Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lutte musis byt i po psychicke strance ok
stres ti zrovna nepomuze.Ja se hodila do klidu. A ver stres dela dost. ![]()
@vercaamartin jasně,asi tam nějakou roli stres taky hraje. Ono, kdybych už doma jednoho špunta měla, brala bych to taky možná jinak. (Jako to některé holky mají). Takhle to ten stres prostě bude vždycky. Hodit se do uplne pohody by taky bylo v momentě kdy by mi to bylo úplně jedno. Což bohužel není.:( ![]()
Tak ja sla pred chvili na zachod a nasla v kalhotkach velkou KAPKU krve… :/ doktorka rikala ze muzu spinit ale tohle bylo uplne rude a huste
takze to za spineni nepovazuju… hned jsem tam volala a rekli mi ze mam zacit utrogestan jist a nic vic udelat nemuzu :/ na krev mam dojet nakonec uz v pondeli rano…
stalo se vam nekomu a bylo to v pohode? mam dojem ze to znamena konec nadeji ![]()
@yareah Jsem na tom stejně. Nevím co to znamená. Ale já už raději zůstávám nohama na zemi ![]()
Holky, s tím krvácením v začátku těhotenství, nebojte. Ve většině případů to je hematom, krevní sraženina a vůbec to ničemu neublíží. Je to strašně častý jev. Já krvácela na velkou vložku, po 6. tt to přestalo a už jsem 14.tt a všechno v pohodě. Podle mě jsou těma hormony ovlivněny cévní stěny, snadněji to praskne a je z toho ten hematom. Opravdu je nás plno. Utrogestan je určitě nejlepší volba plus hodně vitamínu C, na posílení cév, někteří gynekologové doporučují i ascorutin. Je bez předpisu. Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.