KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
13.10.17 13:19

@MarkyMM Jeee, ahojky :hug: Děkuji :* Také na Tebe moc myslím! Těším se, až sem s Peťkou vložíte své pozitivní testíky :dance: :dance: Jsem s vámi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.10.17 13:22

@petruska26 Tak to je skvělý věk i skvělý výsledek!!! :hug: :hug: :hug: To by bylo, aby z toho nějaký mimísek nevzešel! :* Opravdu! Hezky se raduj! Máš proč! :* :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
15.10.17 19:44

Ahoj holky tak druhý ket, jsem pátý den, od včera mám docela silné na levé straně podbřišku. Chvílemi jako by mě píchal čípek. Měly jste některá? Já se tak bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
15.10.17 19:47

@petruska26 neboj bude tam silný bojovnicek nezoufej. @Dorrie doma je doma, teď už půjde vše dobře, pěkně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
15.10.17 20:05

Holky moc děkuji za podporu :srdce:
Včera mi volali, že z těch pěti polo zralých, ještě 3 dozraly…takže celkem bylo zralých 12 a z toho se podařilo oplodnit 9 :srdce:
Netrpělivě čekám na zítra na telefon, jak se embrouškum daří :srdce: pak musí vydržet ještě do středy a překonat tu biopsii…ale nebudu předbíhat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.10.17 07:52

@Nicollka Ja jsem asi tyden po transferu zacla citit jakoby močak kdyz zacina zanet a časteji jsem behala na zachod. Hlavne v noci. A jsou tam //. Jinak pri predchozich transferech jsem mela vsechny mozne priznaky a nic z toho nebylo. Jak se budes sledovat, vsugerujes si cokoliv. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.10.17 10:10

@Dorrie Já mám dnes za sebou odběry krve a příští týden v úterý jdu na ten velký ultrazvuk. Dneska jsem dostala těhotenskou průkazku, juchůůůů… :lol: Jak se ti doma daří?? Všechno ok??? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.10.17 10:12

@petruska26 Petíí, to je náhodou krásný výsledek. Uvidíš, že to bude dobrý.. Já myslím, že šanci máš velkou, aby to dobře dopadlo. Jakou metodou jste si nechávali oplodnit?? ICSI nebo PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.10.17 10:18

Peti tak nakonec vidiíš, překvápka… :)

Anet no právě jsem si řikala, zda mě nechytá močák, vůbec nesleduju příznaky, protože to stejně dělá utrogestan, takže to nemá ani žádný smysl, jsem v pohodě. jen jsem si řikala, že aby se mi nerozjel zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.10.17 10:42

@Nicollka Dokud te to nezacne palit, kdyz jdes na malou, tak je to dobre znameni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.10.17 10:59

@Aneta2017 děuji za uklidnění. zatím nic nepálí tak jedeme dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
16.10.17 12:15

@Radůzaaa Moc děkuji, měli jsme ICSI, to musí k tomu pgd být.
Jinak dneska volali a zatím všech 9 je v pořádku a některé dokonce prý napřed…mám desnou radost, ale nechci nic zakřiknout. Do středy je ještě dlouho :oops:
Jinak moc gratuluji k prukazce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.10.17 16:02

@petruska26 Tak to jsou moc pozitivní zprávy. Mám radost i za tebe!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.10.17 16:53

6 den po Ket

Tak jsem zkusila koupila jsem dve ruzne značky testů a je tam dušík, na fotce ne moc zřetelný ale okem jsem ho videla hned :) snad už se mimoušek nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
16.10.17 17:05

@Nicollka supeeeer, nádhera :srdce: :srdce: moc gratuluji k,,duchovi,, a držím palce dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.