KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
13.9.17 12:16

@Dorrie ježiiiiš, to je krááááása!!! Moc a moc gratuluju a mám šílenou radost!!! :dance: :dance: :dance: To je peckovní fotečka!!! Všechny ty útrapy za to stojí, to je fakt.. Jen tak dál.. Za čtrnáct dní znovu, to vydržíš, bude to dobrý, uvidíš!!! :* :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
13.9.17 22:19

@Dorrie To je krasna fotecka :srdce: :srdce: :srdce: Moc gratuluju a drzim pesti dal :kytka: :kytka: :hug:

@Radůzaaa Zitra drzim taky pesti a tesim se na fotecku ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 07:46

@Radůzaaa Ahoj Radunko. Moc Ti děkuji za krásnou zprávičku :hug: Včera mi bylo pekelně zle :poblion: a do toho jsem opět začala špinit! :( Moc na Tebe myslím, i když píšu tak málo. Moc Ti držím palečky, aby dnes u Tvého doktora vše bylo v pořádku!!! Abys mohla být šťastná a radovat se z miminka :srdce: Uvidíš, vše dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 07:47

@MarkyMM Moc děkuji :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 07:50

@mautasek Moc děkuji :* Ani nevíš, jak moc Ti závidím, že už pomalu končíš 1. trimestr…já už se toho období nemůžu dočkat! A když jsi krvácela, co Ti k tomu řekli? Já jsem z toho na nervy :( Nikdo mi pořádně nic nepoví! Jinak Ti moc gratuluji k holčičce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.9.17 08:04

@Dorrie děkuji. Ke krvácení mi řekli že je to normální a sem tam zaspinim i teď. Vůbec se z krvaceni nestrachuj zbytečně se nervujeme. Vím že se to lehko řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.9.17 09:00

@Dorrie Ahojky, je mi tě líto, jak ti je pořád zle, ale to všechno k tomu určitě patří a ty to dáš, jsi statečná holka!!! Ty dva špunti za to stojí!! :srdce: :srdce:

@MarkyMM @Dorrie Já jsem zvědavá co bude dnes u mě. Jdu až kolem třetí k dr., to bude ještě dlouhý dneska. Včera večer jsem začala špinit a bolelo mě břicho, v noci mě chytla migréna jak prase.. No asi to bylo těma nervama, ačkoliv si to nechci nějak připouštět, muselo to jít ze mě nějak ven.. Snad to bude dobrý. Naštěstí to všechno ustalo a je mi teď už líp, jen bych spala až bych brečela, protože jsem skoro celou noc probděla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 13:20

@Radůzaaa Radu, jsem s Tebou!!! :hug: :hug: :hug: Moc na Tebe myslím! Vše dobře dopadne! :* Tfuj, tfuj, tfuj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
14.9.17 14:08

Holky mooooooc na vás myslím :srdce:
@Dorrie tobě moc gratuluju ke krásným zprávičkám…to je bomba :srdce:
@Radůzaaa tobě také moc držím palce a těším se na krásné zprávičky z dnešní kontroly :*
Všem ostatním taky držím palce, ať všechno postupuje jak má :srdce:
Já už se nemůžu dočkat úterka na tu konzultaci. Jsem zvědavá, jestli budu moct hned začít se stimulaci…nebo čekat na další cyklus. Měla bych to akorát dostat, ale uvidíme, jestli se to tentokrát nespozdi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.9.17 19:02

Ahoj holčinky. Dopadlo to všechno na jedničku, vše je v pořádku. Ani nevíte, jak se mi strašně ulevilo. Já mám takovou radost!!! :dance:
Prďolka měří 7 mm a tluče mu srdíčko jak o závod :srdce: :srdce: :srdce:
Děkuju vám všem za obrovskou podporu a držení všech pěstí a palců :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 19:15

@Radůzaaa Radůůů, no to je parááádní zpráva :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Já měla takový strach, když jsi tak dlouho nepsala… ufff. Jsem moc šťastná s Tebou!!! Nevím, koho bych ale nakopala do zadku za to, jak Tě vystrašili falešným výsledkem HCG! :cert: Ta fotečka je nááádherná :srdce: Raduj se, máš proč! Dnes je Tvůj velký DEN :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.9.17 19:29

@Dorrie Omlouvám se, že jsem psala až tak dlouho, ale nešlo to. Přijeli jsme domů, všem to řekli a všichni se doma náležitě opili, jakou měli radost.. :dance: :dance: :dance:
Taky to s tím výsledkem hcg nechápu, byla to naprostá kravina.. Mám prý krásný vývoj, všechno je tak, jak má být. Zbytečný stresy.. Tak snad už to teď bude jen a jen pohodové a bez problémů.. Ani mě nenapadne se nějak hlídat nebo pozorovat. Kašlu na všechno, chci si to co nejvíc užít a mít radost.. juchůůůůů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.17 19:36

@Radůzaaa Máš naprostou pravdu! Od teď už se nenech nikým vykolejit. Teď už jen samé radosti!!! :* :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.9.17 20:16

@Radůzaaa Ten je kraaasnej!!! :srdce: :srdce: :srdce: Jsem moc rada, ze to dobre dopadlo! :D Ted uz si uzivej pohodicku a rostouci brisko :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.9.17 08:25

Dobré ránko, tak jsem si myslela, jak se dneska konečně dobře vyspím, ale opět migréna a ještě k tomu mě začlo pěkně bolet v krku.. To je otravný.. Tak jsem se hned v začátku nadopovala paralenem a asi jsem tu bolest hlavy podchytila. Krk mi hoří, tak jsem navštívila lékárnu - jsem tam poslední dobou už jako doma.. a paní mi doporučila Septilen - cucací pastilky pro těhotné a kojící - no aspoň něco, ikdyž mi to zatím teda nic nedělá.. V práci nám začli konečně topit, tak sedím pěkně v teploučku, uvařila jsem konev čaje a budu doufat, že mě to brzy přejde..
Přeji všem krásný pátek a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.