Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka testuj, však máš zásoby
… hlavně ti moc přeju, aby to klaplo a malá měla na koho žárlit ![]()
@Pavluja hihi moc děkuji
no jelikož jí bude pět teď, tak si toho žárlení už asi užijeme hodně (když to klapne), ale co naděláme viď?
třeba překvapí a bude perfektní chůvička… o cizí miminka se stará ráda
@Jíňa03 asi by i mohl být hematom, ale nevim, no. Když ta dnešní čarka na testu zaschla, tak mi přišla slabší než ten 5. den..urcitě to nezesílilo, tak myslím, že to je normalní ms..vždyť i přes léky a ascorutin krvacim úplně normálně a už mě ani nebolí břicho..i sestra řikala, že 3 dny normalní krvacení je už hodně, no. Zítra budu vědět víc, nezbývá než čekat.
A ty se opatruj ![]()
Holky safra, kam já ty testy schovám
to kdyby manžel viděl, tak mě zastřelí ![]()
@šmoulililinka to bude obojí, neboj…žárlení i starání se..láska i škádlení se… tak pořádně testuj ať těma testama tělo umoříš a samo si radši už bublinku nechá ![]()
@šmoulililinka někam v kuchyni?…jestli nevaří?
Nebo mezi ženské potřeby..tam nepoleze ![]()
@Pavluja Dekuju si zlaticko
Nene do Repromedy v Brne
Jinak tvuj pribeh sleduju
a verim ze to dobre dopadne. Jen mam zatim z teto oblasti znalosti nula nula tak me nezbyva nez drzet palecky (vsecky co mam).
Tak holky, včera jsem byla na kontrole, ale musela jsem se nejdřív uklidnit, trochu mě doktor rozhodil. Dělají tam test a říkal, ze je sice pozitivní, ale slabší
nejdřív nechtěl dělat ultrazvuk, ale nakonec udělal, byl vidět gestační váček 2,3mm. A kontrola za 14, ze se uvidí, jak to zvládne. Bral i krev a dneska jsem si volala na výsledek, HCG 177,9
říkala, ze je to nižší, ale v pořádku. Minule jsem měla 1400
tak nevím, snažím se myslet pozitivně. I když hodnota byla vysoká a stejne v 9 týdnu konec. Tak se modlím. Třeba je to líný kluk, u těch je prý hcg nízké
jeden den si zajdu na krev na kontrolní hodnotu jako samoplatce.
Jinak všem moc držím palce, ať se brzy ukáží // a těm co už mají, ať miminka dobre prosperují
![]()
Teda holky, chodí tady některá do práce jako já? Já normálně to tady nestíhám číst 😁
@Málinka25 to je divný, mně vzdycky v CARu říkali, ze po 14 dnech by mělo být HCG minimálně 100. A to ty máš, já jsem 100 nikdy neměla. Nestresuj se a kdyžtak si zajdi za 2 dny jako samoplátce
@šmoulililinka Ja jsem podobna, jen tomu u sebe nerikam pesimista ale hysterka
samozrejme tim nemyslim ze hysterka si ty. Ale ja jo
Taky jsem ted ty zpravy sledovala a pritel me od toho odhanel. Dokonce jsem si nakousana hormonama ve vane pobrecela
a to jsem si planovala jak budu ted tady to obdobi uplne vyzenovana ![]()
Holky, mám to za sebou..paní dr. Soušková byla úžasná a milá, krásně nám všechno vysvětlila, říkala, že se jí to tam povedlo pěkně vložit, ale tak ona asi neřekne-Sakra, teď se mi to ale nepovedlo:-))))Ale i embryo bylo moc hezké prý, tak uvidíme..teď je to už příroda…Do pátku budu v klidu a pak začnu už nějak fungovat:-)Jo a fusky byly a Mekáč taky:-)))
Příspěvek upraven 21.04.21 v 15:03
Holky ja jeste nemam zadne testy koupene
asi dneska objednam a vyzvednu zitra cestou z kliniky. Takhle si prijdu jak vyvrhel
![]()