Ket 2016

• Fotoalbum (36)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
24.12.16 08:33

Holky tak dnes 10.den test a bohužel taky NIC, ani duch :( holt nás to bude čekat příští rok leden/únor celé znovu (my už nemáme ani mražáčky)

Jinak všem krásné svátky a ať nám to už příští rok vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.12.16 12:31

@JarčaZ A h jooo, ja to mela vcera stejne :( kdy vysadis prasky? mne se chce uz ted, ale test si mam delat az 29.,… Dej si sklenicku a a urcite na Tebe ceka pekny darek pod stromeckem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.12.16 12:17

Na krev jdu 29. takze do ty doby nez se to potvrdi a doktorka rekne co dal leky jeste musim brat. Uzivejte svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.1.17 20:36

Ahoj holky, můžu se přidat? jsem 10 den po ket a dneska mě teda šíleně bolí břicho -vaječníky :,( to je asi špatně že? Myslíte že to dostanu? Prosssim poraďte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
23.1.17 09:52

Ahojte, tak zítra budu týden po KETu, a už pár dní mě pobolívá břicho a od včera bradavky na zmačknutí a zatlačení, ale predpokládám, že to je z utrogestanu. Myslím, že nevydržím ještě týden netestovat, ale zatím se mi do něj ani nechce, kdy vy jste poprvé testovaly a jaky byl vysledek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.17 19:02

Ahoj holky, tak se opět po několika měsících odmlčení přidám do diskuze :) Měla jsem v říjnu třetí stimulaci k IVF, pak hospitalizována pro OHSS, nějaký ten měsíc na fraxiparinu a v prosinci jsem se těšila na KET. Z toho nadšení jsem ale měla spoždění, v lednu Motol měl zavřené oddělení CAR a teď v únoru mam zase spoždění. Snažila jsem se v mezidobí upravit životosprávu, tak mi to asi rozhodilo cyklus. Tak uvažuji jestli už to není nějaký znamení.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.2.17 21:03

@radoskalu mi povidej, vždy když čekám, že to mám dostat a od toho dne začít brát léky dostanu to třeba o 2-3dny později. Teď v lednu jsem byla trochu marod, takže to přišlo zase dřív, ale další pokus budu mít až v březnu (ještě čekáme na jedny dodatečný testy krve) asi na to působí i ta psychika ;) chci teď v únoru zkusit začít užívat misto obyč listovky FERTIPRONU, lepší forma vitamínů a někomu dokáže cyklus srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.2.17 21:05

@yareah Test mi vždy řekli nejdříve provádět v 10.den po KET a je asi lepší si pořídit citlivější test a výsledek zatím bohužel NIC :? v březnu další pokus s odběrem vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.2.17 22:41

@JarčaZ Já ji beru už asi 5.měsíc :D musím říct, že mi dělá vcelku dobře a taky mi srovnala cyklus, pokud Teda pominu tenhle, už mám týden spoždění. Říkala jsem si, že jsem asi i hnula s váhou, když jsem si upravila jídelníček. Nebo to je psychicky. Zařekla jsem se, že vynechám i vino a od léta jsem snad neměla ani dcl a od pondělí jsem naštvala a řekla si, že na to kašlu a otevřela jsem si červený a večer si dávám 2dcl. :dance: zítra zavolám asi doktorce jestli mám přijít na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 09:12

Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.

děkuju :*

• Citovat
  • Upravit
19749
28.2.17 09:34
@Anonymní píše:
Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.děkuju :*

Moc držím pěsti ať to vyjde. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.2.17 12:41
@Anonymní píše:
Ahojte, rovnou se omlouvam, ze budu anonymni, rada bych zkusila tento pokus tak aby nikdo netusil ze zrovna ja se jdu znovu snazit. Po druhem pokusu KETu jsme si s muzem rekli, ze chvili pockame abych se dala psychicky do kupy, ale shodou okolnosti jsem byla na kontrole těsně před ovulací a když mi řekli že za týden by byl ideální další KET, neváhala jsem. takže ve čtvrtek jdeme na už 3.KET. O to těžší to pro mě je, když je emryjko posledni, které máme. Prosím držte mi palce a piště vaše zkušenosti, pokud se vam nekomu podarilo na 3.pokus.děkuju :*

Ahoj, budu držet palce.. :kytka:
Já byla na KETu dnes :) a tentokrát jsme to také nikomu neřekli..
Je to moje třetí IVF. V prvním jsme měli jen jedno zdravé embryjko, které se podařilo, ale zjistili VVV, tak jsem byla v 17tt na přerušení.. :,(
U druhého IVF se nepodařilo oplodnit žádné vajíčko. A u třetího IVF po PGS opět jen jedno zdravé embryjko a to mám ode dneška u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.2.17 16:16
@Anonymní píše:

Moc držím palečky, Já pořád čekám na vhodný den ke KETu. Kéž by to u nás šlo, aby to někdo netušil, v práci musím hned hlásit, že budu mimo a všichni to se mnou prožívají snad víc než Já sama. :think: Budu Mít celkově 2.KET, teď Teda 1.ve 3. IVF pokusu..psychika je šílená naprosto ti rozumím, Já pořád nevěděla jak se s tím vypořádat, ale teď jsem našla konečně „vlnu“ po které jet..experimenty ve vaření, čtení a procházky a vypadla jsem na nějakou dobu z práce, kvůli Medrolu tam Teda ani nemůžu..rizikové pracoviště :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
28.2.17 16:24

@radoskalu @Macamaca @baluuu8 moc děkuju za palce :)

@radoskalu tobě taky moc držím palce :) musí nám to vyjít přeci… já se snažím zaměstnávat mysl, ale stejně k tomu nakonec nějak sklouznu… do práce chodím od rána do večera takže na procházky apod není čas. v práci hlavu zaměstnám, ale mám tam hodně volného času kdy nad tim pořád přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 16:25
@yareah píše:
@radoskalu @Macamaca @baluuu8 moc děkuju za palce :)@radoskalu tobě taky moc držím palce :) musí nám to vyjít přeci… já se snažím zaměstnávat mysl, ale stejně k tomu nakonec nějak sklouznu… do práce chodím od rána do večera takže na procházky apod není čas. v práci hlavu zaměstnám, ale mám tam hodně volného času kdy nad tim pořád přemýšlím
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.