Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pokud máte tělo zblbla z hormonů…zkuste své tělo podpořit bylinkami např. pít topolovku. Vyzkouseno nyní na vlastním těle.
@Nicollka Ahojky, mohu se Te jenom zeptat, co jsi brala za leky jako pripravu na KET? Pripadne jestli si je mela vsechny hned za sebou?
@Satty od prvního dne estrofem před ketem pridany utrogestan.
@Dorrie ahojky…moc gratuluji k dalším krásným zprávám
Mám za tebe obrovskou radost, jen, tak dál
a prozradis co čekáte? ![]()
@Nicollka Moc mě to mrzí…Jsi statečná…Držím palečky na další pokus ![]()
@petruska26 vám delali pred icsi pgd? Kam chodíte? Mně před čtyřmi lety žádnou pgd nedělali, i když jsme šli na icsi. A ani teď papirech žádný souhlas s pgd nemam
Holky a co vy ostatní, jak jste to měly? Dělali vám pgd?
Díky p. s. My chodíme do Genetiky Plzeň
@EM123 udělali icsi, potom prodloužená kultivace…šestý den udělali blastocystam biopsii a embryjka zamrazili. Vzorecky se potom vyšetřují a čeká se cca 6 týdnů. Takže teď budeme čekat na výsledky. Máme vážně nemocného synka a přenos 25% na další mimi, takže tento postup je pro nás jediná cesta. Dělá se to většinou, když je genetická indikace..genetika v rodině, nebo hodně prodelanych potratů. Chodíme do Motola ![]()
@Dorrie Ahojík, no jsem zvědavá, jdu už zítra. Když my jsme takové malé město, krev posílají do laborky do Prahy a prý to týden trvá.. Nevím, je to hrozně dlouhý. A ultrazvuk mi bude dělat přímo můj doktor v ordinaci, kam normálně chodím.. Ale asi to nebude nic extra.. Ale důvěřuju mu, on je prostě nejlepší
Hlavně, aby bylo miminko zdravé a vše bylo v pořádku. Jestli pohlaví budu vědět až později, to už je jedno..
Takže ty už to takhle všechno víš.. to je paráda!!! A pohlaví je tajný?? Necháte si to pro sebe??? ![]()
@petruska26 @Radůzaaa Ahojky holčinky
No, podle doktora to budou dva kluci
Říkal, že si je tím téměř jistý. Byla jsem v šoku, protože jsem byla přesvědčená minimallně o jedné holce
Ale já jsem šťastná!!! Je mi to úplně jedno, protože my všichni tady moc dobře víme, co nám to dalo námahy a psychické síly, abychom vůbec otěhotněly…natož abychom řešily pohlaví. Moc na vás, holky, myslím a posílám vám pozitivní energii
![]()
@MarkyMM Ahooooooj
Děkuji!!! A jakpak se daří Tobě? Taky na Tebe moc myslím
Kdy se už začne něco dít, ať to můžu sledovat ![]()
@Dorrie Zitra jedu na kontrolu, kdyz bude sliznice OK, naplanujem KET
Dam vedet, dekuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.