KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
7.9.17 19:42

@michelle21 Moc děkuji! :* Omlouvat se nemusíš, nic se přeci nestalo ;) Já Ti také přeji, abys vše zvládla a ten dnešní den - aby byl pro Tebe šťastným začátkem…moc Ti přeji zdravé miminko :srdce: To zlé už máš za sebou, takže teď už to ani jinak být nemůže!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.9.17 19:50

@Dorrie já nevím.. Volala jsem doktorovi. HCG jsem minulý týden měla 1800, dneska 1370. Hcg v některých případech prý může kolísat, ale správně by mělo samozřejmě narůstat. Takže buď je to nějaký záchvěv a bude to dobré (čemuž nevěřím) a nebo mi prostě hcg klesá a je to v pytli. Je to prý tak 50 na 50.. Musím čekat do příšího týdne na utz, teď by tam prý stejně nic vidět nebylo a nedá se nic jiného dělat.. Zatím je mi dobře, pořád stejně, nic mě nebolí, nekrvácím, prostě nic (až na nějakou únavu, bolest prsou).. Takže uvidíme, co se z toho vyvine. Ale už teď jsem z toho přešlá a začínám se připravovat na nejhorší. Dr. mi taky řekl, že hodnota hcg není směrodatná, ať se tím zas tak moc neřídím, že jsem se teď zbytečně vystresovala. Důležitý je vývoj embryjka, ale ten se tedy pozná až z toho utz. Tak jediné, co mi teď zbývá je věřit a doufat..
Když to nedopadne, máme v mrazáku ještě dalších 10 kousků.. :srdce:
Jinak dneska je to přesně 14 dní od transferu.
jooo a samozřejmě to může být také laboratoří. Byla jsem totiž dnes v jiné než minulý týden. Prý se to může rozcházet.. Ale že by o tolik??
Děkuju moc za podporu, ale asi to neklapne.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.17 07:43

@michelle21 Děkuju ti za podporu, moc si toho vážím. Podělala jsem si to sama tím, že jsem tam vůbec šla.. Mrkni na to, co jsem psala včera @Dorrie, zapomněla jsem tě označit. Jen jsem se zbytečně teď vystresovala.. No nic, včera jsem si trochu pobrečela, ale už je to dobrý. Jsem připravená na nejhorší. Holt už mě teď asi nemůže nic překvapit. Budu trpělivě čekat do příštího týdne na utz a uvidím, jak to bude vypadat. Holky máte toho za sebou toli… mrzí mě to.. Pro mě je tohle úplně nové, první těhu, kdy jsem úplně poprvé viděla ty vytoužený // na testu.. Po dvou neúspěšných iui, první ivf s odloženým transferem kvůli podezření ohss.. čekala jsem do těď, budu čekat dál.. Tím, že je to pro mě „poprvé“ byla jsem až moc natěšená a hodně si věřila, že to vyjde.. Teď už si víc uvědomuju, že to tak být nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.17 07:46

@Dorrie Jinak s tím Prednisonem fakt nevím.. Měla jsem už ve stimulačním protokolu napsáno „brát do těhotenského testu“. Tak to bylo napsáno z caru a můj dr mi to minulý týden potvrdil, když jsem tam byla na té krvi, řekl mi že ho už můžu vysadit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.9.17 12:25

Holky, vcera jsem tu nebyla a ted koukam, co se deje.

@Radůzaaa to jsem ti prave chtela rict, ze se ty laboratore muzou lisit temi vysledky! Drzim moc moc pesti, at je vsechno v poradku :hug: :hug: :hug: To cekani na uz ted bude dlouhe, ale verim, ze bude vsechno jak ma byt :hug:

@Dorrie U tebe jakbysmet :hug: Uz mate jedno srdicko, to je krasa! Drobecci jsou bojovnicci, jen tak se vypudit nenechaji ;)

Holky, drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.17 13:30

@michelle21 Máš na to svůj názor a myslím si, že na tom klidně může být i něco pravdy.. Já netuším.. Nikdy jsem na žádném vyšetření nebyla, protože jsem nikdy neměla žádné problémy. Tohle je moje první ivf a první otěhotnění (chyba na straně manžela, špatný spermiogram).. Pokud nastane nějaký problém, zřejmě nebude od věci hledat chybu.. Takže ten Prednison jsem podle mě měla jen jako preventivně, jak píšeš.. poslouchala jsem pokyny doktorů.. No teď už to každopádně nezachráním, buď mimís odejde a nebo vydrží i bez prednisonu.. Děkuju ti za podporu, moc si toho vážím, víš toho určitě víc než já a asi jsem to i potřebovala slyšet od někoho „zkušenějšího“ ;) Čekání bude dlouhý, ale zvládla jsem to dosud, zvládnu to i nadále.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.9.17 18:47

Ahoj holky, moc se omlouvám, že nepíšu. Je mi hrozně zle :poblion: :poblion: :poblion: A do toho ty občasné silné bolesti břicha + slabé krvácení. Dnes v noci jsme zas jeli na pohotovost, vzbudila mě bolest břicha + červená krev :( Doktor řekl, že je vše v pořádku, viděl dvě tlukoucí :srdce: :srdce: Ale našel u embryjek dva hematomy! Tak musím ležet a modlit se… Myslím na vás na všechny a držím pěsti! Jen nemůžu tak často psát… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
8.9.17 19:25

@Dorrie jeeee, chudinko…vydrž :srdce: posílám spoustu energie a pozitivní nálady :hug: :hug: Hlavně, že byla vidět srdíčka :srdce:
Budu na tebe myslet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
8.9.17 20:28

@Dorrie Vubec se neomlouvej prosim te :hug: :hug: Odpocivej a bud v klidu, vsechno dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.17 22:13

@Dorrie @Radůzaaa Holky, prosim, dotazek. Zvysovali vam davky leku po pozitivnim testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.9.17 08:38

@michelle21 Ahojky, omlouvám se, že píšu až teď, včera jsme si udělali výlet s rodinkou do Valtic a tak se dostávám ke psaní až teď. Jen tak mimochodem, super odreagování, do čtvrtka už to uteče.. Koukám, jaký máš zkušenosti s Prednisonem a vůbec celkově s početím a těhotenstvím.. sakra, jen si říkám, jen ať nemusím takové věci řešit i já. Zní to sobecky, ale tak to nemyslím.. Je mi to líto, co všechno jsi musela prožít a zažít a vyzkoušet atd.. A vlastně zatím žádný výsledek.. to je fakt na prdek.. Nezávidím ti to ani trošičku. Do teď jsem si neuměla ani představit, co všechno některé tady z vás musí prožívat.. Ze všeho se raduju a snažím se užívat si ty daný momentální hezký stavy, ale už si mnohem víc začínám uvědomovat, že to není žádná sranda. Přeju ti, ať se ti do budoucna zadaří a ať to jde hladce!!
Mě zatím pořád nic není, nepociťuju nějak nic zvláštního (jen ty bolavá prsa, trochu únava a sem tam pocity na zvracení, stále zácpa..) Je to pořád stejný. říkám si, kdyby se něco dělo, přeci bych musela krvácet nebo něco.. asi bych poznala, že něco není v pořádku nebo ne??? Zatím si to tak vysvětluju a snažím se na to raději nemyslet (pokud to jde) a být v klidu.. Raději ani nechci pomyslet na to, co se bude odehrávat potom, pokud ve čtvrtek dr nic neuvidí.. revize?? Vůbec nevím pomalu ani co to je.. jen to tu občas čtu..
Kočko, přeju hezký zbytek víkendu!!! A ještě jednou díky za tvá slova. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.9.17 08:42

@Dorrie Ahojík, teda ty si s těma prďolkama užíváš :poblion: Zkus to vydržet a snad bude líp ;) Myslím na tebe pořád a říkám si, jak těžký to pro tebe musí být..Jinak já se stále držím, zatím mi nic není, ale do čtvrtka to ještě pár dní musím vydržet.. Bojím se, že to neklaplo… ikdyž stále doufám, že to byl jen nějaký záchvěv.. Všechny příznaky pořád stejný.. Kdyby se něco dělo, přeci bych to na sobě asi měla nějak poznat néé?? Nevím, je to divný…
@MarkyMM Dávky léků mě nezvyšovali. Brala jsem Prednison, ten jsem dokonce po těhotenském testu měla vysadit a Utrogestan stále 2-2-2. Jinak nic.. Co bereš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.9.17 08:58

@Radůzaaa Aha, ty jsi totiz mela KET v prirozenem cyklu, ja jsem zapomnela. Me zajimaji spis ty estrogeny, co se berou jeste pred KETem. Ja mam estrahexal a estrofem. Ale dik za odpoved. Drzim pesti, at je brzy ctvrtek a vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.9.17 15:35

@petruska26 @MarkyMM Holky moje zlaté :srdce: Moc vám děkuji za milá a povzbudivá slova :hug: :hug: Snažím se… a myslím i na vás, už se vám blíží IVF :dance: Budu tady s vámi a držet vám všechny palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.9.17 15:41

@Radůzaaa Radunko, neboj se. Kdyby doktor na UTZ nic neviděl, rozhodně na revizi nepůjdeš. Poradila by si příroda. Jednalo by se o tzv. biochemické těhotenství (mimi se chytilo a posléze pustlio). Měla jsem to tak před měsícem. Jen se vysadí prášky a dorazí silnější menstruace. Hned další cyklus jsem šla na KET. To ale nemusí být Tvůj případ! :hug: Třeba je vše v pořádku! Já měla u biochemka velmi nízké HCG už od začátku…to Ty nemáš…a taky jsem špinila! Snaž se být v klidu! Už za chvilku budeš mít UTZ. Myslím na Tebe!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.