KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
22.4.21 14:58

@Koika.ahoj Ted - hlavne do toho patku, max. pak do KET, pak uz ne :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.4.21 15:15

@BaraodKolina tak já si dneska dám. Víno mám ráda tak si to naordinuju :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 15:23

@Růža88 ahoj, vítej, duch je krásný na 6. den :palec: :hug:

@Koika.ahoj Ahoj, taky vítej :) Já to takhle měla jednou, nativní cyklus (tzn., že jsem nebrala estrofem) a 9 DC jen malé folikuly..řekla mi, že buď ovulace proběhla (musela jsrm na krev-podle výše progesteronu to poznají)-progest. byl nízký, tak ovulace nebyla, šla jsem znovu asi za 3 dny na utz a pořád jen malé folikuly, tak mi rekla, že to je anovulační cyklus a že bohužel na ket nemohu. Další cyklus jsem od 2DC brala estrofem (=řízený cyklus..to není ovulace vůbec a ket je víceméně jistota, pokud je dobrá sliznice) a šla na ket 16DC. Tak držím palečky, ať to dominantní folikul dožene a máš dobrou sliznici. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 15:33

Holky, tak jsem doma. Utz mi nedělal, že by tam nic neviděl, ale hcg 7. den po ket 35, což je prý standardní hodnota a kdyby to od pondělí embryjko vzdalo, tak by prý taková hodnota nebyla. Potvrdil mi, že jsem těhotná a že by flintu do žita ještě neházel :srdce: Že samozřejmě netvrdí, že se těhotenství udrží, ale zatim prý dobrý, že krvácení je normální. Chtěl mi něco píchnout proti krvacení, ale pak si to rozmyslel, když beru clexane na ředění krve, že by to byla jen injekce proti injekci. Ale navýšil mi léky. Progesteron jsem měla 60, to je prý dost, ale estrogen že mám hraniční a ten mi zvedl na 3×2. +zvýšil ascorutin. A mám přijít na hcg až příští pátek + utz, že už by mohlo být něco vidět. Mimoděložní nevyloučil, ale řikal, že je to teď malý, tak i kdyby bylo, že mě to zatim nehrožuje. Byl milej, ale proč krvacim taky netuší. Tak holky jedu dál a uvidíme. Test jsem si udělala až teď odpo a snad zesílil :srdce:, tak se budu modlit :andel:, protože jinak vesele krvácím dál.

Příspěvek upraven 22.04.21 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034

@Tvojeteta zvědavá jsem, ale počkám si ještě pár dnů :oops: je mi příjemná momentální nevědomost..jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží :lol: jakmile začnu testit tak pojedu každý den a budu mít nervy že není ukázková ta čárka :cert:
Dneska je mi nejak divně.. Asi mám náběh na migrénu možná i díky 12ti leté přítelově puberťandě která imrvére mele pantem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611

LENZETTO DOTAZ

Holky, vy co si stříkáte Lenzetto, tak mám na vás dotaz… kolikrát se mi stane, že když si stříknu na ruku, tak vyjde jen malinkaté množství a musím stříknout znovu, aby to udělalo takové to “kolo”. Nenaruší mi to nějak tu hladinu hormonů, kterou mám do sebe dostat? To jsou všechny ty aplikátory tak debilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.4.21 15:34

@Pavluja díky za info :-)
beru už měsíc 1 tabletu 4mg Metypreth a jednu tabletu kyseliny listové s tím že prý až bude jasné kdy půjdu na KET tak zvýším Metypreth na 2 tablety. Beru to protože mám alergii na spermie a potřebuji poddtlačit imunitní systém.

No jsem na to zvědavá. Je to věda :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.4.21 15:38

@Pavluja
To je dobrý!!! Pošli fotku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 16:00

@Tvojeteta :hug:
tak tahle dneska (testuju odpo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
22.4.21 16:06

@Pavluja
Jooo to tam je :srdce: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
22.4.21 16:09

Ahoj holky, preji vam vsem hodne stesti at vam to vyjde :hug: Me ceka v utery ultrazvuk a kdyz bude sliznice dobra tak do tydne snad KET.Ctu tady hodne ze doporučujete červené vino.Muzu teda taky treba od dneska sklenku kazdy den nez bude KET? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 16:16

@Miroslava66 už jsem zvědavá na další testík :lol: :hug: Tak ať se to hezky připraví a dáš sem rovnou dálnice :hug: Odpočívej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 16:19

@Tvojeteta děkuju :hug: hlavně, aby prcek ustál všechny ty komplikace :srdce: Těším se zítra na tvůj testík, to určitě hezky poskočí :hug: To bysme pak měly něco jako dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 16:20

@Martina1147 ahoj, to si určitě dej i před transferem, hezky to prokrví sliznici :D Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
22.4.21 16:32

@Anonymka Ka co ti řekl ten Lacheta? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie