KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
11.9.17 10:32

@MarkyMM Ahojky. Teprve teď jsem si všimla Tvého dotazu ohledně zvyšování léků. Mně po pozitivním testu zůstaly všechny dávky léků stejně vysoké (půl tablety Prednisonu každé ráno, Estrofem 1×1×1 a Utrogestan 2×2×2). Jen má doktorka na štítnou žlázu navýšila dávku Euthyroxu. Ještě před začátkem těhu jsem začala brát těhotenské vitamíny Femibion, pila ananasový džus. Teď beru ještě 3× denně Magnesium a Ascorutin (to mám proti tomu krvácení). No víc už jsem toho dostat nemohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.9.17 11:46

@Dorrie A jak dlouho ti nechají ten Prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 12:14

Ahoj holky, muzu se pridat? Jsem 3 dny po ketu expandovane blastocysty. Jedine co zatim pozoruji je bolest v krizi a trochu nevolnost, ale ta muze byt z leku.. jinak mam delohu otocenoi dozadu tak ta bolest v krizi muze byt tim.. je to nekonecne a ta nervozita:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.9.17 12:57

@Dorrie Dekuju za vycerpavajici odpoved :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.9.17 12:59

@Zuzanaskutec Jasne, vitej, aspon ti rychleji utece to cekani ;) Drzim pesti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
11.9.17 13:00

Tak holky hlásím 33DC a ms stále nikde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.9.17 16:23

@Radůzaaa Prednison mám do 10. tt. Většina holek ho ale vysazuje až ve 12. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.9.17 16:24

@Nicollka To je zvláštní. Tak si zajdi na gyndu, ať Ti menstruaci vyvolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.9.17 16:26

@Zuzanaskutec Vítej mezi námi :hug: Přeji Ti hodně štěstí, ať se zadaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.9.17 07:07

@Dorrie počkám do pátku a začnu plašit. Měla jsem teď tedy mám šílené moc hlenu, tak jestli nebyla ovu až tak pozdě potom to vždy do týdne došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.9.17 13:15

Holky.. blbá otázka… Jak chodíte na utz když si zavádíte utrouš?? Radši si to ani nepředstavuju :roll: Ale asi je to normální, žejo??? Myslim tim to, že prostě nebudu čistá.. bože to bude trapný.. Polykat ho nemůžu, je mi z něho zle. Jedině to trochu časově oddálit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.9.17 13:34

@Radůzaaa Já si ho zavádím také spodem :) Jen si ho vždy vezmu o něco dříve. Po dvou hodinách od vložení se mírně osprchuju a pak vyrážím na gyndu.. Neboj, doktoři jsou zvyklí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.9.17 14:24

@Dorrie Díky za info :lol: :lol: :lol: Ve čtvrtek jdu „na prasáka“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.9.17 09:37

Dobré ranko, holky :mavam: Tak jsem byla na UTZ a vše je v pořádku, jupííí :dance: :dance: :dance: Hematomy se vstřebaly!!! To nekonečné ležení stálo za to! :D A viděli jsme naše dvě kuličky v bříšku i s pulzujícími srdíčky :srdce: :srdce: Další kontrolu máme až za dva týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.9.17 11:02

@Dorrie krásný, gratuluji :potlesk:. Všem ostatním držím palce ať to brzo vyjde a taky se budete radovat. My už jsme 11 týden, za 14 dní nás čeká první screening. Sem tam spinim nekdy méně a nekdy opravdu hodně takže taky většinou ležím ( ale ten nepořádek doma mě fakt štve, ale úklid počká jen aby bylo vše v pořádku. Na ultrazvuku máme pěkně akční miminko, tedy holčičku protože mi doktorka mohla prozradit pohlaví když jsme měly PGD. Všechny se ti držte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.