Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenca.sz ty brďo 4 polknout ráno.. Ufff
me stačilo když jsem poprvé si dala 1 a byla jsem jak po 5 štamprlích
doufám že máš odvoz ![]()
@Tvojeteta Děkuju,vezmu:-)Už mám připravené:-)Snad to pomůže:-)
@Jíňa03 @Lenca.sz holky hlavně ať vše proběhne jak má a napište nám ![]()
A nezapomeňte na veselé ponožky!!! ![]()
@Zetmi děkuju moc:-) @Lenca.sz Ty máš taky zítra, že? Kam chodíš? Budu taky držet pěsti, jsi hodinu přede mnou:-)
@Titanie píše:
Ahoj holky, tak mě čeká zítra KET-poslední mražáček..v půl jedné jdeme na to..Myslete na mě, prosím…Je mi z toho špatně, že to zase nevyjde…Strašně se bojím a nějak se už ani neumím radovat:-(
Budeme na tebe myslet!!
zkus v sobě najít kousek naděje.. Na strach bude času dost až se prďolka narodí
![]()
@Lenca.sz Ja jeste cas nevim
budou mi ho volat zitra a vsechny dalsi instrukce
co polknout nebo nepolknout ![]()
Tyjo ja bych asi chtela testovat az kolem 10 dne nejdriv… Prochazim tim poprve a je mi spatne jen kdyz si to prubezne testovani predstavim..
Stredecnacku se tu seslo vic koukam
ale jeste jsem nezaregistrovala nikoho v ten ctvrtek
tak to mozna pujdeme s opicakem jedini
![]()
Jinak nam dnes dovezli nove matrace
takze bublinka i ja si doprejeme ve ctvrtek luxusu ![]()
Holky, moc drzim palecky vsem, co budou zitra testovat
I vsem, ktere se na KET teprve chystaji nebo cejaji, az budou moci testovat
Ja uz testovat nebudu. Rano jsem zkusila a jen jsem to ponorila vybehla ohromna testovaci dalnice 😁 Nevim, jestli jeste nezajdu na krev, ale dr rikal, ze je to zbytecne..
@Jíňa03 buď v klidu, mě doktorka vzdycky říkala zavádět, ať si s tím vůbec nedělám vrásky, že si doktoři při KETu přebytky odstraní tamponem
@Miroslava66 ted jsem polkla večerní dávku, tak uvidím za jak dlouho půjdu raději spát, manzel má nastesti volno, tak mě poveze, akorát malou mi bude hlídat ségra, tak nevím z čeho budu více nervoznejsi😃 😃 😃 @Miroslava66 děkuji, budu určitě informovat, nooo ponožky ja chodím většinou na transfer bosky, tak bud udělám ráno výjimku a vytáhnu ze skříně nějaké ponožky nebo si aspoň nalakuji nehty 😀 😀 😀
@Titanie Joo zítra v 11.30 to vypukne, chodím do Eurofertilu v Ostravě, už nám tam udělali dcerku, takže ted jsi jdeme pro sourozence doufám ![]()
@ancksunamun víš jak se to říká, středa je ho tam třeba, tak ja si to tam nechám zítra dát rovnou double
snad se aspoň jedna bublinka hezky uchytí, budu moc držet palečky ve čtvrtek a těším se na pozitivní zprávičky
Ty jo tak to nové matrace závidím, z té mé už me bolí pekelně záda, jen chceme koupit celou ložnici, tak čekáme, jak otevřou nějaký obchod a jdeme okouknout, co jsme si vyhlídli na internetu
@Anonymka Ka
Podle mě je na 7.den malý, ale to se nedá nic dělat. Co ty? Jak se máš?