Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja dám tomu 5 dnů a budu vás informovat o výsledku, snad se alespoň jedna pořádně zavrta
![]()
@Miroslava66 děkuju…zas si řikám, že by děťátko bylo zajištěný a především by mělo spoutu lásky
Doktor mi ještě nevolal, vidět mě zatim nechtěli. Nevim, jak je to s tim hcg, ale je mi divný mít takto brzy pozitivní test a hned krvácet. Asi budu muset čekat, nevim. Já bych právě chtěla zkusit ještě jedno darované, ale nejlíp už v tomhle cyklu, nechci zas čekat 2 měsíce. Jenže když už mám ms a musim brát léky a čekat, tak se to asi nestihne (vybrat nové embryjko…všechno jim dlouho trvá). Tak mám ještě strach, že budu muset čekat a ten čas už prostě nemám.
Těšim se na tvůj testík. Už za chvíli..
Věřím v krásné čárky ![]()
Ahoj Holky tak uz jsem to nevydrzela a zavolala tam
mam nastup zitra v 9.15
jeste se hloupe zeptam, ty zmrzlinky se rozmazuji uz ted takze vi ze je vse v poradku? Nemuze se stat, ze by mi jeste volali treba ze nejsou vhodne k transferu nebo jo? Cetla jsem ted u Lenca.cz ze ze tri byly vhodne jen dve. Dekujuu
@Lenca.sz no já měla 5. den vcelku pěknýho ducha…tak u dvou by to byla tutovka
Jen dnes máš den nula, tak vydrž a těším se na krásný pozitivní testík ![]()
Holky, tak Mudr. Drbohlav volal, mám přijít na krev…řekla jsem mu, že chci udělat i progesteron a estrofen, abyvh věděla, jestli toho mám v těle dost a není problém v tom…to je poslední, co mě napadá…a zítra mám dorazit na utz. Holky, dělali vám někdy utz při krvacení? Mně to je takový blbý
Ale asi to je běžný..
@kambalaka v červenci mi bude 27
@smoulamodra tak přece
to je fajn ![]()
@Tvojeteta děkuju, zlatí
Ale opravdu krvácím jak při ms
Podle mě to je jasný. No nic, jedu na krev a zítra utz. A ty zítra silnější testík ![]()
@ancksunamun to by oni zavolali kdyby nebylo, nám to rozmrazují až ráno a chodím dycky až po o
@Pavluja no když jsem začala potrácet a krve ve mě bylo eště normálně udělal utz. tak si myslím že asi jo
@ancksunamun vám je rozmrazují už dnes? Nám vždy brzy ráno před tím ketem. Teď jsou super metody zamrazení, nic by se nemělo stát, bude to dobrý, uvidíš ![]()
@Pavluja
Gynekologové krvácení vůbec nevnímají, na sondě je kondom a ty nebuď nervózní, mysli jen na sebe a mimino!
@ancksunamun je promiň, ja tě nechtěla vystrašit, to jsem fakt nedomyslela, když jsem to tady napsala. Naše 3 zmrzlinka věděla, že už by stejne nikdy nesla na zavedení, tak proto se rozhodla dále nevyvíjet. Zítra v 9.15 na tebe budu myslet a držet pěsti pro štěstí.
@Jíňa03 přesně tak, ať se jim u nás líbí a není možné, aby to. dopaldo jinak. Moc nám to všem přeji. @Pavluja vůbec se tím nestresuj, doktoři jsou zvyklí na všechno. Me taky dělali ultrazvuk pri krvácení u mimodelozniho těhotenství a plně te chápu, mela jsem z toho obavy ale oni jsou fakt zvyklí na. Držím ti moc palečky, moc ti mimiška přeji.
@Pavluja @Zetmi Mozna nerozmrazuji
to jsem si jen asi sama vsugerovala
Prave puvodni plan byl ze mam pocitat s 11 a 14 h. Ale nakonec takhle brzicko
Joo verim ze budou bublinky pripravene v plne polni. Jen jsem byla zase v soku z toho ze i tady muze nastat problem
@Pavluja Pavlinko, od toho tady prece jsme, aby se clovek mohl vypovidat. Stitna zlaza take v poradku? Tak moc bych Ti prala, aby ses miminka uz dockala.. Neboj se, prijde to.. Ono uz to muze byt i o psychice a o hlave. Vim, jak je to tezke. My na 2.ceksli 5 let. Vsichni kolem me tehotneli a ja stale nic.. ![]()
@Pavluja to je úplně běžný… Tak to jsem zvědavá, budu držet palce