Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak u mě nic nového…to čekání na výsledky PGD je šílené…jsem zvědavá, jak dlouho jim to bude tentokrát trvat..je to nekonečné ![]()
Všechny moc zdravím a posílám pozitivní energii ![]()
@petruska26 Ahoooj
Citim se vselijak
Strida se u me nadeje s depresi, sleduju kazdy pichnuti a pocitam dny do testu. Tentokrat pockam, ale bojim se
Prijde mi, ze cim vic neuspesnych pokusu mam za sebou, tim hur to snasim. Pokud to nevyjde, jsem odhodlana jit hned po Novem roce do dalsiho IVF, nevzdam to ![]()
Drzim ti pesti, at je co nejvic zdravych embryjek. Jak dlouho to obvykle trva ta PGD?
@EM123 Drzim pesti, at je kvalitni uroda! U nas nic noveho, posledni KET nam opet nevysel, takze dalsi IVF nas ceka po Novem roce.
@MarkyMM Díky zítra uvidím…No doktor říkal ve středu, že nečekal, že budu tak dobře reagovat… protože po posledním ivf mi zůstaly cysty na obou stranách…tak nevěděl, jestli nebudou bránit růstu folikulů…Tak jsem zvědavá…kolik se povede a jak se pak budou vyvíjet…
Pěkné naladit na vánoce, zapálit svíčky, pustit pohádky, romantiku… Myslet pozitivně,, nesledovala pichance
no jsem na sebe zvědava příští týden ale toto mám v plánu
No z úrody 30, 4.den 10,5.den 2…no 1 přenos a 1 zamrazeno čekám…a teď čekám, hyperstimulak mi opadnul a znovu se nerozjíždí, tak nevím nevím:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.