Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lleennttiillkkaa píše:
Ten můj je nějakej divnej, protože chtěl trošičku víc holčičku(nechápu proč) a máme kluka a myslím, že ho nadevšechno zbožňuje, ale už zjišťuje jak se dělaj holčičky.
Lleennttiill, tak si naplánujte dovolenou tady u nás někde - okolí Kružberské přehrady. Manžel tvrdí, že je tu špatná voda, páč se tu v sousedství rodí skoro jenom holky…
![]()
Ahoj, já s manželem jsme si od začátku přáli kluka. Já proto, že jsem spíš klučičí typ než nějaké růžové šatičky, sukýnky atd.
Prvně nám doktor i říkal, že to bude kluk. Byli jsme oba moc šťastní. Při dalším UZ nám bylo řečeno, že to bude holčička. Manželovi při tom i ukápla slzička zklamáním. Já byla šťastná i tak, protože vše bylo OK. Místo růžových šatiček kupujeme sluníčkouvou.
A co se nestalo po narození? Je to tátova holčička a už si ho omotala tak,že malá pískne a tatínek letí
![]()
Prostě je jedno co to bude, i tak to bude tvůj i partnerův miláček. Hlavně ať je vše OK.
Radú- sice se říká- nikdy neříkej nikdy,ale já říkám už teď NIKDY
Jo a k tomu vyrábění chlapečků a holčiček.. moje kamarádka na to měla speciální kalendář, kde podle spousty věcí dohromady (postavení luny,ovulace, dély bez sexu atd..) vypočítávala pohlaví.. jen nevím, jestli jí to vycházelo
když to mi připadá trochu stresující mít naplánovanou přesně hodinu a den a teď MUSÍŠ muži vyrábět to miminko
ráda slyším názory, že ty holčičky si opravdu ty taťky obmotají kolem prstíku..to mě vážně docela těší!!!!
No milé dámy- ruku na srdce…tady to je taky samá baba.. tak touž ty naši chlapi neumějí kluky nebo co
V okolí jsou teď jen samé holčičky.. kde budou hledat manželi..to teda nevím.. ![]()
radúna píše:lleennttiillkkaa píše:Lleennttiill, tak si naplánujte dovolenou tady u nás někde - okolí Kružberské přehrady. Manžel tvrdí, že je tu špatná voda, páč se tu v sousedství rodí skoro jenom holky…
Ten můj je nějakej divnej, protože chtěl trošičku víc holčičku(nechápu proč) a máme kluka a myslím, že ho nadevšechno zbožňuje, ale už zjišťuje jak se dělaj holčičky.![]()
![]()
Animatu píše:![]()
![]()
No milé dámy- ruku na srdce…tady to je taky samá baba.. tak touž ty naši chlapi neumějí kluky nebo co
![]()
![]()
V okolí jsou teď jen samé holčičky.. kde budou hledat manželi..to teda nevím..
radúna píše:lleennttiillkkaa píše:Lleennttiill, tak si naplánujte dovolenou tady u nás někde - okolí Kružberské přehrady. Manžel tvrdí, že je tu špatná voda, páč se tu v sousedství rodí skoro jenom holky…
Ten můj je nějakej divnej, protože chtěl trošičku víc holčičku(nechápu proč) a máme kluka a myslím, že ho nadevšechno zbožňuje, ale už zjišťuje jak se dělaj holčičky.![]()
![]()
Přesně taaak, u nás se na konci minulého roku a letos rodí jen holčičky.
Asi z deseti miminek je jeden klučina
Jak se říká: " aspoň nebudou války." i když baby jsou taky někdy na zabití
![]()
tak přítelovi to bylo úplně jedno a to doslova. Až mě tím děsil, že si nakonec miminko rozmyslel, protože mi přišlo nelogické, že by nechtěl spíš kluka nebo holku
Za to tchán, ten od prvního dne, kdy věděl, že jsem těhotná, pořád dokola opakoval, že to bude kluk, že jiná možnost prostě není. To mě dost štvalo a natruc jsem si začla přát spíš holčičku (i když předtím jsem byla natěšená víc na klučinu). No, tchánovi to vyšlo, všichni jsme spokojení. Můj táta má mě a k tomu 3 kluky. A s kým si pokecá nejvíc? Kdo má největší ústupky? Kdo ho dokáže nenápadně ke všemu dokopat? Jeho jediná holčička - já
Řekla bych, že takhle je to snad skoro všude, přejí si kluky, ale nakonec tatínkovi mazánci jsou holčičky.
my holčičky neumíme
![]()
Když jsme čekali rpvního manžel si byl od začátku jistý že je to kluk,hrzoně si ho přál a splnilo se mu to.Malej ho má omotanýho kolem prstu bohužel ho manža rozmazluje tak že na vše na co si Sebastiánek ukáže tka mu koupí…když se povedlo druhé manžel tvrdil že je to holčička že dělal holčičku.moc chtěl páreček.....J8 věděla že i druhé bude kluk…no výsledky z plodovky…je to kluk i na UZ na nás vystrčil pindu.Manža to dlouho vydýchávala bylo na něm hodně vidět jak je zklamaný.trouba no…hlavní je zdraví aspo pro ěm teda…
Takže za pár let(tak za 5-6)půjdem do třetího…sice se kdysi bránil ale ted chce tu holčičku…jen nevím co bude dělat kdžy to bude i nakonec kluk prý to už by nerodýchal
Ale uvidíme za pár let jak vše bude.Mě sice na jednu stranu mrzí ž nebudem kupovat holčičí šatičky, a bude doma pánská přesila ale jsem ráda moc sjem chtěla dva kluky a Sebík brášku…Ono je jedno co to je hlavně aby prcek byl zdravej
No já bych to třetí taky možná dala,ale cokdyž by to zase byla ta holka..právě..
Tak jsme alespoň pořídili domu manželovi psa a králíka v mužskym rodu:o) aby si nepřipadal sám
králíka nesnáší, protože dělá nehoráznej bordel a psa rozmazluje a tajně mi krade z lednice salámy a hází mu je z okna na zahradu,aby se prej chlapák měl ![]()
Crystal87 píše:
my holčičky neumíme![]()
Když jsme čekali rpvního manžel si byl od začátku jistý že je to kluk,hrzoně si ho přál a splnilo se mu to.Malej ho má omotanýho kolem prstu bohužel ho manža rozmazluje tak že na vše na co si Sebastiánek ukáže tka mu koupí…když se povedlo druhé manžel tvrdil že je to holčička že dělal holčičku.moc chtěl páreček.....J8 věděla že i druhé bude kluk…no výsledky z plodovky…je to kluk i na UZ na nás vystrčil pindu.Manža to dlouho vydýchávala bylo na něm hodně vidět jak je zklamaný.trouba no…hlavní je zdraví aspo pro ěm teda…
Takže za pár let(tak za 5-6)půjdem do třetího…sice se kdysi bránil ale ted chce tu holčičku…jen nevím co bude dělat kdžy to bude i nakonec kluk prý to už by nerodýchalAle uvidíme za pár let jak vše bude.Mě sice na jednu stranu mrzí ž nebudem kupovat holčičí šatičky, a bude doma pánská přesila ale jsem ráda moc sjem chtěla dva kluky a Sebík brášku…Ono je jedno co to je hlavně aby prcek byl zdravej
Tak můj přítel chtěl jak prvního kluka - splněno
A druhýho taky - skoro splněno
Mě to bylo jedno..ikdyž jsem trošku víc „na ty kluky“..ale hlavní je ,když bude mimčo zdravé a jestli to pak bude kluk nebo holka,na tom už nezáleží:)
Ale musím teda říct,že jsem byla docela v šoku (protože ve 17tt a pak i v 20tt to vypadalo spíš na holčičku) ,když jsem viděla přítelův výraz po té,co jsem mu to řekla…A když pak ve 25tt jsem přišla s tím,že to bude tedy nejspíš chlapeček,tak hned přišel s tím ,že se bude slavit …tohle teda nechápu a z prvu mě to i zamrzelo
![]()
u nás si tatínek taky moc přál holčičku, vyšla mu, ale jak už tu psaly všechny holky přede mnou, určitě by mu i ten klučík udělal radost
hlavně že jsou prťata zdravá
jediný kdo si opravdicky přál kluka byl můj otec, má jedinou dceru (a mimochodem můžu říct, že na mě vždycky držel a měla jsem ho oomotaného okolo prstu
) a když se dozvěděl, že bude zas holka, dával zklamání hodně najevo - ale jak byla Heli na světě, může se z ní dědeček po… pokud jsme u nich tak se ke kočáru nedostanu, hlídá ji, všude se s ní chlubí … fakt to s těma holkama funguje ![]()
Animatu,Crystal : Tak u nás,když jsem začala mluvit o tom,že bych chtěla v budoucnu i třetí mimčo,tak se teda vůbec netvářil…Ale jak jsem zmínila něco o třech klucích nebo synech,tak se málem začalo vybírat jméno ![]()
Tak já mám ve svém okolí poslední dobou zase jenom chlapečky…
![]()
Ahoj, tak můj manžel asi taky chtěla kluka, u Adélky jsme si mysleli, že to kluk bude (spíš jsme ho chtěli, protože všude v okolí měli kluky), ale po porodu z ní byl manžel úplně naměko. Když jsme otěhotněla podruhé, zase všichni pořád, jak to bude a musí být kluk a já si opravdu přála druhou holku a když jsem pak na UTZ viděla Klárku, byla jsme fakt dojatá. Řekla bych, že víc zklamaný než můj manžel byl můj táta, protože už má 4 vnučky ![]()
Já jsme za dvě holky ráda a řekla bych, že manžel taky, protože obzvláště ta mladší je mazlivka obecná a on a i můj brácha jsou z ní naměko ![]()
tak to přijedte do Zlína nebo Kroměříž… tady se rodí samí kluci
![]()
jsem říkala že naše malá půjde na dračku
![]()
Ahoj,
tak manzel chtel jak v prvnim, tak ve druhem spise holcicku ![]()
Nesplnilo se to ani jednou a myslim, ze ted je rad za kluka ![]()
Treti taky zatim nechceme, stejne je mi jasny, ze by to byl zase kluk ![]()
Mozna muj tata je jeste radsi, jsme tri segry ![]()
Jinak u nas v Dubnu 2008 byli skoro sami kluci, kdyz se sejdeme Prazacky, tak je to 10 kluku + 1-2 holcicky ![]()