KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
21.4.21 20:16

@šmoulililinka a nedá si říct a nedá pagaza jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 20:24

@Zetmi to je asi vazne nemoc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 20:30

@šmoulililinka pusť si nějaký pěkný film a vykasli se na zprávy my doma víc jak půlrok na televizinecumime my jenom filmy a seriály a nechybí nám to když chci se něco dozvědět tak si v práci otevřu internet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 20:39

@ancksunamun to souhlasím že nejsou všemohoucí.. Moc ti přeji aby ti to vyšlo!! :hug: ponožky máš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 20:42

@Miroslava66 jasnee :lol: na transfer opicaky :dance: a hned po se prezuju do nejakejch hoodne teplejch :lol: dekujuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 20:45
@šmoulililinka píše:
@Miroslava66 ty castky tam jsou pecka no, ale chodim tam leta na gyndu a manzel rikal nac delat vysetreni a ivf jinde kdyz tady o me vi vse

Souhlasím, ja tam chodím 3roky kdy jsem po přestěhování potřebovala udělat revizi a mám to kousek od bydlení a už jsem tam zůstala i na to IVF. Přemýšlela jsem ze bych šla do levnějšího ale už to tam znám, tak se mi nechce měnit prostředí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.4.21 21:06

@Zetmi a máš geneticky vyšetřené embrya? já právě ne, už jsem byla 3 x na KET a taky nic…dr.uz neví co se mnou, ale říkala, že to taky může být tím, že nejsou embrya vyšetřená…už máme poslední 2,tak se budu modlit, aby byla kvalitní a klaplo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 23:09

@ancksunamun tak opičáci, pěkně se postarejte o paničku, ať nám hezky otěhotní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 23:20

@Zuzule2014 snad to bude dobrý, co jsem pochopila, tak ani vyšetřená embryjka nejsou záruka..kontroluje se jen nepatrná část embryjka, takže když je v pořádku, zvyšuje to pravděpodobnost úspěchu, ale neznamená to, že zbytek embryjka je zcela v pořádku a taky se může stát, že tam něco najdou, embryjko vyřadí a ono by zrovna tu chybičku ustálo a problém by nebyl. Nejsem odborník a nemůžu to potvrdit s určitostí, ale takhle jsem to pochopila z informací, co jsem načetla. Nechci mystifikovat, ale přijde mi to věrohodné. Takhle embryjkům dáš šanci a ostatní je na přírodě. Moc držím palečky, nesmutni, že nejsou vyšetřená a zkus jim věřit. Vidíme, jak se příroda dere o život, semínka klíčí v poušti, v betonu..embryjka taky dělají co můžou, aby vyrostli.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 23:23

@ancksunamun a už jsi poslala fotku opičáků? :lol: teď si nejsem jistá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 23:40

@šmoulililinka prosim tě, zkus to nesledovat :hug:…kohouti na smetišti pořád poměřují síly… co nemůžeme ovlivnit (pokud nechceš jít lobovat někam před ambasádu), nechme těm, kteří tomu rozumí nebo se o to aspoň snaží.. chybí tam ženská něha, laskavost a co si budem povídat ženské uvažování… čistě chlapské záležitosti (i většina političek musí mít jistý mužský hormon) nemůžeme řešit ani chápat…není to sranda, když to zasahuje do životů všech, to je jasný, ale fakt s tim nic nenaděláme…jak radí holky, pusť si film či lépe si přečti knížku a zkus vědomě tyto zprávy nesledovat.. rozumím ti, že to není snadné, máš strach a nutí tě to sledovat, ale chce to jen trénovat, bude ti líp, věř mi. :hug: Já to nesleduju a co potřebuju vědět, abych nebyla mimo obraz, to se ke mně stejně donese. Drž se, kočko, máš v sobě život, radost…pusť mu tam nějakou písničku a mrkni třeba na zoom na zvířátka ;) Ať je ti líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 23:42

Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
22.4.21 05:09

@Zuzule2014 nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
22.4.21 05:10

Ať točím jak točím a cucim jak cucim tak nic :? :( tak to vidím že to nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.4.21 07:11

Ahoj holky asi je zase konec :,(, od rána bulím jak želva, dělala jsem si test 2× a je slabší než včera, teď ráno jsem volala do iscare, kolem oběda mi bude volat Lacheta, tak uvidím co mi řekne. Je mi úplně na nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí