Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, všechny vás zdravím a posílám vám všem pro povzbuzení fotečku ze včerejšího ultrazvuku. Jsem přesně 10tt a prcek má 26mm. Vše v pořádku ![]()
Holky, mám nafouklé břicho jak Zeppelin…no nevydržela jsem a koupila si těhotenské testy…a všude jsem dnes narážela na těhotné..v lékárně přede mnou, přímo před domem…a i v práci byly narážky na těhotné…sice to vzniklo takovou úplnou náhodou…prostě jsme testovali vyhledávání v jednom systému…no a co chlapy nenapadlo
co třeba zadat slovo těhotné…a na to šéf, to nechci ani slyšet…no jsem měsíc v práci po rodičovské…asi by ho omýváli, kdyby věděl, že to zkoušíme znovu… ![]()
No jinak máme z 1. IVF 3 letého kluka
sice to chvíli vypadalo na konci 1.trimestru nic moc, ale zabojoval a dál to…
No a tedy musím říct, že jsem nedávno viděla jeden dokument o rakovině, kde se s tím ženská smiřovala 5 let…a dokonce své mámě vynadala, že ona má zemřít, když ji je 70 a ne ona, mladá…tak i já jsem to před tím druhým ivf tedy ketem obrečela, sakryš proč to nejde normálně a proč těm a těm jooo…a i když vím, že se to třeba k někomu vůbec nepovedlo…a jsem šťastná za toho jednoho prcka, co mame a to jak blecha…tak prostě se mi nedaří přelstít rozumem emoce o
a jen se mi zatím podařilo obrousit jejich hroty… ale nějak se s tím zkouším smířit, přijmout to, že to tak prostě máme… A prostě když to na mně přijde, tak to obrečím.
Holky držím palce a přeji pevné nervy, ať s vámi emoce cloumají co nejméně…
ať je tady co nejvíce příběhů se šťastným koncem!!!
![]()
Dnes jsem to nevydržela a testovala 9. den po KET a nic…ale při prvním těhotenství jsem měla slabého ducha, skoro neviditelného až ráno ten den kdy mi brali krev…
Ahoj holky, spinila jste některá až slabounce krvacela třetí den po KET? ![]()
@Terry1991 no jasne. Jeste jsem ti vcera psala, ze to netrpelive vyhlizim a jsem nervozni ze nic. Co bych za to dala. Urcite je do dobre znameni ![]()
@Aneta2017 já vím že jsi to psala, ale potom je z toho člověk stejně nervózní. Hlavně když nic jiného necítím. Uvnitř jsem otekla jako při MS a čipek je nízko. Třetí den je ale brzo asi.
@Terry1991 ja vim. Je to o nervy to cekani. Me uz taky hrabe. Musim porad neco delat, abych se nesledovala a nelitovala ![]()
@Aneta2017 no já od pondělí jsem zavřená doma a jen uklízím, vencim a polehavam. V sobotu už jdu ale do práce a jsem ráda. Leze mi to už na nervy doma.
moc se nepozoruju, ale tohle přehlédnout nešlo. Snažím se nemyslet na to že jsem vůbec v pondělí někde byla.
nechci se zhroutit až to nevyjde. A ty se cítíš dobře jinak? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.