Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr
Tyhle testy dělají často pozitivní duchy, proto hi používám😉 😂
@Tvojeteta já si myslím, že to vypadá dobře, uvidíš, bude den ode dne silnější ![]()
@lumr taky to právě znám z loňska
nejdřív test OK, pak srdíčko na první kontrole OK a další kontrola a nic, výsledek zamlklé ![]()
Stejně jste nejbožejší parta!!!
Jak psala lumr, tak jsem hned smla počůrat mamatest ( vidíte jak poslouchám
) a poprvý vidím ducha i na mamatestu.
Pro srovnání: nahoře včerejší, uprostřed dnešní a modrý falešně pozitivní z rossmanna
@Tvojeteta je tam ![]()
holky já vím, že mě bude svrbět ruka zas 5. den, jenže… já ty testy mám pozitivní prostě vždycky a stejně to nedopadne chjo ![]()
@Anonymka Ka
To jsou silene zkusenosti
ja nez do tohodle sla, tak jsem si naivne myslela ze kdyz jde clovek na umele tak je v podstate vse jiste… (nikdy driv jsem se o to nezajimala). Kdyz uz jsem se smirila s tim ze to teda jiste neni, tak pak posloucham tyhle pripady a clovek nechape ze kdyz uz je jednou testik pozitivni tak ze to v tolika pripadech nedopadne
… ja proste porad doufam, modlim se a verim ze nasich jarnim skupinkam to vyjde..
spolubojovnice moje
@ancksunamun
Jak se máš?
Mysli pozitivně!!! Co opičí ponožky?
@šmoulililinka
Já vím, že bude a jen se otestuj a poděl se s námi a my pak zase všechny pošleme sílu kolem toho 14.dne, kdy to bude rozhodující!!!
Joo ale jde to
jen se tesim az budu mit dneska po praci
zatim cekam na telefonat z klinky abych vedela co a jak
jsem zvedava do kolika vydrzim nez tam brnknu sama ![]()
Pozitivne asi myslim
uz druhej den mluvim na bricho a povzbuzuju ho ![]()
Ale uplne to tu s vama prozivam
je mi na nic kdyz vidim min pozitivni zpravy. Rozespalym okem s vama honim duchy
ste prvni na co rano kouknu na netu ![]()
@ancksunamun
My jsme taky všechny zvědavé!!! Jak budeš mít info, sem s ním!!!
Taky jste první, co na mobilu kontroluju, když anonymka KA a málinka 25 poslaly ty pozitivní testy, tak jsem měla husí kůži!!
Z neuspěchu mi je smutno. Ponožky mě rozesmějou!!! Měly bychom pak v lednu zkontrolovat, jestli barva ponožek ovlivňuje pohlavi ![]()
Držte se všechny!
@Anonymka Ka ja mela v unoru prazdny gestacni vacek a samovolny potrat v 7tt ![]()
Ahoj ten Rosmann mi prijde jako ryska ale ten dnesni mamatest to uz je carecka vic nez duch ![]()
Holky jste pro me dukazem a nadeji ze to proste umele jde, tak snad uz i na me se v tom kvetnu obrati karta stesti.
Vsem vam moc preji, at sva vytouzena miminka objimate v naruci, jste na dobre ceste.
@ancksunamun
Souhlasim s tebou. Jarnim skupinkam to vyjde.
Nechci byt bezdetna o adopci opravdu neuvazuji ![]()
To se radsi zadluzim a poridim si hypoteku na miminko, pokud to teda telo bude zvladat.
Vendulka Pizzingerova je pro me dukazem toho ze mam jeste 10let cas, nebo do kolika let muzete jit na IVF jako samoplatci? Vite nekdo??
Jinak MS porad nikde