Když se chlapovi narodí dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
20.6.10 19:49

Tak to my jsme zase nemoli vybrat jméno pro chlapečka..to jsme se hádali celou dobu, než jsme zjistili, že to vlastně nění třeba.. :-D jenžel manžel chtěl třeba Hektora nebo Vincenta..pak přišel s Antonínem.. no to jsem nemohla připustit :lol: Pro holčičku máme Lauru, na tom jsme se schodli oba,takže doufám, že to bude jak u Tebe a malá si obmotá kolem prstu celou rodinku! :srdce: :andel:

vesna píše:
Ahoj, tady je pár zkušeností od nás. Ségra má dva kluky, takže je jasný, že manža se nechtěl „nechat zahanbit“ a chtěl taky kluka. Navíc je to hodně kutil, takže chtěl pomocníka. Když na UTZ dr. vyčetl, že máme kávové zrno, bylo vidět obrovské zklamání a popravdě i mně to bylo trošku líto, že je takhle smutný. Po cestě domů vůbec nemluvil a jen řekl, že je hrozný, jakýho chlapa mu přivede domů. :lol: Dokonce jméno pro chlapečka jsme měli vybraný hned a holčičku jsme řešili do předposledního týdne. Takže je jasný, jestli druhé mimi (které se teprve bude dělat) bude taky holčička, tak vybrat jméno bude u nás na rozvod. Terezka si omotala kolem prstu nejet manžela, ale i dědu a pradědu. Manžel jí vozí na traktůrku, spolu koukají na youtube a je to jeho mazánek. Jen teď při nočníčkování je to manžovi trošku nepříjemné, když má Terce dávat kalhotky (nebo jí měl mazat pipinu). Ale domluvili jsme se, že zkusíme max. dři děti než se nám povede chlapeček. Oblečení máme od ségry, hračky taky takže jediné náklady budou jídlo a pak školka apod. Místo v novém domečku taky bude a děti jsou úžasný. Terezka miminka miluje (a já taky :oops: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
20.6.10 23:41
Animatu píše:
U nás to je trochu jak ve středověku :think: tchán chtěl prostě pokračovatele rodu a teď se nemůže smířit s tím, že jim vymře příjmení :-? Můj manžel přesně po ultrazvuku v 20 týdnu prohlásil..hmm další „pincezna“ .. to mě hrozně mrzelo.. nejdřív jsem si pohlaví nechtěla nechat říct-právě z důvodu případnýho zklamání.. když jsme o tom pak doma ještě mluvili,tak řeklm že je mu to jedno, že se těší i na holčičku, jen že ho mrzí, že nebude mít s kým dělat ty lumpárny a učit ho ty klučičí věci.. Dokonce mi oak řekl, že když to říkal svýmu tátovi, že budeme mít holku,tak mu na to odpověděl, že život nekončí a toho kluka si pak může udělat jinde,když já už nechci! Dědek jeden plesnivej :pocitac:

Chlapi a i některý ženský jsou vážně na palici - jsme se taky už párkrát dozvěděli, že teda musíme zkusit to třetí, aby to byl kluk. A běžně se lidi s manželem baví tak účastně, že i druhé dítě je holka. To vážně nechápu, manželovi to nevadí a přitom mu kdekdo podsouvá, že by mu to vadit mělo :nevim: :cert:

Ale je fakt, že jsou chlapi, kteří chtějí vyloženě holčičky. Kamarádka má partnera s holčičkou z prvního vztahu a když otěhotněla, tak partner nemluvil o ničem jiném než o další holčičce. Byla z toho dost špatná, když se dozvěděla, že čekají kluka, ale co psala, tak malého má moc rád.
No prostě je to o tom, že když je chlap normální, tak bude mít rád dítě jakéhokoliv pohlaví. Vím o jednom, co nemohl rozdýchat, že další dítě je zase holka a to dost, ale je to blb…a vo tom to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.6.10 08:18

jo, takových pár ženských taky znám…po utz byly prostě nešťastné, že mají holku…nechápu, vždyť mají zdravé děti a o to jde…
když to druhé bude kluk, tak si budou chlapi rozumnět a já budu vařit kvanta „žrádla“, zašívat díry na kalhotách a vyhánět je na pánské stanování, ať mám trochu klidu a když to bude holka, což bych brala, tak to přece může být úplně stejné, protože, jak jsem byla malá, vydala jsem za dva kluky a manžel možná za deset rarachů :)
je to na přírodě a myslím, že by člověk měl být rád, že na svět přivede zdravé miminko a důležitější, než co to je, je, aby byly ty naše děti dobře vychované, no ne? :nevim:
ale znám spostu lidí v okolí, kteří srovnávají finance, bydlení, děti a já nevím, co ještě… 8-o
a prvotní zklamání z holčičky, nebo z chlapečka, určitě časem přejde a pak si to užívají ti tatínci, no ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.6.10 09:10

Já si pořád říkám-hlavně to zdraví! Včera jsem koukala na nějakou reportáž o úmrtí kojenců..vážně teď na takovýhle věci nemůžu koukat, člověk si to hned vztahne na sebe a bojí se! Pro rodiče musí být nejhorší,když jim umře jejich dítě! Moje malá je tak hrozně ukopaná, že tady kolikrát až nadskakuju,ale alespoň si říkám, že se má dobře,tak ať si klidně čutá :-D Jinak všem děkuju za víceméňě podporující příspěvky :palec: Začínám chápat,co má kamarádka na internetových diskusích :lol: přece jen chlap je jinej živočišnej tvor a hledat pochopení u něj…to je celkem beznadějný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
21.6.10 09:20

Tak můj muž se mi po porodu přiznal, že je raději, že máme holčičku a neskutečně si jí užívá!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
21.6.10 11:03

Ahoj,tak my sme se těšili na holčičku.Můj partner ještě než jsem čekala mimi svěřil že by rád holčičku a já chtěla taky,protože moje sestra je postižená tak sme si řekli že budeme rádi když bude mimi zdravé ať to co je to.Byla to holčička a partener mi řekl že je strašně rád za holčičku a když se pustíme do dalšího mimi tak by taky rád holčičku,prostě nějak po mužském pohlaví netoužíme,ale vždycky si opakuju hlavně ať se to zdravé........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.6.10 11:41

Já mám opačný problém. Přítel strašně chtěl holčičku (nedokáže říct proč) a bude mít pokračovatele rodu. Vypadal hrozně zklamaně, když se to dozvěděl, a když se to teď potvrdilo už se tvářil smířeně. Že prý je to jedno, hlavně aby byl zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.6.10 10:05

u nás chtěl přítel holku ještě dřív, než jsme se začli o mimi vůbec pokoušet. když nám poprvé řekli, že to bude holka, mohl se poprdět. tak jsem mu říkala, že to není 100%, že ještě bude x ultrazvuků a stejně to bude úplně jasné až po porodu…
když jsem pak šla na další ultrazvuk, tak jsem se ho ptala, co by dělal, kdyby nám teď řekli kluka. tak prý ať neprovokuju, že se těší na holku :nevim:
a naše rodina je asi divná, ale mamka i tchýně radši holku, u tchána nevím - to je ten typ, co si zakládá na rodinné tradici - a je mi to fuk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí