Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krásné dobré ráno všem!
Jak jste si užili víkend? Nám už se kontrolní UZ blíží, už ve středu jedeme a tam se dozvím, kdy si pojedeme pro sněhuláčka ![]()
Přeji všem krásný sluneční den ![]()
Market: to uteče ,neboj
![]()
Dinul a Kahu: moc děkuju za podporu, jsem nějak na dně s manželem jsme se příšerně pohádali a já to už řešit nechci, chci bejt v klidu, ale nejde to
hrozně mě zklamal
a pořád je to dokola neuvědomuje si ,že mi ubližuje
asi jsem už na něj alergická na to jeho chování
ještě, že odjel na týden do práce ![]()
tak to me moc mrzi, ze zrovinka ted musis tohle resit…mmm
chjo…bud statecna a nestresuj se!!! ![]()
Kahu dííky moc
uklidnila jsem se, manžel je pryč, vypla jsem telefon a ať mi třeba
.Nemám chuť se hádat
.N o jinak nic nepociťuju,v bříšku vždy něco dobne nebo tak, ale jinak nějak nevím kam dřív
,Koukám na hokej( to miluju
),venku si sázím kytičky,prostě relax, příští týden mám budou dělat okna v novém domečku, malá jede s Mš do zoo, pak mají fotograf. a besídku, prostě je pořád co dělat ![]()
Ahoj Holky!
Květuš - mrzí mě, že jste se pohádali s manželem, ted to člověk zrovna nejmín poteřbuje, vid? ![]()
Opatruj se a hezky odpočívej.
kolik máš vlastně v sobě mimísků?
My už jen jedno.Zítra jedeme na kontrolu.Tak snad je vše jak má ![]()
mám jednoho zmrzlíka
a jedno vajíčko tam bylo přirozeně
, nejradši bych už testila ![]()
Manžel je prostě chlap,já to tak beru,vypla jsem mobil a je mi to jedno,nechám to být ono se to zase spraví
, no jo holt jsme oba paličatí a umínění a já to o sobě vím jsem výbušný tip,ale zná mě ![]()
Květuško - tak to jsme asi stejné, mně stačí málo a hned vylítnu a pak mě to mrzí.Neumím si v klidu napočítat do 10 a pak jednat.A jsem horzně náladová.Luskneš prsty a jsem úplně jinde.taková jsem já.
Kěvtuško, držím moc palce, aby to vyšlo. ![]()
Market: děkuju, vyjde nám to všem, pevně v to věřím
![]()
Já jsem prostě rapl, no jo holt povaha se nezmění, i když se moc snažím nejde to, ono to zase vyšumí
a bude klid ![]()
To víš, že jo!Teď potřebujete jeden druhého.Alespoň si odpočinete a jak píšeš: „vyšumí to“
Držím palce.
Ahoj Holky, tak hlásím, že vše v pořádku.Sliznice je prý krásná a ve středu si jedeme pro 4-denní embryjko.
Už se těším ![]()
Kvěuš, jak je?
Market:
super tak už se dočkáš ![]()
Ani nevím nic mi není, nic nepociťuju, nějak se nepozoruju,asi holt čekám na ortel
je to dlouhé čekání
no jo, nevím nějak bych testila, ale mám strach
.Nějak jsem se s tím smířila bu´d anebo
.
Květuš, to čekání je hrozné, vid? taky se toho bojím.Toje to nejhorší.
V sobotu začínám zavádět crinone a ve středu jdem na to, snad bobís zvládne rozmražení ![]()
Zvládne, náš to taky přežil
,tak jsem nevydržela a testila
a nic
no holt to vypadá, že to nevyšlo
.No jo počkám, než dorazí ms, většinou jsem začala špinit 9 den, to vychází na víkend pak bude rozhodnuto
Drž se ![]()
Květi, jsi teprve 7.den a máš jen jedno embryjko. Málokdo má // takhle brzy. Ještě vydrž. Držím palce.
Market, super, že je sliznice dostatečná a přeji hodně štěstí při rozmražování.