Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@La_netka píše: Více
No jsem zvědavá na ráno, kéž by to vyšlo ![]()
Jinak mi není vůbec nic, od odpoledne mě začaly bolet prsa, ale to mě bolí i před MS ![]()
@SomINA mám radost úplně za tebe
ale myslíš, že by to mohlo být těhu? Určitě to zkus zítra ráno znovu, ale bylo to by super!!
mi se dneska zdálo o transferu dost podrobně. Neuvěřitelné ![]()
@La_netka jsem taky zvědavá, jestli to vydržíš
![]()
Dobré ránko ![]()
Muj ranní test… Jsem z toho dost v rozpacích, je to fakt brzo, ale zase po těch 2 pokusech vím, že ovitrelle jsem už neměla (i z krve)… Tak premyslim, jestli si dnes a v pondeli dojdu na krev, nebo jestli budu dělat jen testy ![]()
@SomINA woooooow
paráda, já bych šla hned na krev!! Holky a myslíte že když půjdu pak na krev ráno, odpo budou výsledky? Moje gynda jede jen pondělí a středa. Už se tak těším! Přemýšlím, že půjdu na tu krev 7 dní po ket ať ušetřím za testy, má to smysl tak brzy?
@kkkk11 tak já půjdu 😀 mám výsledky v synlab cca za 2-3 hod. Po odběru… Ale stejně by pro mě byl směrodatný až odběr v pondělí… Ale něco tam asi bude
jsem šťastná že konečně mám naději, že se povedlo, ale na druhou stranu jsem nohama na zemi a vím že musím počkat ![]()
Myslím, že 7. Den je ok, z diskuzí jde vidět, že 7. Den už mívají i duchy, ale zase jsou i výjimky.. záleží co je lepší pro tebe, aby ses nestresovala
mně nejvíc stresuje, že nevím a testuju brzo… Prostě to nevydržím, i když vím, že je lepší počkat ![]()
@SomINA tak to je rychlovka, hned budeš vědět, kolik máš hcg a v pondělí si můžeš dojít znova, nebo budeš už mít na testu dálnici a nemusíš chodit vůbec ![]()
Jako popravdě jak to tu pročítám, tak mě také láká testovat co nejdřív
ale budu se opakovat, první dvě čárky v životě chci mít z hcg a né z ovitrelle
takže vydržím buď 7.den na krev, nebo pak jedině až v pondělí krev a to už bude 12D a můžu dělat i test. Já už se nemůžu dočkat středy
těším se na další transfer.
@SomINA Ahoj, to už je krásně vidět, myslím, že je to jasné
.
Ahoj, já mám za sebou první ET a dle testu to vypadá negativně. V pondělí jdu ještě na krev. Ale už se smiřuji a plánuji dál. Mám jedno zamrazene, takže předpokládám, že za měsíc bude KET. Tak se tu k vám přidám 🙂
@Miney12 vítáme tě
to mě mrzí,
ale ještě neztracej naději
a řekneš nám něco o sobě ještě? Přidám tě k nám do tabulky ![]()
Ahoj holky, do teď jsem zde byla tichý pozorovatel, ale nervy pracují a přidávám se do skupiny. Ve středu 10.7. jsem byla na ET třídenní moruly, je to pro mě velký experiment, tak jsem víc nervní, než kdy jindy (už za sebou mám 4 kety, z toho jedno ZT a biochemko).
@SomINA krásnej test!!! ![]()
@kkkk11 No asi tak
Ale tak snad teď v létě nám to konečně výjde
A můžu se tě ještě zeptat proč jsi měla ty první Kety řízené? Doktoři většinou upřednostňují nativ ne?
Já teda mám dneska docela bolesti z toho Ovitrelle a vaječníky pěkně tlačí
Mám teda tento cyklus na každém vaječníku jedno vajíčko, tak asi o to víc to bolí
Ty se cítíš jak? Jinak sliznice byla na posledním utz 11 mm, tak snad nebude už moc vysoká. Četla jsem, že v některých centrech už nad 12 mm nevkládají
A je mi 36 a zatím dítě žádné, tak to můžeš připsat do tabulky ![]()
@Dulinka934 nevím, proč byly řízené vlastně
a cítím se přesně tak, jak píšeš, mám na každé straně jeden folikul a jsou větší, takže mám také dneska bolesti. Mám ovu i dle BT. Od středy ovitrelle a
sliznice 10mm, máme to hodně podobné ![]()
Ty jooo tak to jsem neslyšela, že nad 12 mm nevkladaji ![]()
@Olivaolivova2013 vítej a klidně piš. Hodně to pomáhá ![]()
@kkkk11 Tak to teda je mazec, že máš taky na každém vaječníku vajíčko
Já právě říkala doktorovi, že jsem to v životě neměla, že mám vždy jen jedno vajíčko a strany se mi pravidelně střídají. Asi je to taková raritka
Jinak tento cyklus piju bylinkový čaj měsíček, kopřiva, řebrícek v poměru 3:2:1., tak asi proto ta sliznice tak vysoká. Normálně mám taky 10mm. Věřím, že ti ten nativ sedne víc. Zase jako proč do sebe zbytečně rvát další hormony, když máš všechno na jedničku
U mě je asi trochu problém s pánevním dnem. Chodím na Fyzio i na per rektum, ale štejně ty vazy tam mám ztuhlé a zádá pobolivaji občas
No snažím se cvičit a odkládat to dál nechci.
@Dulinka934 je to mazec
dominuje mi pravý, to je vždycky bolest, co 3 měsíce třeba cítím lehce levý, nebo oba dva
Bylinky ti určitě pomohly, já pila pár dní ten 100% grep, ale může to být i náhoda. Mám sedavou práci, takže záda mě trápí pořád, pánevní dno zpevněno určitě mám z konkrétního sportu, který jsem teď před pár měsíci přestala dělat, abych mohla otěhotnět. Ono to pánevní dno a zablokované esíčko je taky záhada ![]()