Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radůzaaa @petruska26 Ahoj holky, ja jsem dnes byla na uz a tentokrat mam nizkou sliznici, takze KET se nekona
Vyfasla jsem zadanku na hysteroskopii a objednali me na 18.10. Tak prvne sem z toho byla dost otravena, je to letos uz treti hysteroskopie, ale co uz, kdyz ta sliznice stejne nenarostla ![]()
Na vas myslim a drzim pesti!
@petruska26 Je mi jasný, že se to vleče, ale taky bych byla natěšená, že mě čeká něco nového, to je dobře, že se těšíš.
@MarkyMM To mě mrzí zlato! Sakra, to je smůla.. co ti na to říct.. bojuj dál, jednou to vyjít musí!! Budu neustále držet palečky a myslet na tebe ![]()
Holky mě je pořád stejně, v pohodě. Chřipka už mě snad opouští. Taky myslím na @Dorrie jak se jí asi daří..
Byla jsem teď v úterý na KET a to čekání je… :
![]()
@petruska26 Díky. Modlím se, aby to stastne dopadlo.Drzi palce i ostatním. Tohle bylo nase jediné zmrazené…
Ahoj holčičky..tak jakpak se daří…dneska bylo krásné sluníčko..tak alespoň trochu pozitivní energie
mě čeká v pondělí kontrolní utz a začnu denně pichat Fostimon…tak jsem zvědavá, co mě čeká ![]()
@petruska26 Ahoj Petii, nakonec to docela utika, ze? U me se KET odlozil kvuli nizke sliznici. 18.10. jdu na hysteroskopii a po ni se uvidi. Drzim pesti s tesim se na zpravicky ![]()
@MarkyMM jojo, celkem to utíká
a kvůli čemu jdeš na hysteroskopii? Držím pěsti, ať to dobře dopadne a KET může být co nejdříve ![]()
@petruska26 Kvuli te nizke sliznici, aby se zjistilo, jestli neco nebrani tomu rustu ![]()
@MarkyMM Aha, tak zase je dobře, že se bude vědět, co a jak
tak budu držet palečky, ať to dobře dopadne a můžeš si jít brzy pro miminko ![]()
Nějak jsem z těch prášku zblbla, někdy cítím jako pnutí na vaječnících, v břiše, jindy se cítím nafouklá a jindy zase splasklá…Chvíli v euforii a chvíli ko, taky to s vámi takhle mlátí?!
…Na krev jdu až v úterý 10.10. M.
@EM123 Ahojky…to je asi normální
Hormony jsou divočina
Držím palce na odběr ![]()
Tak dneska kontrolní UTZ dopadl dobře a ode dněška začínám píchat fostimon..docela velké dávky, tak jsem zvědavá
V pátek další utz a uvidíme, co dál ![]()
@petruska26 píše:
@EM123 Ahojky…to je asi normálníHormony jsou divočina
Držím palce na odběr
To tedy jsou…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.