KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
669
21.4.21 09:32

@Tvojeteta paráda, krásný duch. Držím palečky ať sílí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
21.4.21 09:35
@ButerflyP píše:
@Tvojeteta

Ahoj ten Rosmann mi prijde jako ryska ale ten dnesni mamatest to uz je carecka vic nez duch :potlesk:

Holky jste pro me dukazem a nadeji ze to proste umele jde, tak snad uz i na me se v tom kvetnu obrati karta stesti.
Vsem vam moc preji, at sva vytouzena miminka objimate v naruci, jste na dobre ceste.

@ancksunamun
Souhlasim s tebou. Jarnim skupinkam to vyjde.

Nechci byt bezdetna o adopci opravdu neuvazuji :zed:
To se radsi zadluzim a poridim si hypoteku na miminko, pokud to teda telo bude zvladat.

Vendulka Pizzingerova je pro me dukazem toho ze mam jeste 10let cas, nebo do kolika let muzete jit na IVF jako samoplatci? Vite nekdo??

Jinak MS porad nikde

Ahoj, myslím ze je hraniční věk 49 let, pak už to nejde. Kamarádka myslím ze byla na posledním ve 46 letech :srdce: :hug: a dopadlo dobře, má kluka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
21.4.21 09:36

@Anonymka Ka čárka je pěkná, ale na tu krev bych za sebe určitě šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 09:38

@Ejminka11
Pojdm do party

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.4.21 09:51

@lumr děkuji a tobě gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
21.4.21 09:52

Holčinky, zitra si jdu pro leky na stimulaci, podepisem papiry a uz jen aby dorazila ms, ale uz citim trochu brisko, tak huraaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.4.21 09:52

@Tvojeteta děkuji 😊 držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 09:59

@Pavla198
Hurá!!! To je dobře, že se přidáš!!! Tak víno, horkou vanu s nos bílý kalhotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 10:05

@Tvojeteta ahoj, začíná se hezky vybarvovat, ten stínek, co vidim už od 5. dne :srdce: :hug: Sleduju, jak ti to jde a mám z tebe radost. Aspoň hezky zastoupíš naší dvojku :hug:

Já krvácím furt víc a víc. Test je, řekla bych, asi stejnej. Netušim, takhle na začátku to asi ani rychle nesílí ani neslábne, jak je to hcg nízké. Sedim tu a sbírám odvahu zavolat na kliniku. Je mi jasný, že to je v čudu, ale nechci se zbytečně ládovat léky a píchat injekce. Chtěli bysme zkusit ještě jedno, ale hned a teď nevim, jak to udělat ještě v tomhle cyklu, když už mám ms ale furt pozitivní test a muselo by se zažádat a vybrat nové embryjko…tak tu sedim a je mi z toho všeho nějak na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 10:13

@Anonymka Ka neboj, čárka je pěkná. Já si posledně krev v Iscare domluvila, prostě jsem řekla, že mám strach a že na tu krev chci a oni mi to napsali normálně na pojišťovnu. Tak je zkus poprosit, že se bojíš a na krev bys chtěla a uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 10:14

Holky, všechny, co teď jdete na ket „tfuj, tfuj, tfuj“. Přeju, ať se vám embryjka hezky zabydlí a vše je v pořadku :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 10:16

@Pavla198 to je dobře :D Tak pak hezky nastimuluj krásná vajíčka :hug: Hodně štěstí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.4.21 10:18

Tak holky, už si vezu bublinku domů :smiling_face_with3_hearts:

Pro pobavení, kdo poznává tuhle těžce erotiše kosilku? :mrgree

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
21.4.21 10:20

@Jíňa03 tak držím palce at se jí u tebe líbí :d no fuj erárka :D u vás si nesíte svoji? :D já si jednou zapomnela a dostala jsem jednorázovou fešnou sukni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.4.21 10:22
@Jíňa03 píše:
Tak holky, už si vezu bublinku domů :smiling_face_with3_hearts:Pro pobavení, kdo poznává tuhle těžce erotiše kosilku? :mrgree

Nahodou ti slusi aj tahle :palec: :mrgreen: my mame tmave zelene :lol: aspon ty ponozky poradne vynikly :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí