Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zetmi kazde tehu je jine a jinak stoupa hcg. Ja ted mela ducha 4.den, minule 7.den.
@lumr to je pravda, příští čtvrtek jdu stejně na krev tak to je poslední slovo ![]()
@Ejminka11 a u těch přecházejících si neměla nikdy ani ducha a nebo to nějak nedopadlo? já mám právě jít na 4 transfer a už taky neví co se mnou, tak budu doufat, že to klapne.
Ahoj holky, ráda bych se přidala do této skupiny, doufám, že to nevadí. Dnes jsem 6. den po KETu šestidenní blastocysty. Zařekla jsem se, že testovat budu až tak 11. den, ale samozřejmě jsem to nevydržela. Vím, že je ještě brzy, ale mám hrozný strach, protože po 1. IVF nám přežilo jen jedno embryo
Zdá se mi, že na testu je trošku stín, ale nevím, jestli mi už spíš nehrabe. Co na to říkáte?
@Zuzule2014 u jednoho sem měla od 6dne ducha který sílil ale 10den už slábl a do 14dne už bylo bílo..
Po 3ketech sme nechali udělat Era testy kde se zjistilo že mám implantacni okno posunuté pak byl 4ket a bylo to biochemické a teď čekám doufám že tenhle ket vyjde.
Kam chodíš do Car
@Růža88 ahoooj
taky jsem dnes 6.den po KET 🙂 na testování takhle brzy ale nemám koule 🙈 to tě obdivuju, já zkusím testnout zítra. Každopádně dušíka tam vidím 🙂
@kambalaka no já jsem to taky chtěla vydržet, ale dneska to na mě nějak padlo a měla jsem hrozné nutkání zkusit zjistit, jestli se tam dole něco děje 😁Tak držím pěsti, aby se tam zítra objevila druhá čárka🍀
Teda holky, to jste mě potěšily🙂Já jsem si říkala, že se možná jen snažím tam ten proužek vidět. Snad bude sílit🙏
@Růža88 mne se druhá čárka ukázala vždy, bohužel to zatím ještě nikdy nedopadlo a HCG jsem měla nízké, tak doufám, že do pětice všeho dobrého 😁