Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak dnes 10.den test a bohužel taky NIC, ani duch
holt nás to bude čekat příští rok leden/únor celé znovu (my už nemáme ani mražáčky)
Jinak všem krásné svátky a ať nám to už příští rok vyjde ![]()
@JarčaZ A h jooo, ja to mela vcera stejne
kdy vysadis prasky? mne se chce uz ted, ale test si mam delat az 29.,… Dej si sklenicku a a urcite na Tebe ceka pekny darek pod stromeckem! ![]()
Na krev jdu 29. takze do ty doby nez se to potvrdi a doktorka rekne co dal leky jeste musim brat. Uzivejte svatky
Ahoj holky, můžu se přidat? jsem 10 den po ket a dneska mě teda šíleně bolí břicho -vaječníky
to je asi špatně že? Myslíte že to dostanu? Prosssim poraďte ![]()
Ahojte, tak zítra budu týden po KETu, a už pár dní mě pobolívá břicho a od včera bradavky na zmačknutí a zatlačení, ale predpokládám, že to je z utrogestanu. Myslím, že nevydržím ještě týden netestovat, ale zatím se mi do něj ani nechce, kdy vy jste poprvé testovaly a jaky byl vysledek? ![]()
Ahoj holky, tak se opět po několika měsících odmlčení přidám do diskuze
Měla jsem v říjnu třetí stimulaci k IVF, pak hospitalizována pro OHSS, nějaký ten měsíc na fraxiparinu a v prosinci jsem se těšila na KET. Z toho nadšení jsem ale měla spoždění, v lednu Motol měl zavřené oddělení CAR a teď v únoru mam zase spoždění. Snažila jsem se v mezidobí upravit životosprávu, tak mi to asi rozhodilo cyklus. Tak uvažuji jestli už to není nějaký znamení.. ![]()
@radoskalu mi povidej, vždy když čekám, že to mám dostat a od toho dne začít brát léky dostanu to třeba o 2-3dny později. Teď v lednu jsem byla trochu marod, takže to přišlo zase dřív, ale další pokus budu mít až v březnu (ještě čekáme na jedny dodatečný testy krve) asi na to působí i ta psychika
chci teď v únoru zkusit začít užívat misto obyč listovky FERTIPRONU, lepší forma vitamínů a někomu dokáže cyklus srovnat
@yareah Test mi vždy řekli nejdříve provádět v 10.den po KET a je asi lepší si pořídit citlivější test a výsledek zatím bohužel NIC
v březnu další pokus s odběrem vajíček
@JarčaZ Já ji beru už asi 5.měsíc
musím říct, že mi dělá vcelku dobře a taky mi srovnala cyklus, pokud Teda pominu tenhle, už mám týden spoždění. Říkala jsem si, že jsem asi i hnula s váhou, když jsem si upravila jídelníček. Nebo to je psychicky. Zařekla jsem se, že vynechám i vino a od léta jsem snad neměla ani dcl a od pondělí jsem naštvala a řekla si, že na to kašlu a otevřela jsem si červený a večer si dávám 2dcl.
zítra zavolám asi doktorce jestli mám přijít na kontrolu.
Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.
děkuju ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.děkuju
Moc držím pěsti ať to vyjde.
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.děkuju
Ahoj, budu držet palce.. ![]()
Já byla na KETu dnes
a tentokrát jsme to také nikomu neřekli..
Je to moje třetí IVF. V prvním jsme měli jen jedno zdravé embryjko, které se podařilo, ale zjistili VVV, tak jsem byla v 17tt na přerušení.. ![]()
U druhého IVF se nepodařilo oplodnit žádné vajíčko. A u třetího IVF po PGS opět jen jedno zdravé embryjko a to mám ode dneška u sebe ![]()
@Anonymní píše:
Moc držím palečky, Já pořád čekám na vhodný den ke KETu. Kéž by to u nás šlo, aby to někdo netušil, v práci musím hned hlásit, že budu mimo a všichni to se mnou prožívají snad víc než Já sama.
Budu Mít celkově 2.KET, teď Teda 1.ve 3. IVF pokusu..psychika je šílená naprosto ti rozumím, Já pořád nevěděla jak se s tím vypořádat, ale teď jsem našla konečně „vlnu“ po které jet..experimenty ve vaření, čtení a procházky a vypadla jsem na nějakou dobu z práce, kvůli Medrolu tam Teda ani nemůžu..rizikové pracoviště
![]()
@radoskalu @Macamaca @baluuu8 moc děkuju za palce ![]()
@radoskalu tobě taky moc držím palce
musí nám to vyjít přeci… já se snažím zaměstnávat mysl, ale stejně k tomu nakonec nějak sklouznu… do práce chodím od rána do večera takže na procházky apod není čas. v práci hlavu zaměstnám, ale mám tam hodně volného času kdy nad tim pořád přemýšlím
@yareah píše:
@radoskalu @Macamaca @baluuu8 moc děkuju za palce@radoskalu tobě taky moc držím palce
musí nám to vyjít přeci… já se snažím zaměstnávat mysl, ale stejně k tomu nakonec nějak sklouznu… do práce chodím od rána do večera takže na procházky apod není čas. v práci hlavu zaměstnám, ale mám tam hodně volného času kdy nad tim pořád přemýšlím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.