KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
21.4.21 13:32

@šmoulililinka jeee já mám úplně stejnou zásobu testů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:32

@šmoulililinka to nic to je zdravá zvědavost ;) se podivej na ostatní tady to vůbec není problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 13:35

@Zetmi no jo, ale u mě přijde vždy 5. den špinění a postupně je konec čárek…tak si říkám, že u mě to testování je pěkně zbytečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:37

@šmoulililinka a sme u toho špatný pohled na věc, kde je pozitivita, nadhled a optimismus :think: mosíš věřit! a podvědomě si říkat žádné špinění nepřijde, a pak se na to vykašlat pak si jen tak mezi myšlenkama říct, tak špinění ještě enmusí nic znamenat, někdy to muže byt konec a nekdy to jen doprovod :) a nevzpouzej k pochybám -_- :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 13:41

@Zetmi ty seš ale nechutně pozitivní :D ale dík, přesně to potřebuju! :D žádní rusáci mě nesmí děsit, žádnej covid, žádný špinění… je to do třetice všeho dobrého i zlého, to vyjde!!! a bude to holka! :D páč holky vydrží víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:43

@šmoulililinka Správně! (nebo 2holky) :D se podiv na nás :D co všechno musíme vydržet, tohle mět chlap toš umře :D můj vidí jen že si beru clexan a utěhá :D a když ho ze srandy zablokovanou jehlou pichnu do řiti toš řve jak pavián :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
21.4.21 13:47

@Pavluja dekuju moc❤️ jen ty mi delas starosti, ja porad verim, ze ti to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 13:48

@Zetmi no ani mi nemluv! dělala jsem tuhle chlapovi covid test z krve a ona tam nebyla ta vystřelovací jehlička, ale pidi mini jehlička, kterou se měl píchnout… to byla scéna, ale jako vážně… tak jsem mu říkala jestli si ze mě dělá jako srandu (řekla jsem jinak, ale není tu povoleno :D ), že já si píchala x dní x jehel a ani jsem necekla… a sama sobě si a on není schopnej takovou pidi midi jehličku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:51

@šmoulililinka přesně, podobný zážitek, v říjnu chytíl horečky 40, doktorka mu chtěla dat atb první musel na prc test, ten byl nejdřív volny za 5 dní, tak jsem mu ten den dělala crp test z prstu, to bylo ( prst jsem mu držela, ale tak sebou šil že jsem myslela že ten prst si urve a uteče - jak ještěka ocas :D ) no komedie :D přesně a estě clexan tupa jehla jak kot :D bricho modré a ani nepípnu maximálně zanadávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 13:52

@Pavluja kdy budeš vědět výsledek hcg? Moc na tebe myslíme!! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:53

@Pavluja hlavně dej vědět, jak jsi dopadla :) a co ti řekl dr. držím ti moc pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 13:54

Holky vy mi s těma testama dáváte zabrat :lol: nemám doma ani jeden abych nestresovala ale když mají v Benu tu akci :think: :mrgreen: asi to jdu objednat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:55

@Miroslava66 No sláva :D já věděla že stejně tomu žádná se neubrání :D to pokušení je velké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
21.4.21 13:55

@Zetmi já furt prostě doufám a věřím :) věřím, že tam lupnuli tu holčičku a holčička to dá :) a dvě nechci :D mě stačí jedna :D jednu malou vopicu už mám doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 13:56

@šmoulililinka to je pěkné :) já nemám ještě žádnou :) ale chlap by tu opičku chtěl taky radši jak opičáka :D ale je mu to jedno ale opičku víc :D (když nepočítám toho mojeho opičáka - manžel) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí