Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MarkyMM Ahojky. Teprve teď jsem si všimla Tvého dotazu ohledně zvyšování léků. Mně po pozitivním testu zůstaly všechny dávky léků stejně vysoké (půl tablety Prednisonu každé ráno, Estrofem 1×1×1 a Utrogestan 2×2×2). Jen má doktorka na štítnou žlázu navýšila dávku Euthyroxu. Ještě před začátkem těhu jsem začala brát těhotenské vitamíny Femibion, pila ananasový džus. Teď beru ještě 3× denně Magnesium a Ascorutin (to mám proti tomu krvácení). No víc už jsem toho dostat nemohla ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Jsem 3 dny po ketu expandovane blastocysty. Jedine co zatim pozoruji je bolest v krizi a trochu nevolnost, ale ta muze byt z leku.. jinak mam delohu otocenoi dozadu tak ta bolest v krizi muze byt tim.. je to nekonecne a ta nervozita:(
@Zuzanaskutec Jasne, vitej, aspon ti rychleji utece to cekani
Drzim pesti! ![]()
@Radůzaaa Prednison mám do 10. tt. Většina holek ho ale vysazuje až ve 12. tt.
@Nicollka To je zvláštní. Tak si zajdi na gyndu, ať Ti menstruaci vyvolají.
@Zuzanaskutec Vítej mezi námi
Přeji Ti hodně štěstí, ať se zadaří!!!
@Dorrie počkám do pátku a začnu plašit. Měla jsem teď tedy mám šílené moc hlenu, tak jestli nebyla ovu až tak pozdě potom to vždy do týdne došlo.
Holky.. blbá otázka… Jak chodíte na utz když si zavádíte utrouš?? Radši si to ani nepředstavuju
Ale asi je to normální, žejo??? Myslim tim to, že prostě nebudu čistá.. bože to bude trapný.. Polykat ho nemůžu, je mi z něho zle. Jedině to trochu časově oddálit.. ![]()
@Radůzaaa Já si ho zavádím také spodem
Jen si ho vždy vezmu o něco dříve. Po dvou hodinách od vložení se mírně osprchuju a pak vyrážím na gyndu.. Neboj, doktoři jsou zvyklí ![]()
Dobré ranko, holky
Tak jsem byla na UTZ a vše je v pořádku, jupííí
Hematomy se vstřebaly!!! To nekonečné ležení stálo za to!
A viděli jsme naše dvě kuličky v bříšku i s pulzujícími srdíčky
Další kontrolu máme až za dva týdny ![]()
@Dorrie krásný, gratuluji
. Všem ostatním držím palce ať to brzo vyjde a taky se budete radovat. My už jsme 11 týden, za 14 dní nás čeká první screening. Sem tam spinim nekdy méně a nekdy opravdu hodně takže taky většinou ležím ( ale ten nepořádek doma mě fakt štve, ale úklid počká jen aby bylo vše v pořádku. Na ultrazvuku máme pěkně akční miminko, tedy holčičku protože mi doktorka mohla prozradit pohlaví když jsme měly PGD. Všechny se ti držte ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.