KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
21.4.21 14:32

@šmoulililinka testuj, však máš zásoby :lol:… hlavně ti moc přeju, aby to klaplo a malá měla na koho žárlit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 14:36

@Pavluja hihi moc děkuji :) no jelikož jí bude pět teď, tak si toho žárlení už asi užijeme hodně (když to klapne), ale co naděláme viď? :) třeba překvapí a bude perfektní chůvička… o cizí miminka se stará ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 14:39

@Jíňa03 asi by i mohl být hematom, ale nevim, no. Když ta dnešní čarka na testu zaschla, tak mi přišla slabší než ten 5. den..urcitě to nezesílilo, tak myslím, že to je normalní ms..vždyť i přes léky a ascorutin krvacim úplně normálně a už mě ani nebolí břicho..i sestra řikala, že 3 dny normalní krvacení je už hodně, no. Zítra budu vědět víc, nezbývá než čekat.

A ty se opatruj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 14:42

Holky safra, kam já ty testy schovám :D to kdyby manžel viděl, tak mě zastřelí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 14:43

@šmoulililinka to bude obojí, neboj…žárlení i starání se..láska i škádlení se… tak pořádně testuj ať těma testama tělo umoříš a samo si radši už bublinku nechá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 14:44

@šmoulililinka někam v kuchyni?…jestli nevaří? ;) Nebo mezi ženské potřeby..tam nepoleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 14:51

@Pavluja Dekuju si zlaticko :srdce: :hug: Nene do Repromedy v Brne :) Jinak tvuj pribeh sleduju :hug: :srdce: a verim ze to dobre dopadne. Jen mam zatim z teto oblasti znalosti nula nula tak me nezbyva nez drzet palecky (vsecky co mam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
21.4.21 14:52

Tak holky, včera jsem byla na kontrole, ale musela jsem se nejdřív uklidnit, trochu mě doktor rozhodil. Dělají tam test a říkal, ze je sice pozitivní, ale slabší :zed: nejdřív nechtěl dělat ultrazvuk, ale nakonec udělal, byl vidět gestační váček 2,3mm. A kontrola za 14, ze se uvidí, jak to zvládne. Bral i krev a dneska jsem si volala na výsledek, HCG 177,9 :zed: :zed: říkala, ze je to nižší, ale v pořádku. Minule jsem měla 1400 :zed: tak nevím, snažím se myslet pozitivně. I když hodnota byla vysoká a stejne v 9 týdnu konec. Tak se modlím. Třeba je to líný kluk, u těch je prý hcg nízké :roll: :roll: jeden den si zajdu na krev na kontrolní hodnotu jako samoplatce.
Jinak všem moc držím palce, ať se brzy ukáží // a těm co už mají, ať miminka dobre prosperují :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
21.4.21 14:52

Teda holky, chodí tady některá do práce jako já? Já normálně to tady nestíhám číst 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 14:54

@kambalaka já mám momentálně home office ale makám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
21.4.21 14:54

@Málinka25 to je divný, mně vzdycky v CARu říkali, ze po 14 dnech by mělo být HCG minimálně 100. A to ty máš, já jsem 100 nikdy neměla. Nestresuj se a kdyžtak si zajdi za 2 dny jako samoplátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 14:55

@šmoulililinka Ja jsem podobna, jen tomu u sebe nerikam pesimista ale hysterka :lol: :lol: :lol: samozrejme tim nemyslim ze hysterka si ty. Ale ja jo :D Taky jsem ted ty zpravy sledovala a pritel me od toho odhanel. Dokonce jsem si nakousana hormonama ve vane pobrecela :nevim: a to jsem si planovala jak budu ted tady to obdobi uplne vyzenovana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.4.21 15:01

Holky, mám to za sebou..paní dr. Soušková byla úžasná a milá, krásně nám všechno vysvětlila, říkala, že se jí to tam povedlo pěkně vložit, ale tak ona asi neřekne-Sakra, teď se mi to ale nepovedlo:-))))Ale i embryo bylo moc hezké prý, tak uvidíme..teď je to už příroda…Do pátku budu v klidu a pak začnu už nějak fungovat:-)Jo a fusky byly a Mekáč taky:-)))

Příspěvek upraven 21.04.21 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 15:02

Holky ja jeste nemam zadne testy koupene 8o 8o 8o 8o 8o asi dneska objednam a vyzvednu zitra cestou z kliniky. Takhle si prijdu jak vyvrhel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 15:08

@ancksunamun jo hele, vlastně jsem taky dost hysterka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie