Když se chlapovi narodí dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
19.6.10 13:03

Takže ženichy hledáme u Mišelky :-D Jak tak koukám,tak je to asi jedno jestli holčička nebo chlapeček, jakmile se to narodí, tak to toho chlapa asi okouzlí. Bohužel to nemůžu posoudit, má první dcera nebyla otcem chtěná,takže se narodila a nikdo jí neopěvoval..to bylo dost těžký období. Teď bych si to chtěla o to víc užít a být šťastná, že ten taínek to miminko opravdu miluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.6.10 13:04
lleennttiillkkaa píše:
Ten můj je nějakej divnej, protože chtěl trošičku víc holčičku(nechápu proč) a máme kluka a myslím, že ho nadevšechno zbožňuje, ale už zjišťuje jak se dělaj holčičky.

Manžel chtěl taky víc holku a po velkým utz byl poměrně dost zklamaný, že to bude kluk.
Nakonec se ukázalo, že holka nebo kluk, sranda je s tím až teď, a je fuk, co to je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
19.6.10 13:17

Ahoj,muz manzel si pral vzdycky jen holcicky,nebo spis touzil vic po holkach.Mame dve a i po nich,kdyz jsem byla potreti tehotna chtel holcicku.
Narodil se kluk,samozrejme ho nadevse miluje.

• Citovat
  • Upravit
13503
19.6.10 13:48

ahoj
tak muj partner chtel taky strasne kluka,kdyz jsem mu rekla ze to bude holka,tak stastny byl ale samozrejme to komentoval slovy ze kdo s nim bude stavet doma drahu a chodit na fotbal tak jsem mu rekla ze holka s nim tu drahu taky muze stavet a na fotbal chodit taky.
Co se mala narodila tak je jen jeji,proste laska na prvni pohled,udela vse co ji jen na ocich vidi,staci kdyz k nemu prijde,chce vzit na ruce,chytne jeho hlavu do dlani,otoci si ji a da mu pusu a ten by se roztekl kdyby mohl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.6.10 16:24

Můj chtěl holky a má je..Kdo umí ten umí..
Je z nich poprděnej a štastnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.6.10 16:48

Ahoj,

tak už můj taťka tvrdil, že ať mají s mamkou radši holky, že nebudeme muset na vojnu :wink: A vyšlo mu to, byly jsme doma dvě holky :-D (v současné době už to není naštěstí aktuální, takže jsem v klidu 8-) )

Manželovi bylo celkem fuk, co budeme mít, každopádně prvorozené dítko je dcera a manžel byl šťastný, spokojený, dceru miluje od začátku :-P , ona je takový jeho parťák - je spíš technicky zaměřená, takže spolu montují apod. I na ty vláčky došlo a věřím, že by na ně došlo, i kdybychom neměli další tři kluky :mrgreen: Jen se přiznám, že jsem měla strašnou radost (a manžel taky), že se nám jako páté dítko zadařila holčička :wink:

Každopádně, hlavně, když jsou děti zdravé a nějaké „musí“ to být holka/kluk je mi protivné a strašně by mě to od manžela mrzelo, kdyby mi to řekl :-? Přece jen, jsou to chlapi, kteří můžou za to, co se na rodí, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
19.6.10 20:57

Ahoj. Můj manžel tvrdil že mu je naprosto jedno co budeme mít a je fakt že malá si ho poslední dobou začíná dost dobře omotávat kolem prstu :palec:

No a můj taťka měl 3 holky 8-o
Doteď na ně víc trpí. :lol: A na posměšky vždy odpovídal: dcera je jediná ženská na světě, která tě bude mít vždy ráda :palec: :palec: :palec: a kdo nezažije mít holčičku, nepochopí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
20.6.10 00:23

Manžel chtěl samozřejmě zdravé dítě, ale asi by býval víc uvítal kluka - motorkáře, byl ulítlý na motorky, ale to ho naštěstí už přešlo. Navíc dcera No.1 je pěkný éro, rozhodně žádná načinčaná holčička. Má jí rád fakt moc.
Pak se nám jedno miminko nepovedlo a holčička No.2 dala docela práci :wink: , tak určitě poslední, co jsme řešili, bylo pohlaví. Jenže na NT ve 12tt jsem měla pocit, že to bude kluk /fakt jsem jasně viděla pinďu/ a i dr.když měřil, tak dle mě řekl, že měří od hlavy k šourku… Začli jsme se těšit na kluka, takže to bylo překvápko v 20tt, že je to jasná holka. Chvilinku jsme z toho byli přepadlí oba, ale pak manžel velmi rozumně řekl, že ještě nedávno bysme dali cokoliv za DÍTĚ a teď si vymýšlíme pohlaví a víc to neřešil.

Já si myslím, že v chlapech je to nějak zakodované ještě z dob, kdy ženská byla meněcenná, takže každý chce „dědice“ „následníka trůnu“ „pokračovatele rodu“, ale je fakt, že znám 2 problematické tatínky, které dcera /po prvorozených synech/ srovnala a oba jsou /z té své samozřejmě :mrgreen: / z ní na větvi.

U toho mýho si myslím, že mu je malinko líto, že nemá kluka hlavně proto, že by mohl začít nakupovat autodráhy, letadýlka, atd., vlastně co mohl, on by musel :mrgreen: Ovšem dědeček na vánoce naježil stolní fotbal a mladá ho už dobře vyklepne, takže v dceři má dobrého parťáka a myslím, že i tou autodráhou apod.by jí radost udělal, ale to ho zatím naštěstí nenapadlo, třeba až s tou druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.6.10 08:04

kadlina: Tak můj táta sbíral autíčka už ,co jsem byla poprvé těhotná (a to jsme si pohlaví prozradit nenechali) :mrgreen: ..A teď si se segrou taky pořizují pistolky,autodráhu,auta s tím,že je to pro Matýska :mrgreen: :lol: Doma jsme tři sestry,takže tam si myslím,že si trošku doufali v kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
20.6.10 09:36
kadlina píše: takže každý chce „dědice“ „následníka trůnu“ „pokračovatele rodu“
Kadlino né každý chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Můj švagr má 2 holky a je fakt že některým chlapům se mu absolutně nedaří vysvětlit že ani u druhého dítka si nepřál kluka. Dokonce se s nima už několikrát pohádal, když mu vnucovali že alspoň ve skrytu duše musel doufat v kluka. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
On je prostě opak :mrgreen: jak si někteří přejí kluky on si přál holky. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
20.6.10 10:58

U nás to je trochu jak ve středověku :think: tchán chtěl prostě pokračovatele rodu a teď se nemůže smířit s tím, že jim vymře příjmení :-? Můj manžel přesně po ultrazvuku v 20 týdnu prohlásil..hmm další „pincezna“ .. to mě hrozně mrzelo.. nejdřív jsem si pohlaví nechtěla nechat říct-právě z důvodu případnýho zklamání.. když jsme o tom pak doma ještě mluvili,tak řeklm že je mu to jedno, že se těší i na holčičku, jen že ho mrzí, že nebude mít s kým dělat ty lumpárny a učit ho ty klučičí věci.. Dokonce mi oak řekl, že když to říkal svýmu tátovi, že budeme mít holku,tak mu na to odpověděl, že život nekončí a toho kluka si pak může udělat jinde,když já už nechci! Dědek jeden plesnivej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.6.10 11:43

Ahoj, na tchána kašli a v duchu ho pošli do háje. Můj manžel je ze 3 kluků, jeho bráchové mají dohromady 3 syny a když se nám narodila dcera, tchán byl zklamaný, že nemáme pokračovatele rodu. Co na to říct? Teď je z malé unešený a je mu jedno, že je to holka. A manžel? Ten chtěl taky kluka a teď je šťastný za naši cácorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.6.10 13:01

Ahoj, tady je pár zkušeností od nás. Ségra má dva kluky, takže je jasný, že manža se nechtěl „nechat zahanbit“ a chtěl taky kluka. Navíc je to hodně kutil, takže chtěl pomocníka. Když na UTZ dr. vyčetl, že máme kávové zrno, bylo vidět obrovské zklamání a popravdě i mně to bylo trošku líto, že je takhle smutný. Po cestě domů vůbec nemluvil a jen řekl, že je hrozný, jakýho chlapa mu přivede domů. :lol: Dokonce jméno pro chlapečka jsme měli vybraný hned a holčičku jsme řešili do předposledního týdne. Takže je jasný, jestli druhé mimi (které se teprve bude dělat) bude taky holčička, tak vybrat jméno bude u nás na rozvod. Terezka si omotala kolem prstu nejet manžela, ale i dědu a pradědu. Manžel jí vozí na traktůrku, spolu koukají na youtube a je to jeho mazánek. Jen teď při nočníčkování je to manžovi trošku nepříjemné, když má Terce dávat kalhotky (nebo jí měl mazat pipinu). Ale domluvili jsme se, že zkusíme max. dři děti než se nám povede chlapeček. Oblečení máme od ségry, hračky taky takže jediné náklady budou jídlo a pak školka apod. Místo v novém domečku taky bude a děti jsou úžasný. Terezka miminka miluje (a já taky :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.6.10 15:07

Samozřejmě že každé dítě, ať je to holka nebo kluk, si omotá tatínka kolem prstu.
A tatínci říkají, že jim je to jedno - hlavně ať je to zdravé. Ale troška té žádosti, mít doma někoho do party tam je. To mi nikdo nevymluví. :nevim:
Mám ségru, takže náš táta chudák si pořídíi aspoň psa mužského pohlaví, se kterým chodil pracovat na zahradu.(nebo se tam před tím naším babincem schovat?? :lol: )
A dvěma kámoškám, které měly v prvním kole holky se teďka s rozdílem týdnu naradili druhorození synové. Oba tatínci vzorní, pomáhají, dcerušky milují. Ale jednomu svítí očička, když teďka mluví o svém synovi.....A druhý, přestože je ukrutně zaměstnaný najednou má času, a rotuje kolem synáčka jak družice.
Nevím jestli ti chlapi nejsou takoví stádečkovití tvorové, tím to asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 17:15

Tak ja mam sprostredkovanu skusenost, byvaleho dedecek vzal vlastnu dceru na vedomie, az ked mu porodila vnukov. Ale to je tri generacie spat, tak mozno uz dnes ti chlapi rozmyslaju celkovo inak.

Ten moj si asi tajne prial viac dievcatko ako chlapca. Ale teraz ked to tipujeme na chlapceka, tak uz o dievcatku nechce ani pocut. Som zvedava co bude az to zistime naisto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí