KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
20.4.21 20:12

@Lenca.sz ty brďo 4 polknout ráno.. Ufff :poblion: me stačilo když jsem poprvé si dala 1 a byla jsem jak po 5 štamprlích 8o doufám že máš odvoz :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
20.4.21 20:12

@Tvojeteta Děkuju,vezmu:-)Už mám připravené:-)Snad to pomůže:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
20.4.21 20:14

@Jíňa03 @Lenca.sz holky hlavně ať vše proběhne jak má a napište nám :lol:
A nezapomeňte na veselé ponožky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
20.4.21 20:15

@Zetmi děkuju moc:-) @Lenca.sz Ty máš taky zítra, že? Kam chodíš? Budu taky držet pěsti, jsi hodinu přede mnou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
20.4.21 20:15
@Titanie píše:
Ahoj holky, tak mě čeká zítra KET-poslední mražáček..v půl jedné jdeme na to..Myslete na mě, prosím…Je mi z toho špatně, že to zase nevyjde…Strašně se bojím a nějak se už ani neumím radovat:-(

Budeme na tebe myslet!! :hug: :hug: zkus v sobě najít kousek naděje.. Na strach bude času dost až se prďolka narodí :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
20.4.21 20:24

@Lenca.sz Ja jeste cas nevim :roll: budou mi ho volat zitra a vsechny dalsi instrukce :lol: co polknout nebo nepolknout :lol:

Tyjo ja bych asi chtela testovat az kolem 10 dne nejdriv… Prochazim tim poprve a je mi spatne jen kdyz si to prubezne testovani predstavim..

Stredecnacku se tu seslo vic koukam :dance: :hug: ale jeste jsem nezaregistrovala nikoho v ten ctvrtek 8o tak to mozna pujdeme s opicakem jedini :think: :lol:

Jinak nam dnes dovezli nove matrace :potlesk: takze bublinka i ja si doprejeme ve ctvrtek luxusu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
20.4.21 20:44

Holky, moc drzim palecky vsem, co budou zitra testovat :hug: I vsem, ktere se na KET teprve chystaji nebo cejaji, az budou moci testovat :andel: :kytka: Ja uz testovat nebudu. Rano jsem zkusila a jen jsem to ponorila vybehla ohromna testovaci dalnice 😁 Nevim, jestli jeste nezajdu na krev, ale dr rikal, ze je to zbytecne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
20.4.21 20:52

@lumr
Seš nejpozitivnější tahoun skupiny!!!
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
20.4.21 21:20

@Jíňa03 buď v klidu, mě doktorka vzdycky říkala zavádět, ať si s tím vůbec nedělám vrásky, že si doktoři při KETu přebytky odstraní tamponem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.4.21 22:04

@Miroslava66 ted jsem polkla večerní dávku, tak uvidím za jak dlouho půjdu raději spát, manzel má nastesti volno, tak mě poveze, akorát malou mi bude hlídat ségra, tak nevím z čeho budu více nervoznejsi😃 😃 😃 @Miroslava66 děkuji, budu určitě informovat, nooo ponožky ja chodím většinou na transfer bosky, tak bud udělám ráno výjimku a vytáhnu ze skříně nějaké ponožky nebo si aspoň nalakuji nehty 😀 😀 😀

@Titanie Joo zítra v 11.30 to vypukne, chodím do Eurofertilu v Ostravě, už nám tam udělali dcerku, takže ted jsi jdeme pro sourozence doufám :lol:
@ancksunamun víš jak se to říká, středa je ho tam třeba, tak ja si to tam nechám zítra dát rovnou double :D snad se aspoň jedna bublinka hezky uchytí, budu moc držet palečky ve čtvrtek a těším se na pozitivní zprávičky :) Ty jo tak to nové matrace závidím, z té mé už me bolí pekelně záda, jen chceme koupit celou ložnici, tak čekáme, jak otevřou nějaký obchod a jdeme okouknout, co jsme si vyhlídli na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.4.21 05:56

@Tvojeteta budes dnes testovat? Pokud ano, moc drzim palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 06:17

Slabý duchu nebo ryska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
21.4.21 06:21

@Tvojeteta já ducha vidím :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 06:24

@Anonymka Ka
Podle mě je na 7.den malý, ale to se nedá nic dělat. Co ty? Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.4.21 06:37

@Tvojeteta jeste je brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie