KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
21.4.21 19:01

@Pavluja je to velmi nadějné!!! Je tam čárka a silnější, takže krvácet můžeš opravdu z hematomu, věřím že ti to spravilo náladu a teď už víc věříš tak jako my celou dobu!! Zítra bude jasno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 19:02

@Tvojeteta jsi zlatý člověk!! :srdce: Zítra chceme další testík pozitivní který si zasloužíš. Každá z nás si ho zaslouží :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 19:09

@Zetmi já vidím.. :hug: zítra bude silnější :hug: já vždy měla z ranní moči čarky slabší..ale když zkusíš chvilku počkat a nepít, tak jít ještě jednou a i když bude jen troška moči, tak ta je míň zředěná ;) Ale je to tam. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 19:10

@Pavluja já mám právě v odpo silnější jak rano já to prostě nechápu aj co večer skoro nepiju tak ráno stejně zredena a musím třeba brát až druhou aby byla koncentrovanejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 19:11

@Zetmi
Přesně šestý den to je vidět jen pod určitým úhlem ( mimo lumr a pavluja), zítra bude silnější!!!

Jo a jedna zvás dala super radu, ráno se vyčůrat, nepít a testovat až z druhý koncentrovaný… kdo to byl? Super nápad!!!

@Pavluja Jinak je tady v diskuzích holčina, která zavedla 2 embrya horší kvality a ta krvácela furt, před testemˇ před odběrem, po odběru, před UZ, po UZ. Na UZ hematom, pak zmizel, pak zase krvácela a mimino mělo srdeční akci!!! Holčina ve stresu strašným a mimino si lebedilo… psala jsem jí i soukromý zprávy… tak snad ta tvoje Květika bude zlobit míň!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 19:14

@Miroslava66 díky moc :hug: tak trochu jsem ráda, ale i tak se moc neraduju, žádný krvacení není dobrý a může to být to mimoděložní..snad mi zítra řeknou něco jasnějšího, ale jestli mi udělá utz, tak toho asi stejně moc neuvidí a jedno hcg taky moc neřekne..takže spíš čekám, že budu ještě chvíli nervovat ;)
Ale víme, jak to je, ty nervy známe každá tady… ještěže je máme s kým sdílet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 19:14

@Tvojeteta jj,

Tak to je jasný @Pavluja bude mít malého lumpika nebo lumpaňu :D někdo opicaky někdo lumpiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 19:30

@ancksunamun já jsem tomu tak moc věřila, že je ukázkové a vyšetřené… Oni jsou nejdražší v Brně i okolí a musí si na sebe vydělat když jim přestala přes Covid jezdit zahraniční klientela.. Jsem i po tom co čtu a co mám za sebou dost skeptik k 1.ketu že by zdárně vyšel, ale je to jen můj subjektivní pocit a pohled. Může to vyjít, samozřejmě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 19:35

@Tvojeteta uff, to si teda ta holčina užila..to už pak musela brát jak normál, chudák…já 3 dny a jsem z toho vyřízená..uvidíme, co to tam mám za lumpíka ;)
A testování takhle praktukuju kromě včerejšiho a dnešního rána a na čárkách to je hned vidět. ;)

Takže zítra, holky, pěkné čárky z druhé ranní moči 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 19:38

@Zetmi drž se toho :pankac:…v těch začátcích je každá sílící růžová čárečka na testu k nezaplacení pro klid po těle i na duši :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 19:59

@Miroslava66 ted jsem se koukala ze si v Heliosu ze :) ja kdyz videla ucet rikala jsem si ze musi byt nejdrazsi ta nase Repromeda ;) jasnacka. Ja nejsem bezmezny optimista ze bych si byla jista ze to zitra klapne ani naopak. Ale rikam si ze kdyz ti doktori delaji tuhle praci a vi jak vetsina tech bab co tam chodi jsou nestastny, tak ze by to schvalne nebojkotovali. Spis myslim ze v tom procesu je plno veci co nejde ovlivnit :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 20:10

@Pavluja utz je ted uplne k nicemu. Videt nic nepujde. Spis to chce zopaknout to hcg jak roste. No drzim drzim.

Zas sleduju to pitomy rusko… huaaa..neumim byt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 20:12

@Miroslava66 ty castky tam jsou pecka no, ale chodim tam leta na gyndu a manzel rikal nac delat vysetreni a ivf jinde kdyz tady o me vi vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 20:13

@Pavluja to je pravda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 20:14

@šmoulililinka Ja dneska pri znelce zprav prepla :palec: nema cenu strasit a trapit se necim s cim nic neudelame :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí