Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja je to velmi nadějné!!! Je tam čárka a silnější, takže krvácet můžeš opravdu z hematomu, věřím že ti to spravilo náladu a teď už víc věříš tak jako my celou dobu!! Zítra bude jasno ![]()
@Tvojeteta jsi zlatý člověk!!
Zítra chceme další testík pozitivní který si zasloužíš. Každá z nás si ho zaslouží
![]()
@Zetmi já vidím..
zítra bude silnější
já vždy měla z ranní moči čarky slabší..ale když zkusíš chvilku počkat a nepít, tak jít ještě jednou a i když bude jen troška moči, tak ta je míň zředěná
Ale je to tam. ![]()
@Pavluja já mám právě v odpo silnější jak rano já to prostě nechápu aj co večer skoro nepiju tak ráno stejně zredena a musím třeba brát až druhou aby byla koncentrovanejsi ![]()
@Zetmi
Přesně šestý den to je vidět jen pod určitým úhlem ( mimo lumr a pavluja), zítra bude silnější!!!
Jo a jedna zvás dala super radu, ráno se vyčůrat, nepít a testovat až z druhý koncentrovaný… kdo to byl? Super nápad!!!
@Pavluja Jinak je tady v diskuzích holčina, která zavedla 2 embrya horší kvality a ta krvácela furt, před testemˇ před odběrem, po odběru, před UZ, po UZ. Na UZ hematom, pak zmizel, pak zase krvácela a mimino mělo srdeční akci!!! Holčina ve stresu strašným a mimino si lebedilo… psala jsem jí i soukromý zprávy… tak snad ta tvoje Květika bude zlobit míň!!!
@Miroslava66 díky moc
tak trochu jsem ráda, ale i tak se moc neraduju, žádný krvacení není dobrý a může to být to mimoděložní..snad mi zítra řeknou něco jasnějšího, ale jestli mi udělá utz, tak toho asi stejně moc neuvidí a jedno hcg taky moc neřekne..takže spíš čekám, že budu ještě chvíli nervovat ![]()
Ale víme, jak to je, ty nervy známe každá tady… ještěže je máme s kým sdílet ![]()
@Tvojeteta jj,
Tak to je jasný @Pavluja bude mít malého lumpika nebo lumpaňu
někdo opicaky někdo lumpiky ![]()
@ancksunamun já jsem tomu tak moc věřila, že je ukázkové a vyšetřené… Oni jsou nejdražší v Brně i okolí a musí si na sebe vydělat když jim přestala přes Covid jezdit zahraniční klientela.. Jsem i po tom co čtu a co mám za sebou dost skeptik k 1.ketu že by zdárně vyšel, ale je to jen můj subjektivní pocit a pohled. Může to vyjít, samozřejmě ![]()
@Tvojeteta uff, to si teda ta holčina užila..to už pak musela brát jak normál, chudák…já 3 dny a jsem z toho vyřízená..uvidíme, co to tam mám za lumpíka ![]()
A testování takhle praktukuju kromě včerejšiho a dnešního rána a na čárkách to je hned vidět. ![]()
Takže zítra, holky, pěkné čárky z druhé ranní moči 😊
@Zetmi drž se toho
…v těch začátcích je každá sílící růžová čárečka na testu k nezaplacení pro klid po těle i na duši ![]()
@Miroslava66 ted jsem se koukala ze si v Heliosu ze
ja kdyz videla ucet rikala jsem si ze musi byt nejdrazsi ta nase Repromeda
jasnacka. Ja nejsem bezmezny optimista ze bych si byla jista ze to zitra klapne ani naopak. Ale rikam si ze kdyz ti doktori delaji tuhle praci a vi jak vetsina tech bab co tam chodi jsou nestastny, tak ze by to schvalne nebojkotovali. Spis myslim ze v tom procesu je plno veci co nejde ovlivnit
![]()
@Pavluja utz je ted uplne k nicemu. Videt nic nepujde. Spis to chce zopaknout to hcg jak roste. No drzim drzim.
Zas sleduju to pitomy rusko… huaaa..neumim byt v klidu
@Miroslava66 ty castky tam jsou pecka no, ale chodim tam leta na gyndu a manzel rikal nac delat vysetreni a ivf jinde kdyz tady o me vi vse
@šmoulililinka Ja dneska pri znelce zprav prepla
nema cenu strasit a trapit se necim s cim nic neudelame ![]()