• Citovat
  • Upravit
957
28.9.17 20:28

Rozejít. A nebo vysadit antikoncepci a počítat s tím, že bude s dítětem sama. A třeba by nakonec otec změnil názor.
Ale spíš ta první možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.9.17 20:30

Byla jsem v hodně podobné situaci. Vysadila jsem prášky, ale řekla jsem mu to, s tím, že teď si to teda bude hlídat on, protože já dítě chci, on ne, tak antikoncepce je na něm. Uhlídal asi rok, pak jsem otěhotněla :) a nakonec to vzal docela dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
28.9.17 20:35

E smířím se s tím, pokud ten chlap tvrdí stále to samé

• Citovat
  • Upravit
39721
28.9.17 20:37
@Anonymní píše:
Co byste dělaly? Vztah cca skoro 10 let, léta řešíte to, že příel děti nechce..dochází na lámání chleba..přelomový věk, kdy už máte fakt čas..on na to věk má dávno, nechce ale přijít o svobodu atd. Žena bere antikoncepci léta. Vztah jinak celkem fajn, ale toto na denním pořádku, navíc nejste zcela zdravé…Co bystě dělaly?
a) rozejdu se definitivně
b) počkám, co on
c) dám pondět k žárlivosti - budu lhledat jinde..
d) vysadím tajně prášky…
e) jiná možnostDěkuji. Jen průzkum.

za a)
Protože počkat co on - to děláš už 10 let (!),divadýlko se žárlivostí je pěkná blbost a nevede nikam, tajně vysadit HA je podvod a taky to nic neřeší.

Proč vlastně hučíš 10 let 8o do chlapa, když už od začátku (řekla bych) se vyjádřil, že nechce (jako že věděl snad od začátku, že Ty jo, jako velká většina žen, dítě někdy chce). Nepřipadá Ti to jako „promarněná“ léta..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.9.17 20:37
@Anonymní píše:
Co byste dělaly? Vztah cca skoro 10 let, léta řešíte to, že příel děti nechce..dochází na lámání chleba..přelomový věk, kdy už máte fakt čas..on na to věk má dávno, nechce ale přijít o svobodu atd. Žena bere antikoncepci léta. Vztah jinak celkem fajn, ale toto na denním pořádku, navíc nejste zcela zdravé…Co bystě dělaly?
b) počkám, co on
d) vysadím tajně prášky…

A)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.9.17 20:38

Já šla cestou C, ale nechtěla jsem vzbudit žárlivost. Jenže jsme se zamilovali, já neplánovaně otěhotněla a dnes jsme šťastní manželé. Takže i tak to jde, když dlouhodobý partner nechce děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 20:38

@Žirafa 69 Mě se to netýká, jen průzkum..

• Citovat
  • Upravit
2144
28.9.17 20:39

A)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.9.17 20:40
@Anonymní píše:
b) počkám, co on
d) vysadím tajně prášky…

a)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.9.17 20:41

D je na facku. Volila bych A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.9.17 20:42
@Anonymní píše:
@Žirafa 69 Mě se to netýká, jen průzkum..

Tak proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876

Pokud nejsem uz stara a mam cas hledat jineho otce volila bych moznost A. Pokud uz neni cas cekat, tak bych se smirila s tim, ze budu s deckem sama a volila bych moznost D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Zdendula82 a není to jedno? Třeba es to týká někoho z mého okolí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat